![]() |
30 eura skuplji od 820. Ne znam jel to Nokia želi od 820 napraviti best buy ili se to već samo događa :D
|
Citiraj:
obje su na amazon.de na akciji (820 im je jeftinija od 720 i 625 :beer:, a ni 920 nije puno skuplja :) )... ipak je rijec o 1god starim modelima, treba napravit mjesta za nove modele ;) |
Citiraj:
Od estetike, tu su 2 vrste ekrana (LCD i AMOLED) s 2 rezolucije i 5 kamera. Nadam se da neće predugo reciklirati postojeći hardver. Godinu dana je puno u ovoj industriji. 520, 820, 920 i 1020 imaju smisla danas (eventualno 620 zbog navigacije). Svaki pokriva svoju kategoriju, a ostali (625, 720 i 925) su mi jednostavno besmisleni jer rade konkurenciju ovim prvima, a ne nude ništa ekstra u odnosu na njih. |
|
Citiraj:
720 bi imo smisla da je marginalno skuplji od 620, ali posto je skuplji od 820 nema... 925 kao koncept razumijem, "poboljsana" 920, laksa, tanja, ali i €100 skuplja?! :wtf2: ta 2 modela ce dobit smisao tek kad 820 i 920 nestanu s trzista :) 625 je novi na trzistu pa je cijena taka kaka je... al mora ic dole... Citiraj:
920 dobio nasljednika u vidu 925, 820 ce dobit 825 (navodno s velikim ekranom - 5,2", al to je samo rumor)... |
Ubijanje 820 i 920 tek nema smisla, pogotovo uzimajući u obzir da su to 2 od svega nekoliko uređaja s 1GB RAM-a.
Nestat će s tržišta tek kad dobiju poštenu konkurenciju zbog koje bi vlasnici razmislili o prelasku. Nasljednik 820/920 bi trebao imati: MicroSD utor 16GB interne memorije kao minimum Wireless charging masku u bundleu ili ugrađen sklop ako je unibody 1280x768 AMOLED ili bolji na 4.3" ili 4.5" (AMOLED verzija ekrana s 920) OIS 2000 mAh ili jaču bateriju Cijenu u rangu 920 Tek tada bih ja razmislio o mijenjanju 820. Zasad mi jedino 1020 odgovara, no pričekat će dok cijena padne ispod 3000. |
Dali netko od vas ima HTC 8s kupljen u T-mobileu sa GDR2 updateom ? Konkretno me zanima dali ste dobili Data sense, jer kolega je instalirao i fact. rest. napravio i nista :(
|
Od danas konačno službeno dostupna Amber nadogradnja za Lumiu 620 ...
|
Citiraj:
Baš me zanima. I koja si mreža? |
Ne mogu ti javit kad ne mogu instalirat upgrade ... javlja neki error, očito neki massovni bug jer svi pišu da im javlja isto. Error 8018830f
http://forums.wpcentral.com/attachme...30816_0003.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tele2 isto
|
Šteta što u Data Sensu ne vidim prošle mjesece.
Ako ne pogledam točno posljednji dan mjeseca, ne znam koliko sam u njemu potrošio :\ |
Pa ako si staviš ograničenje - nikad nećeš preći.
A ostatak možeš saznati od operatera. |
Meni je osobno data sense beskoristan isto kao i HTC aplikacija na mom 8S-u. Više me zanima kad će neki pravi storage cleaner doć i make more space proradit :D
|
Citiraj:
HTC 8s treba instaliranje aplikacija na micro sd, e to bi bilo nešta :D |
zanimljivo, pitao sam vec 3 osobe koje su dobile i instalirale GDR 2 na T-HT HTC 8s i niti jedna ga nije dobila(data sense) iako se u htu kunu da HTC 8s to ima i da bi ga svi trebali imati...Cudno...
p.s. Dali netko zna dali ht podržava operator billing na wp platformi jer koliko sam skontao to vip ima a po svemu sudeći ht nema, i kakva je situacija s time na tele2 ? p.s. Sto se data sensea tice meni je odlican :D |
trenutno samo VIPnet podrzava operator billing.
|
|
napokon dostupan Amber za L620 al nemogu updateat. skine update i onda kaže ga ne može otvorit (error code: 8018830f). ima neko sličan problem?
|
Citiraj:
Ali mi je zgodno vidjeti koliko WiFija potrošim pa da znam koliko bi potrošio mobilnog neta ako ga ikada odlučim uzeti. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali koja glupost, kupe Nokia brand i onda će ga maknuti na sljedećoj generaciji uređaja? :stoopid: |
Citiraj:
|
Stvar je do operatera koji je proslijedio stari update koji ne prolazi.
Veni su već pušteni novi updatei koji rade, dakle, HR ovce, čekajte dalje.. Nema šta, naši operateri... Ne znam kako je sa TELE2/Mobis L620 uređajima, ja sam preko Nokia Care Suitea napravio clean install. |
Citiraj:
ne da mi se više čekat upravo skidam firmware za clean install preko NCS-a! btw. da li je isti product key iz Tele2 i mobisa? 059S2G1? |
Da, meni je 059S2G1. Tele2/Mobis.
|
Pozdrav!
Da li netko zna kako se ugasi vibracija (skype) na Lumiji 720 ? Svaki put kad stigne poruka, mobitel vibrira, malo je iritantno prilikom video chata... TNX! |
Settings ringtones +sounds i zgasiš vibrate
|
Uglavnom, na Lumi-i 520... Kad ju zovu, ženi ne prikazuje ime kontakata čiji brojevi su formata 09xxxx a prikazuje one koji su +3859xxxx. Meni na 920 rade oba, probao sam s identičnim postavkama, i dalje ne radi. Samo što ona nema postavljen niti jedan account. Ne znam koji q****. Ima nektko ideju?
|
1. Napravi joj acc
2. Provjeri dali joj je regionalna postavka na HR. Ako ne, to se zna desiti. |
Citiraj:
|
Kakva je situacija sa m-zaba i m-token aplikacijom?
Naime, to je jedina stvar koja me odvlači od prelaska sa Androida na Windows Phone :D |
To nije situacija WP-a nego banke.
|
Podravska banka ima app za WP. Mislim sta onda rec na "vodece" banke u HR!
|
Bolje su osvješteni i to je to.
Vjerovatno iz Podravske znaju da ljudi nemaju love za silne "ajfone" i "galaksije š4", nego koriste i normalne uređaje koji ne probijaju limite za dizanje kredita. Ni RBA za sada nema WP aplikaciju, ali dobro, nije mi problem ponesti fizički token kada ga trebam. |
Tko nije uspio updateat L620 na Amber probajte sada ... navodno je problem riješen!
Ja sam danas dobio 18 updatea to su vjerovatno i svi ostali koji su updateali preko NCSa! Razlika je u slovu I kod naziva Lumia Amber. I naravno vise mogućnosti ... recimo kod prvog nema peek kod glancea i tak dalje ... http://img12.imageshack.us/img12/5581/o9y4.jpghttp://img7.imageshack.us/img7/6262/o0vu.png |
Meni je tako već duže vrijeme, otkad sam manualno updatea preko NCS-a,
dobio odmah još 10ak updatea ua glance itd. Ti updatei idu samo kada imaš Amber - bez njega ne dolaze. L620 |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:24. |