![]() |
Problem je do whatsappa. Nije do tebe samo. Pojavio se unazad par dana. Bit će riješen uskoro.
|
Hvala na brzom odgovoru :chears:
|
Citiraj:
Citiraj:
Ili ako već koristiš Tasker, nisam probao, ali mislim da bi se dalo složiti. |
A kad si spojen na mobile data onda dolaze odmah? Ako da, onda može biti problem u wifi ap-u. Ako imaš tu opciju, probaj promijeniti TCP/UDP timeout.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:fala: |
Mislis na ovu app https://play.google.com/store/apps/d...t.watchdoglite
? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Opera beta je dobila text-wrap. Još ne radi najbolje al' radi :)
https://play.google.com/store/apps/d...a.browser.beta |
Nije do njega, i meni poslednjih dana samo stizu dok sam u aplikaciji
|
delete
|
Citiraj:
|
Ock, znaci ta opcija ispada :D Sori, mislio sam da ce posluziti ali ocito od toga nista :/ Novi sam sto se tice androida tako da se jos ucim :)
|
Citiraj:
Nije samo za YouTube, freeza cijeli ekran, moja nećakinja voli samu sebe gledat kaj ju snimam, pa koristim ovu app :) |
|
Trebao bi mi neki app,da periodicno upali wifi na par minuta radi appova tipa Tapatalk,Facebook,Gmail i onda opet ugasi wifi
mob ne nudi neke opcije,ima da je stalno ukljucen,da je ukljucen samo kad je prikljucen na punjac i da je iskljucen imaju battery saving appovi tipa JuiceDefender te funkcije,ali mi onda on neke stvari sam sebi namjesti sto mi smeta @A.J thx oboje ce izvrsiti svoju zadacu super :) |
|
nego, preporuka alarm/sat aplikacije, jer mi stock neće da zvoni iz nekog razloga, samo vibrira.
ujedno, nešto što mi na određenim lokacijama može gasiti wifi/bluetooth, i u određeno doba dana.... i da, isto tako i kamera app, ovaj stock je glup, tapneš po ekranu ni ne skužim da li je uslikao ili ne, nema nikakav bljesak na ekranu, ili minimize slike ili nešto tako, ovo je pogotovo iritantno kad netko drugi uzme mob slikati pa nema pojma jel uslikao ili ne... na viperXu sam, 4.1.2., jelly bean camera... |
Citiraj:
|
Citiraj:
u odredjeno doba dana: idle time connection manager |
Prvo da vas pitam Jel koristi neko od vas Bluestacks?
To je windows app koji instalirate, i napravite kao virtualni android uredjaj, na koji mozete da instalirate aplikacije.Ja sam ga prvenstveno instalirao zbog whatsappa. Medjutim, whatsapp messenger moze da radi samo na jednom uredjaju, tj. ne mogu da budem ulogovan i na phone-u i na pc-u.Kako da resim ovo ? |
WhatsApp je vezan za broj, pa ne znam kako misliš broj prenijeti na PC u taj program.
|
ja ne znam što je, ali danas mi nije ni taj alarm extreme radio, odnosno, kao da nije ni radio
ne zna što se događa jel mi zvučnik trokira, da li appovi trokiraju, wtf |
Ni meni nisu alarmi radili na starom HTC-u.
Ak se dobro sjećam, problem je kad imaš neki repetitivni alarm (tipa pon- pet) da te budi ujutro. Trebaš ga svaku večer fizicki upalit i ugasit. I kad si u settingsima tog alarma, podigni volume s onim fizičkim gumbima sa strane moba... Pomaže i ako nemaš rington na SD kartici. (ovo nisu moji savjeti, nego sa code.google.com) Javi dal ti je pomoglo... Uz to si instaliraj paralelno Alarm Clock Plus. |
Citiraj:
Ima još ljudi isti problem (uz par dodatnih). Ovakve ROM-ove ja prekrižim do daljnjega. Ako ne rade osnovne stvari koje na stocku rade, nema prolaza na moj telefon, a alarm je prilično bazična stvar koja radi i na "glupoj" Nokiji od 200 kuna. |
|
Pozdrav,
da li još nekome iritantni Viber vibrira stalno cim dobije poruku, neovisno o postavkama u telefonu ( doduse jedino na mute ne vibrira )? Ubija me vec to... |
Iskljucio si u settinzima od Vibera vibraciju?
|
¸Jesam, uspio sam obrisat pa ponovo install i sad magicno radi :D
glup program |
Novi Google Play Store!
Na 4.2.2. verzije vec dosao. Play Store 4.0.25 apk Na S2 (4.1.2) ubija, instalirajte si ga ;) od iduceg mjeseca tek ce doci na 2.2+. |
Citiraj:
|
meni nije nista na 422 dosao, kako se instalira? nema update :S
|
Citiraj:
Skines apk preko preglednika, odes na skidanja kad se skine, onda ju pokrenes, ona se instalira i to je to. Nez kako da ti objasnim lakse :D Ili evo ovo |
Ili preko AirDroida ,instaliras na mob,odes na web.airdroid.com i upises lozinku ( moraš biti na istoj WiFi mreži ) i kad uparis mob imaš quick install app i odaberes taj .apk file i to je to.
|
hvala momci, vrlo jednostavno kako je dinos3 opisao, sviđa mi se novi ''holo'' dizajn, preglednije je, gg
|
Vidim po netu i po jutubi da na play storu novom ima kartica "home" i tamo ima recommended apps i slicno, ja nemam ni home screen opcenito u play storu niti kad na aplikacije odem nema "home", na ovom videu se jasno vidi da kad ode recimo na apps ima top new top free itd. Te ima i home. Kako je vama?
https://www.youtube.com/watch?v=EccA...e_gdata_player |
Citiraj:
|
Citiraj:
OsX je bog i batina za android još uvijek, je da mu fali nekih mogućnosti, alli ono što ima, radi jednom rječju - savršeno |
Drzi se orginalnog ili barem etabliranih ROM-ova (Cyanogenmod?). Cura ima na svom HOS-u stock Jelly Bean i sve radi kako spada, fluidno i bez ikakvih bugova. Alarm naravno radi :).
Presla je sa iOS-a na Desire i taman kad je kupovala ovog preporucao sam joj da uzme nazad neki iPhone (Desire je imao jako malo memorije za aplikacije i to je radilo neke probleme, baterija slaba sa 3G naspram iPhonea). Naravno, nije htjela ni cut (ne treba iTunes, Adobe Reader, pristup SD kartici odnosno memoriji sa PC-a, share preko BT-a, WiFi hotspot), a nije bas neki techno freak :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:57. |