![]() |
Na bitstampu nema provizije na eth
kupujete karticama gdjesu veliki fees,dok to sve prebacite gdje treba nece vam nista ni ostat Najjeftinije internet bankarstvom na bitstamp kupiti eth i njega poslat na bittrex ako cete ulagat u altove...tu je trosak 30kn banci i 0.25% od iznosa da se prebaci na drugu burzu...to je trenutno najpovoljnije |
Pa i drugdje su najmanji troškovi kad uplaćuješ direktno na račun, ali to treba čekat, mi pričamo o situaciji kad nemaš vremena za to pa moraš karticom, a tu te svak odere.
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk |
Nitko ne komentira novi bear market? Evo prvi puta sam malo shortao, napola prešao u USDT, pa ćemo vidjet, ali mogao bi ovo isto biti opasan dip...
|
Šta se dogodilo, nisam pratio. Od popodne sve otišlo još dolje? Opet neka vijest s Kinom ili?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da ali bio je rumor, sad valjda postaje aktualno pa ide novi val FUD-a... (opet) :D
|
Mislim da je ovaj povukao dobru paralelu: https://twitter.com/bitcom21/status/910941581280108544
EDIT: U vezi baniranja majninga... https://twitter.com/SatoshiLite/stat...67464796053506 |
ZEN je dobro skocio... cekam da padne da ga kupim nazad.
Taman da namirim dio gubitaka |
Odličan osvrt na cijelu ovu situaciju.
|
Moram priznat da tesko pratim kineze.pa hrpa love se vrti oko kriptovaluta.hardver koji oni proizvode-nije valjda da misle da se pusta računala po svijetu nadogradnju i u njih se investira kao u rigove.pa imati će oni uskoro fine gomile silikona na lagerima,pa tek struja koja iako jeftina u Kini ipak ima svoju cijenu,a da ne komentiramo lovu od trgovina na burzama,mogla je država fino zaraditi,imaju pola ukupne svjetske emisije USD u rezervama,a frka ih je nekakvog #opskurnog# tržišta na kome su sa hrpetinom love koju imaju mogli fino zaraditi.Jednostavno ne kužim,ako je kome jasnije neka me prosvijetli
|
Citiraj:
|
To je pod navodnicima,u smislu zar im je nebitno!?pa i neke njihove banke su bile u razvoju kriptokoina,ne sjećam se točno kojih ali je ta tehnologija sve sire prihvaćena a onda oni ovako:(
|
Da, jer je to rapidno širuća tehnologija preko koje se vrte milijarde, a oni (bankarski magnati) nemaju ništa od toga, pa vjerovatno rade pritisak na vlade.
|
za nadati se je samo da ipak ta brana neće zaustaviti bujicu
|
prvi put nakon dugo vremena da je vikend zelen
|
A ja u petak prvo puta skupio muda za shortat, baš sam mislio da će uz još ovaj preostali FUD iz Kine i standardni weekend dip fino to potonuti...
Kad kifla, jedva sam ulovio pozciju na kojoj sam izasao kad je krenulo rast... Sve mi se cini da nije ovo trejdanje bas za mene xD |
Rdd je danas bio na pumpi, možda bude i navečer
|
BCC na pumpi.
|
Citiraj:
|
BCC (BCH) BitcoinCash će biti dodan na Bitstamp krajem ovog mjeseca, zato se pumpa, i ja i blood mislimo da će ići do cca 0.13 uskoro pa ako netko još misli tako, može ga kupit.
|
A BTC nikako preko 4k, sad je to opet valjda nekakva "psihološka granica"
|
btw, što kažete na ovo:
Hrvatska narodna banka, s obzirom na povećano zanimanje javnosti za ulaganje i trgovanje virtualnim valutama / kriptovalutama, izdala je upozorenje da virtualne valute nisu elektronički novac prema Zakonu o elektroničkom novcu niti su platna usluga prema Zakonu o platnom prometu. Iz HNB-a ističu kako oni ne izdaju licenciju poslovnim subjektima koji izdaju ili trguju virtualnim valutama niti ima zakonsku osnovu za njihov nadzor, te da novčana sredstva uložena u virtualne valute nisu zaštićena sustavom osiguranja depozita. Iz tog razloga osobe koje se odluče na takav oblik ulaganja same u cijelosti snose rizik gubitka uloženog. http://www.ictbusiness.info/poslovan...rtualne-valute |
Ma tko ih da ne velim kaj. ..
Prije 2 sata sam prebacil nekaj eth s coinbase- a na bittrex i još stoji tamo pod pending. .. i nikaj se ne desava. Sad se već bojim .. Jel to normalno ??? Pa prije par dana je išlo bez problema. . |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kad je dan kao danas (velike oscilacije), onda se sve jednostavno zaguši iznadprosječnom količnom / volumenom transakcija, svi bi kupili ili prodali, pa sporo prolazi, što interno od strane Coinbasea, tako i na samom networku.
|
Citiraj:
https://s26.postimg.org/iej4e8gs5/rdd.png 0.772 BTC profita. Hvala i vidimo se opet :lol2::respekt: |
Citiraj:
:kafa: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sto kazete za NEO, cash out pa kupnja kad malo padne ili cekati da jos naraste?
|
Ja čekam da dođe na milijun ipo satoshija :D
|
Može pomoć znalaca oko Bitstampa.
Zanima me kada trgujem EUR/ETH da li mi na svaku trgovinu preračunavaju EUR u USD prvo ili ne? Jer ako je tako oni onda i nemaju EUR trgovanje već USD. Onda mi se bolje isplati odmah sve jednom pretvoriti u USD... Dajte me riješite dileme :-) |
Ja bih rekao da su to dvije odvojene burze, jedna u $, druga u €. Izjavu temeljim na tome da se pojave potpuno drugi iznosi količine kad prebacuješ €/$. Mada, s obzirom da je dolar dosta nisko, možda bi bilo mudrije držati sve u bucksima. Molim da netko pametniji iskomentira.
|
Burze su odvojene. Jedna je u dolarima druga u eurima. Ako trgujes u eurima sve se s njima obavlja. Znaci ako ti je na racunu u bitstampu napunjen eurima onda s njima i trgujes. Ako imas dolare onda trgujes sa dolarima. Ja trgujem u dolarima jer je burza daleko veca nego u eurima. S time da naravno imas i USD/EUR burzu pa lako prebacis novce iz jedne u drugu valutu.
|
vidi sad na primjeru reddcoin kako je napumapan na fejk vjest da izlazi reddID...cim mu se cijena vrati na 25sat kupit cu ga za jer kad ID izađe ode cijena preko 100 sigurno...to ce biti uskoro do kraja godine najkasnije
|
Odakle ovako napumpalo ZEC-a? O_o
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:17. |