![]() |
Citiraj:
gledam dole sto si napisao, THl neljubis bas? |
Citiraj:
Kakva je osvjetljenost ekrana, vidim na nekim forumima žale se da ekran nije dovolno osvjetljen. Takođe me interesuje i kakva je kvaliteta zvuka na slušalicama. |
došao mi je coolpad f1 sa coolicoola i prilikom razgovora zvučnik brunda,nejasan glas sugovornika;ima li tko kakvu ideju,zvučnik(na slušalicama zvuk ok),ili softver(4.4.2 je gore)?
|
smrdi na grešku samog uređaja al najbezbolnije ti je da promjeniš rom i s tim otkloniš i tu sumnju...
|
Citiraj:
Jedino kaj mu fali je gorilla.. |
A naručen je prije 10ak dana, poslan je, a sad, kad će doći to samo onaj gori zna. A za svaki mobitel koji mi je dosao, bio on za mene ili ne, napisao sam osvrt i dojmove, pa će tako biti i za ovaj.
|
Citiraj:
Štos je u tome da mogu pratit što je na dobrom glasu u Kini i na toj osnovi preporučit određene uređaje. THL i Zopo npr. su više orijentirani na vanjska tržišta i nema toliko informacija pa je teže izvuči zaključak što je dobro a što ne. Tako npr. za Huawei 3C dobiješ odmah gomilu informacija u vidu recenzija, ocjena i količine prodanih uređaja dok se za sličan Zopo ili THL, npr, treba dobro potrudit za dobit nekakav stav o kvaliteti uređaja. Ili tako nekako :D |
Ako netko ide u maleziju, evo mu dobre prilike - Meizu MX4 za 330$. Drugdje je 450$ najjeftiniji.
http://oizoioi.com.my/blog/meizu-mx4...h-and-pricing/ |
JIAYU S2 MTK6592 Octa Core 1.7GHz Smartphone 5.0 Inch FHD
isplati li se ovo. i do koliko novaca bi išli u slučaju ovog moba? |
nema ti toga vise
|
Ima, al ne po toj cijeni
|
vuče me da si piknem:
ThL W200C 3G Smartphone Android 4.4 MTK6592M Octa Core 5.0 Inch Gorilla Glass 3 |
Citiraj:
I to još ima oslabljeni 6592M SOC na 1,4GHz. |
za starog mi je mobitel. on neće koristiti niti internet.
možda mu na kraju uzmem t6s za 90 dolara jer si mislim da bi mi i to bilo dosta, ali muči me baterija od 1800 mah |
Onda mu uzmi radije jiayu f1 za ~70$, velika baterija, 4" ekran, pristojne specke, dovoljne za obavljanje osnovnih funkcija.. Kaj će mu quadcore ak nebu niš koristil a bateriju bude pocuclalo brzo..
|
Molim pomoc
Pozdrav svima.
Zanima me ima li tko iskustva sa Hangar 18?? Naime već se par dana natežem s njima i jednostavno ne vidim da će se problem riješiti, osim ako me ne odvedu u ludaru gdje ću se iskaljivati na bolesnicima koji će me razumjeti. :( Kod njih sam kupio phablet Zopo ZP998, njihov premium uređaj za 2399 kn. Nakon samo tri dana ekran mi se pola zacrnio - pola bile neke crte. Naravno nosim ga na reklamaciju. NAKON SAMO 3 DANA! Tu me prvo muzu gore dolje, nikako da se priča oko problema zakotrlja.. I na kraju se on pošalje na servis u Koprivnicu (ili gdje su već) i od tamo mi javljaju da je pukao lcd ekran i to predstavljaju kao moju stvar i da takav kvar (mehanički) nije u opsegu jamstva. Ostalo je sve u redu, touch ,matična, ambalaža... Ako želim drugi lcd koji se mjenja u kompletu sa touchem to mi je 850 kn +100 kn rad = ukupno 950 kn. Ja se slažem da ako je mobitel razbijen mojom krivnjom da mi to nije jamstvo. Sve ok. Ako je uistinu tako, jel.. E sad, mislim da sam ja razuman i da sam ga ja stvarno razbio ok, glup sam, aj bok! ALI NISAM! Nego je očito da je meni taj mobitel došao nekako da prostite sj***n, jer ne može sam od sebe puknuti. Zvuči glupo ali je možda bio napuknut, naciknut, oštećen ili ne znam ni ja šta pa se to nakon tri dana "rasulo". Vjerujem da je to moguće jer je i kutija bila malo oštećena. I ja da radim u njihovom servisu ne bih sam sebi vjerovao ali sam sada stvarno bespomoćan. Da skratim, glupo mi je platiti popravak ali oni se drže toga da je razbijeno i da mogu samo platiti a ja to ne želim baš pa eto, ima li tko kakvo iskustvo? savjet? preporuku? utjehu? p.s.Istu sam poruku postao na jos nekim mjestima pa ako netko vidi neka me ne mrzi :) Unaprijed hvala svima! Pozdrav! Alen |
Može li se na mijenjati rom ukoliko ne radi utor za SD karticu? U pitanju je ZTE blade 3 ako se ne varam i ni jednu karticu ne prepoznaje.
|
Može se flešat stock rom preko kabela uz Flash Tool ili kojim ZTE alatom ako postoji.
|
Lenovo Sisley
http://www.gizmobic.com/lenovo-sisle...hone-6-design/ |
Bas sam vidio to danas. I nije mi jasno koji to vrag Lenovu treba. Umjesto jacanja i prepoznavanja branda, provode odluke kao neki proizvodjac odrona iz garaze. Bez obzira ako je mob i namjenjen samo domacem trzistu gdje kradje dizajna i kopiranja nisu rijetkost..
|
Na ovoj stranici Xiaomi Mi3 je 228€, čini mi se kao dobra cijena i ako sam dobro shvatio to je u španjolskoj.
|
Krivo si informiran. Web adresa je Španjolska, ali je u pitanju kineska firma (vidi pod 7)
http://www.bambuy.es/customer-service |
Aha vidim, jel imao tko iskustva sa Lenovo S960W modelom ?
|
Citiraj:
|
Nubia Z7 Mini je odlican mob, koristim ga vec par mjeseci.
Nego, da li ta stranica salje iz Kine ili EU ? Ako je iz Kine onda ti mozda vise isplati uzeti sa www.topresellerstore.it Oni salju iz Napulja. Meni stiglo za 4-5 dana, sve odlicno. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovdje mozes naci svasta. Uglavnom, trenutno ima: 1. Mokee ROM, AOSP baziran. RC4 verzija, ima par sitnih bugova ali se moze koristiti bez problema. 2. http://www.androidiani.com/forum/zte...ml#post6048635 Custom ROM baziran na zadnjem oficijelnom 1.60 ROMu, rootan, dodani GAPPSi, uklonjen bloatware i jos ponesto sitnih tweakova. Njega ja koristim jer mi je Mokee malo siromasan trenutno (nema odvojene tonove za kartice i SMSove napr. i slicne stvari). |
Redmi 1S dobio update koji rješava neke probleme
http://www.thetecholic.com/redmi-1s-...i-performance/ Redmi Note 2 će imati 64-bitni SD 615 čipset i 5,5" ekran http://www.phonearena.com/news/Alleg...e-leak_id61702 |
OnePlus će možda izbaciti i WP model.
Citiraj:
|
Mogu gledat do besvijesti :)
WP je propala stvar... |
Citiraj:
http://en.miui.com/thread-53473-1-1.html To su ih indijci natjerali da malo porade po softveru, novo tržište, mob se prodaje, a ta velika masa novih korisnika se žali da je mob odron. Nije mi jasno kako se 1S i dalje prodaje kao vruće kifle, očito ljudi ne čitaju prije kupnje :) BTW, negdje sam čitao da je taj snapdragon 400 u biti predviđen da radi na 1.2GHz, a da su ga naclockali na 1.6 pa otuda pojačano grijanje. |
Citiraj:
|
Pa nije omalovažavanje poklonika nego sustava. I nije napamet nego na osnovi činjenica.
Koliko znam, krivulje koje prikazuju broj uređaja s WP-om (na globalnoj razini) su u konstantnom padu posljednjih par godina. Android je u porastu dok ios stagnira. Ako se dobro sjećam :D |
Ovisi iz kojeg smjera gledišta se stvar promatra.
U mojoj firmi su napokon skoro svi hitili androide i sada imaju wp. Doma također. Frendovi također prelaze na wp. Kome god pokažem svoj mob, ti prijeđu na wp. Nemreš verovat :) Samo im je marketing banana, nitko nigdje ne reklamira wp. Ja ljudima pokazujem, oni me blijedo gledaju "a kakav je to android?" |
Citiraj:
Citiraj:
...ali ako kineze veseli ga stavljat u mobitele...neka. |
Citiraj:
Pa i ne moze biti sreca kad je mob je "svjež". Daj mu koji mjesec. :) Kvaliteta izrade je stvarno dobra. Iako ima straznji poklopac na skidanje, nista ne skripi i ne uvija se. |
Thnx,službeno mi ulazi u radar. :)
EDIT: Sad vidim da ima i Asaki Kasei DAC....op op op...pa ovo bu hit |
Citiraj:
Citiraj:
:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:35. |