![]() |
Koji je urac tim debilima od sudaca. Meksiko pokraden totalno u prvom poluvremenu. Jedan gol regularan, a kmet pomoćni sudio ofsajd...
katastrofa... |
Da je Colina šef sudaca sad bi im jebo sve po spisku
|
Promijenit pravilo o zaleđu. Svirat samo ako je igrač u zaleđu 1 metar ili više. Ovako u liniji događa se ko Mexiku. 2 čista gola poništena.
|
Pa nasi evropski suci su premija u odnosu na ove.
|
Citiraj:
ma da je bar linija, ovo je promasaj teski |
Stiglo ocitovanje FIFA-e i objasnjenje jedanaesterca sa utakmice Brazil - Hrvatska:
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetsk...---340234.html |
FIFA brani japanskog suca: Evo objašnjenja sudačke komisije!
Ovo je urnebesno. Puste kamere na terenu i ovi se prave mutavi. Ma sramota! EDIT: Kolega je bio brzi. |
Citiraj:
|
Opce sudacko uvjerenje, da naravno...Jer u biti svaki kontakt je faul ako sudac tako odluci. Naravno..ak sudac hoce, moze biti i 30 regularnih penala po tekmi.
Mislim da treba uvesti i bodove za stil koji ce se na kraju zbrajati sa golovima, pa da suci procijene tko je bio bolji i tko je dobio. Tak da se totalno makne ikakva objektivnost al da budemo i svjesni toga. Jer ovo je zivo laganje u lice.. |
Ajde konacno 1:0, zasluzeno
|
Tooooooo :D
|
|
glavno pitanje ove tekme je - jel' kamerun jednostavno kriminalno loš ili mehiko brutalno dobar.
|
Mehiko je brutalno dobar.
|
po meni i prvo i drugo
uzimajući u obzir da je sudac i mexico zajebo podosta, moglo je tu bit finih bar 3-0 |
Kamarun je totalno loš i krajnje demoraliziran. Mehiko je prosječan.
|
kaj imaju durhcug ?
|
ajme mrtve prilike...steta sta nije uslo...remi nam odgovara
edit: gotovo, mexiko se nece ni zalit na suce kad su dobili...da je osta remi,bilo bi svega |
E moj Chicharito !!! :hitthewal:
|
Pobjedimo Kamerun i Meksiko i prolazimo. Brazil ce proc Meksiko. :D
|
Mislim da nam je Mexico protivnik po mjeri. :beer:
|
Citiraj:
|
Možemo proći. Kamerun zna stvoriti dobre šanse u prekidima, tj. u kornerima. Tu trebamo biti oprezni. Meksikanci su realno trebali otići u svlačionicu s par komada više, ali su dobili 3 punta pa ih sad neće vjerojatno ni biti briga.
BTW, pogledati. Koji kraljevi :D http://www.news-bar.hr/video/slucaj-...-jednim-gorano |
Meksiko nekakav nezainteresovan za prići golu, valjda težak teren ili se čuvaju. Utakmica i pored gola nekakva traljava. Nadam se u 21h da će biti puno bolja. Gledate li stručnjake na HTV-2.
|
A u k...rac. Nešto se piše da je Modrić ozlijedio stopalo i da će nakon magnetske rezonance vidjet hoće li biti spreman za iduće tekme.
|
|
Loše bi bilo da ne igra. Ali nije baš da smo izgubljeni bez njega. Vezni red nam je bolji od Kamerunovog u svakom slučaju.
|
Eh sad samo da fino nizozemci demoliraju španjolce, kako bi mi dobro dan počeo :D
|
Ajde Snajder, natrpaj ih!
|
kako onaj nizozemac ide sam na golmana i točno njega nabije,opet će valjda španjolska osvojit,jedino oni imaju mozga
je snajder je stvarno vrhunski lol |
Ovaj Buskec je odvratan :puke:
|
Nema veze s nogometom al ima sa SP-om,
Kaj nasi kriminalnci na hrt-u pustaju u HD-u ili ne? Tv mi prikazuje 576i format, nema sanse da je to HD.... Stavim na SLO2HD isuse kakva je tamo slika da se smrznes, ali nemrem poslusati komentatora... Kaj je onda sa tim hrto i hadeom? |
Citiraj:
A i ovaj Diego Kosta... Lik je najobičniji sileđija. Tehnika nula bodova. Nije mi jasno da je Murinju interesantan... |
TOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
evo nepostojeći penal opet
jebo te nogomet više ovakav gade mi se ovi simulatori, sve bi ih nakon tekme kaznio |
Koji izsilovani penal :D strašno...
|
Nizozemce već koji put zaredom košta njihova agresivnost s jedne i protivnik sklon simuliranju s druge strane...
|
ne znam k'o mi je gori - Ramos, Buskec ili Costa
|
Buskec... Daleko najveći klošar...
|
Lijepa gajba !
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:55. |