![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
Procurile specke novog N7 kojeg će opet raditi Asus
https://plus.google.com/photos/11000...53622452455441 |
Opa, sviđa mi se kaj je 16:10 rezolucija. I na mobu bi mi bilo draže da je 16:10.
Sve se bojim koje specse će imati Nexus 10. Ali brate, kako me živciraju proizvođači laptopa sa svojim ekranima. Ovdje pričamo o 7-10 incha sa 1920x prema gore rezi, a ovi mi se djibere većinom sa nekakvim 1366, 1600x900 i sličnim blah rezama. |
Ko će ga znati kakve su to igre...evo ja na svom 9.7" Aosonu imam 2048x1536 rezoluciju, a djeca na 17.3" laptopu 1600x900
Budućnost definitivno pripada ovim visokorezolutnim ekranima, jer za čitanje teksta su daleko bolji |
Meni više zbog screen real estate. Mnogi kukaju za igre. Ako imaš ekran rezolucije 3840x2400 nema razloga zašto igre ne bi oke izgledale u 1920x1200.
|
Citiraj:
|
Gledam kupiti iz oglasnika neki Galaxy tab 2 10,1 pa me zanima dolaze li i oni zaključani na neku mrežu kao i mobiteli? Kokretno ako kupim od nekog tko ga je kupio npr. u TComu hoću li moći u njega staviti Tele2 karticu za mobilni intrenet ili ga prvo moram nekako otključati? Thanks
|
Nema svaki GT2 3G modem. Kod nas se prodaju P5110 koji nema 3G i P5100 koji ima i zato je nešto skuplji. Isto tako se isti prodaje izvan mreže ISP-ova (npr. prodaje ga Eurotrade i neke druge IT trgovine) i u tom slučaju je otključan na sve mreže.
|
A npr. ova 2 oglasa? http://www.njuskalo.hr/tablet-pc/sam...-oglas-8446052 i http://www.njuskalo.hr/samsung-galax...-oglas-8085932 . To su P5100 i oba prodavatelja pišu da su tcomovski. Jesu li oni zaključani po defaultu ili ne? Ili to baš treba pitati prodavatelja budući da nemamo kristalne kugle? :)
|
Zakljucani su na T-Mobile i imaju bloatware od T-Coma...
|
Ok i da li se to rješiti ili je onda jedina opcija uzeti mobilni internet kod tcoma i čekati dok ne istekne 2 god. pa ga kod njih otključati kao i mobitele po onom imei kodu? Glupo mi je kupovati preko oglasnika, kao jeftinije proći, riskirati, a onda morati dati par stotina kuna da mi netko "očisti" i dekodira tablet.
|
Zašto bi morao uzeti tcom na ugovor? Uzmi bonbon na bonove i surfaj. Bonbon = tcom, ali jeftiniji tako da njegova kartica ide u zaključani tcom tablet.
Inače, tele2 NE bih preporučio za mobilni internet ni najgorem neprijatelju jer je signal koma i lako puca te stalno baca roaming na tcom. Pogledaj malo temu o Tele2 pa će ti biti jasnijie. |
Ok onda će tako biti jer nisam znao to za bonbon. Ekipa Hvala! :)
|
Citiraj:
Nadoplatiš 80 kn i kupiš 4 GB bandwitha za 45 kn. Preostalih 35 si npr. iskoristiš za razgovore. Čak i ako ti je kartica na koju si nadoplatio u tabletu, imaju opciju prebacivanja love na drugi broj u bonbon tarifi. |
Uzeo bi si neki kineski tablet, čisto za čitanje i surfanje preko eBay-a pa me zanima jel se plaća porez ako je ispod 300kn ili carina, bila je neka fora.
I ima li tu kakva preporuka, na što moram paziti ili ako je već za tako jeftino onda bilo koji? |
Iznad 22 EUR se plaća pdv, a iznad 150 EUR carina i pdv. Stvarno me zanima šta misliš naći za mizernih 300kn.
|
Dvoumim se izmedju Prestigio 8.0HD i Pipo S3, koji od to dvoje je bolja kupnja?
|
Za 100kn više se nađe polovni Samsung P3110 s garancijom koji je kvalitetniji od oba navedena.
|
Zelim novi uredjuje, znaci samo ta dva dolaze u obzir.
|
|
Ocito se ne razumijemo:lol2: Ne kupujem preko njuskala.Zelim kupiti novi i to jedan od onih dva modela.Zanima me koji je bolja kupnja od ona dva modela.
|
Citiraj:
|
Ova rezolucija na 8.0 HD me dosta privlaci, a jos jedan inch veci ekran za istu lovu cini mi se kao dodatni plus.
|
Slažem se,i ja slično razmišljam,8 incha i 1280 x 720 svakako dobro dodje za ugodniji rad, samo ostaje to pitanje kvalitete i pouzdanosti.
|
Ima dvije godine garancije, pa ako i sta bude posaljem u servis.Vec sam jednog Prestigija slao na zamjenu maticne ploce i bilo je stvarno brzo gotovo i vraceno na kucnu adresu.
|
Je li Forcebook UltraTab 7 dovoljan za čitanje PDF-ova?
Vidim da je na nekoj akciji u HgShrotu, 400kn... |
Citiraj:
Stripove recimo nisam imao gušt čitati ni na mobitelu ni na PC monitoru, a na tabletu su mi taman |
Ne čitam često, ali kad me uhvati želja ili potreba onda odvalim 300-500 skeniranih stranica u dan-dva.
Inače, većina literature mi je u A4 formatu i bitno mi je da ne moram scrollat stranicu po širini. Pa bi bilo bolje pitati može li se na 7" 800*480 ovako čitati skeniran PDF sa slikama: http://cdn.alternativeto.net/s/64727...e73_3_full.jpg Naglasak je na skeniran PDF, a ne na ebook formate. :) Na stripove sam zaboravio, imam i toga u CBZ i CBR formatima, pretpostavljam da ima free čitača na androidu? e: Gledam ove jeftinjake jer me multimedija i igre ne zanimaju, a volio bi Android tablet više nego ebook reader zbog svestranosti. |
Citiraj:
|
Znači ne može na njeg stat stranica po širini? Ništa onda. :(
Prosurfah malo i izgleda da meni treba najmanje Prestigio Multipad Duo 7". |
Citiraj:
|
77 eura i free shipping worldwide zvuče jako dobro. Samo prvi put čujem za tu stranicu. Jel pouzdano?
|
Citiraj:
|
Neznam. S PDV-om iznos znatno raste... Skupo mi je to za sumnjivu stranicu, a nemam ni jamstvo u HR. :D Ali hvala na preporuci.
|
Citiraj:
Doduše znao sam uzet stvari za $20 koje su trebali propustiti pa sam platio porez na njih, valjda ovisi o raspoloženju u carinarnici i bioprognozi A što se tiče jamstva, upravo to je kompenzirano niskom cijenom, znači ili jeftino bez jamstva, ili skupo sa jamstvom, pa kako kome odgovara |
A za diskusiju je koliko danas uopće vrijedi garancija, pošto malo toga zapravo garantira. Naročito u ovim našim "specijaliziranim" servisima.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kolko sam ja procitao Geekbuying je ok stranica. Ja sam kod njih uzeo Android miniPC, stigao :)
|
geekbuying i pandawill su za sada nekako najsigurniji. i za slanje i pakiranje a i služba za korisnike uglavnom odgovara unutar 24 sata. savjet, ako je stavr skuplja, odabrati slanje singapurskom poštom (od 1,5-5$ veća cijena), ali dođe brže i dobije se tracking number.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:31. |