![]() |
Krenula su izvlačenja. :)
Galatasaray - Schalke Celtic - Juventus Arsenal - Bayern Šahtar - Borussia Dortmund Milan - Barcelona Real Madrid - Manchester United Valencia - PSG Porto - Malaga |
Kak će real ispast već u prvoj fazi.
|
Kak su opet dali barceloni milan koji im prošle godine nije mogao baš ništa. :) Čudno kaj ne? :) :fiju:
|
A baš si smiješan :D :D :D
Čudo je da je milan otišao dalje s obzirom kak igraju i kakvu ekipu imaju ove sezone... |
Mislim da se od njihovih tekmi vuku repovi zbog suđenja za barcelonu (čudesa). Mislim da su im dali neki penal kad već nije moglo drugačije. Klasika. :)
Trebam pogledati snimke da se podsjetim i da si malo dignem tlak. :) Imam filing da ovi idu dalje: Schalke Juventus Bayern Borussia Dortmund Barcelona Real Madrid PSG Malaga |
Sa svime se slažem osim sa realom, a tad će i službeno murinjo odletit sa klupe ;)
|
Citiraj:
Puyol,oličenje borbenosti i ferpleja nekada kad ih je Milan šamarao... |
Nema sanse da Real ispadne od ovih jazavaca. MUTD je jednostavno prezelena ekipa. Oprostite fanovi :)
Zao mi je samo kaj ce jedan od mojih favorita ispast vec u ovoj fazi: BVB - Sahtar :) |
Šahtar i Borusija - će da bude kolinje :D
|
Žao mi Celtica, dobit će po tamburi....:D
United ima da se sad pokaže u Ligi prvaka, makar jedni i drugi imaju obranu za pomolit se. :) |
Dobar ždrijeb, odlične tekme to budu :D
Nadam se samo pobjedi nad Arsenalom :D |
Bit će pranja u Madridu , dolaze majstori spusti curicu i lukicu na zemlju aaaa:goood::goood:
|
Citiraj:
Jedino mi je žao što će jedan od dvojca Dortmun/Šahtar ispasti tako rano. Naravno i što će Arsenal ispasti odmah. Valjda se neće osramotiti :D |
Nisam znao da navijaš za ManU. :D
Ili je to po onoj, bolje manje zlo. :D |
Manchester - Real, tu tekmu čekam od kad je Ronaldo otišo. Jučer čujem da testiraju loptice da nebi bilo zajeba na izvlačenju i isto njih izvuku. :D
Van Persie i ekipa će ih razmontirat u stilu, imam respekta prema Realu stvarno mnogo ali ove godine nisu ništa posebno. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Toliko o tome kol'ko mrziš MUFC, a i nemožeš protiv Bayerna, zaboravi na Franza the Kaizera, to je prošlost :P Inače, ja navijam samo da njemački klubovi dobe :P Ostalo mi i nije tolko bitno :D |
Citiraj:
Po meni će ovo bit najotvorenija i najborbenija tekma od svih. Nekako najviše od nje očekujem dobrog nogometa a i golova. :chears: |
Za razliku od Arsenala, Bayern ima 5 tjedana stanke, al opet, i dalje 60%/40% za Bayern.
|
If Real Madrid qualify for the Copa Del Rey Semi Final, they will play Barcelona, MUFC, Barcelona, MUFC, Barcelona (in row).
Vrijeme će pokazati. :D |
ajoj - krenulo je kmečanje :D http://www.index.hr/sport/clanak/lju...to/653459.aspx
|
Fala bogu da je. :D A po mesiju su napravili film i knjigu. :D HOBIT! :D :D :D :roller::roller:
CFC u Europa ligi igra protiv Sparte Prag. :) Sam da se ne osramote. :) |
Ovo my name is Zlatan je kriminalno loše :D Jedino me oduševio mali mućki provokator na 1:37 :D Tako mlad, a takovi provokatorski potencijal :D:D
|
Citiraj:
|
Financial Fair Play je očito u igri, Malaga dobila zabranu igranja u europskim kupovima na godinu dana (to se ne odnosi na sadašnju sezonu)
i da - http://www.hrsport.net/vijesti/45285...0000-navijaca/ :D :D |
|
|
Matri 92` 1-2 Juve :chears:
i kad nikako neide i još Vidal zapuca penal, najveći ipak pobjeđuju kakva utakmica :) |
Žabarska posla :D
|
Citiraj:
sva sreca nije bilo nijemaca ni spanjolaca.. piquea su se na vrijeme rijesili :D najdraze mi je bilo kad su u sastavu bilo pretezito britanci i irci .. i poneki nordijac .. sto se glazera tice... sva sreca da saf, bez obzira na sve, i dalje vodi kolo XD .. sta ce bit kad ode, pitanje je.. |
Citiraj:
Zbog toga Juve i je bil u Serie B pred koju godinu :D |
Puno se tu pljuje po Juventusu zbog navodnih namjestanja, a vidim da nitko bas nije upucen u kompletnu pricu..
|
|
Citiraj:
|
Neki ni drugo neznaju raditi. :fuming:
Gledao jučer cijelu utakmicu Cagliari-Juventus. Malog Giovinca rastavili skoro, koliko ga tukli. Prava talijanska tekma. Cijela zadnja linija Cagliarija imala žuti karton, još je trener mijenjao, al nije mogao sve promijenit. Samo za one koji mrze Staru Damu :) rekord 94 boda |
Citiraj:
a što se Düsseldorfa tiče, tamo ih pogotovo ne vole, Fortuna - Bayern ti je isto rivalstvo, a i ne pjevaju Mrtve Hlače (Die Toten Hosen, koji su baš odande btw :D) pjesmu - Bayern, u kojoj govore da nikad ne bi bili za Bayern :p a ak se ne varam, bilo je negdje i objavljeno da Bayern ima drugi najveći fan klub u europi (odmah poslije Barce) |
Citiraj:
|
Barca opet dobila danas, Real se muči s Malagom gubi u 60' 1:0. Ako i ovo izgube onda mislim da Mou neće dočekati Novu na klupi jer nema smisla više.
Još ako ih MUFC dobije u LP :D biti će to prvi puta da ću navijati za neki engleski klub. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:22. |