![]() |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-G930F |
Majke mi što neću. Imam stari Huawei od prije 6 godina, pa ćemo da vidimo.
|
Ja sam prije nekih 10 godina stavio mobitel u mikrovalnu (nokia 6610), oslo oboje kvragu :D
Za mobitelom dan danas placem a za mikrovalnu mi se *ebe nije bila moja :D |
Baterija prdnula ili? :D
|
Citiraj:
Ako se dobro sijecam mobitel se istopio, al to je bilo hardcore testiranje, mislim da je trajalo bar 30sec :D A sto je najgore,bio sam zaboravio sim karticu izvadit tako da se i ona spalila :D |
Spoji 380V na usb mobitela.
|
coconut vidjeti će se na matičnoj ploči trag kod usb utora
spojis usb od fornt panela iz kucista na firewire port na ploci
ili elektrosokerom ga capnes. |
Ako imaš pristup MRI-u mislim da će ti to rješiti problem :D
|
Poštovana/i,
Vaša microSD kartica je poslana na adresu dostave, koju ste naveli prilikom registracije. Molimo Vas za još malo strpljenja. U međuvremenu, posjetite našu web stranicu www.samsung.com/hr i upoznajte se sa Samsung proizvodima koji olakšavaju svakodnevne aktivnosti. Hvala Vam na ukazanom povjerenju i vjerujemo kako će Vaš novi Galaxy uređaj uz microSD karticu zabilježiti Vaše najdraže trenutke. ja prijavio susjedov, njemu ne treba kaze, stize kartica :D |
Citiraj:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
evo i meni isto.
A kad su kupljeni?
|
susjedov 22.11. moj i zenin nula bodova jer su kupljeni u 5. i 7. mj
|
vi kojima su kartice stigle jel se sjećate kad ste prijavili i dobili na mail ono za adresu da vam pošalju?
|
Citiraj:
evo kartica radi dobro za te pare haha http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...01e2097050.jpg |
Kažu glasine da će S7/E preskočiti 7 i direktno otići na 7.1
http://forum.xda-developers.com/show...postcount=3678 S8 gubi fizički Home button i će mu front biti sličan Mi Mixu - bez bezela https://www.bloomberg.com/news/artic...hones-iwfyts38 |
Nist cudno. Nekad su svi kopirali samsunga a sad samsung kopira kineze..
|
Dečki, dva pitanja.
1. Galaxy A5 2015. Resetira se sam od sebe. Nakon pokretanja rasu 30 sekundi i opet reset. Napravio sam clear cache, nije pomoglo. Pokušao bi izbjeći factory reset, ili flešnje nečega jer je pod garancijom. Imam li neke mogućnosti? Probao sam pokrenuti u safe modu i opet se resetirao nakon nekoliko sekundi. Galaxy s3 neo. Gdje nabaviti kvalitetnu bateriju? |
Citiraj:
2. Onyx baterija, svijet medija i višemanje svaki malo bolji šop koji prodaje mobove i opremu. |
Fala drug. Napravili factory reset na A5, za sad je ok. Papiri su spremni za nosit na garanciju.
|
Nema frke. A5 2015 je imao taj neki random reboot problem. Ugl su se mjenjale ploče.
Prvi idući put ak se skenja, pravac servis i probat iskamčit 2016 verziju :D Tj. ne servis, nego dućan koji je izdao račun. Oni neka šalju na servis da nebi bilo opet igrica "nismo mi, oni su" ;) |
Citiraj:
|
Mea culpa, jeste, ti si u toj branši :D
|
Original baterija za S3 bas origigi made in korea ti je ravno 100 kn.
|
bok,
za što točno služi mala bijela kutijica koju dobijete kod kupnje Galaxy S7 ? duplo manja nego punjač hvala |
1 privitaka
Citiraj:
USB na micro USB adapter. Sluzi ti da spojis kabelom dva telefona ( npr. stari S6 na novi S7 i prebacis sve podatke ). |
Citiraj:
ok hvala na objašnjenju :chears: |
Prebacivao sam tako podatke sa S5 na S7. Nisam bio zadovoljan u potpunosti.
Po meni je bolje napraviti backup starog, pa recovery na novi mob. Pogotovo ako backup app ima sposobnost prebacivanja appsa i njihovih settingsa. Prije par dana se o tome pisalo na temi o Android aplikacijama pa baci oko. |
to prebacivanje nikad nije sretno rješenje. to je za lijenčine ili za žene..
kopiraj si sve podatke na usb stick ili na mob, ja otvorim explorer i kopiram sve na stick i onda preacim na mob ono što mi treba, što mi ne treba stavim na komp ili obrišem. aplikacije poskidam naknadno i narihtam si sve, to je 2-3 sata posla i znaš da je sve napravljeno ispočetka kao da si reinstaklira npr windowse na računalo. ovo kopiranje sustava s moba na mob, kažem za lijenčine. eventualno si postavke nekih apk backupiram nekom apk tipa mybackup ali većina googleovih aplikacija i tak pamti sve. sms call log si skopiram i to je to. |
Prebacivao sam preko Smart Switcha sa nekog Minija na A5 2016. Prošlo sve bez beda. Imenik, poruke, alarm, postavke, melodije... nemam zamjerki za to.
A sebi sa S5 na S7 sam radio backup and restore sa MyBackupPro jer nisam tad znao za Smart Switch i isto sam belo gledao u ovaj USB adapter ko i Čif Vulfinjo :D |
RTFM :D
|
Makaki :)
A i onako S5 je bio zapakiran u kutiji za slanje i poslan 10 minuta nakon što je u VIP centru preuzet S7. Backup fajlovi su bili na kompu, na 2 diska :) |
e vidim da kod bsplayera kad želim gledati film javlja da nema potreban AC3 codec i zbog toga nema zvuka..
dok kod vlc playera radi normalno... dali je moguće to srediti da radi i kod bsplayera ? riječ je Galaxy S7. tnx :chears: |
moram jednostavno, ne mogu ne izbaciti frustracije smećem od kablova koje samsung daje već godinana uz mobitele. Ta govna započnu s dezintegracijom valjda čim ih izvadiš iz kutije. Kablovi počinju biti ljepljivi, žuti.... neki dan sam slučajno i brzinski, da pridržim, stavio u usta kabel, osim što sam se umalo izbljuvao vjerujem da sam si skratio očekivani životni vijek za bar deset godina...
katastrofa |
poz
imam priliku mjenjat svoj s5 g901f star pola god. za dvogodisnji note4 n910f.. http://www.phonearena.com/phones/com...ones/8730,8577 jel se isplati ta rabota? |
Citiraj:
ma i ja se kontam bi nebi..
al moj s5 je rootan i okinut je knox, a sestrin n4 je "defaultni"... pa nes razmisljam ako se mjenjam, i za jedno pola god. ga odlucim prodat, mogo bi dobit vecu lovu nego za moj s5..ili ne? |
a gle to je li la. moze sutra crknuti. lakše je prodati 1 god star mob nego 2.5
Navodno S8 neće imati iris scanner nego će ipak koristiti FR, ali montiran na zadnju stranu moba. Navodno se senzor montiran u ekran nije pokazao kao pouzdan.
Jedva čekam da ih LG tuži radi kršenja patenta. :D http://www.sammobile.com/2016/12/16/...d-on-the-back/ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:42. |