![]() |
Sta vise niko ne denaya u doti ili?
|
|
Citiraj:
nekim čudom nauče denyati i to taman dok igraš s nevermore ili necrolyte. :hitthewal: pardon, Shadow Fiend ili Necrophos :D |
oce ko igrat? treba mi netko da si dignem party mmr :D
|
Moze netko objasniti koju pi*** mile fadile je ovaj 7.20 i koji je razlog ovoj retardaciji?
|
Hahaha, zašto to igraš još? :D
|
Ocito sam lud... u moru smeca, primoran sam igrati dotu, no i to je gotovo posto je pao lagani uninstall.
|
Što fali peču, treba s vremena na vrijeme osvježit igru
|
Znači ubili su igru
Imam preko 4000 odigranih sati i mislim da će nakon ovoga igra na uninstall :hitthewal: |
Zadnji cavao u lijes. Koji krasni qrac je sad clinkz, drow? Koji jos veci krasni rac je ulta od trolla? Di je zapelo sa pudgeom i flesh heapovima, zasto su drkali po lichu?? Cemu sto varijacija na temu sange i yasha? O mapi da ne pricam.. uzas uzasa
|
5 carry meta :D
|
instalirao
odigrao meč/sjetio se zašto sam je uninstalirao uninstalirao dotu život je lijep |
mene jedino živcira to kaj u zadnje vrijeme kada igram turbo match, da ne naprave podjednako jake team-ove, nego poslože igrače da je razlika ko nebo i zemlja.
|
Turbo je recept za unistavanje perfirerije i zivaca. Tamo su svi IQa amebe al jebg kratko traje pa gg. Samo mi i dalje nije jasno koji je k sad clinkz?
|
Pa meni su gejmovi u Ancient tieru sasvim ok. Nađe se tu i tamo neki account buyer ili smurf stack koji unište gejm, ali u globalu je sasvim ok.
|
Citiraj:
|
Nego jel igra tko ovog frankenstajna jos ? Sta je ovo ljudi moji, nedaj boze nikome :D
|
ja probao, i opet sve izmijenili, lagani kvit i kad se zaželim mobe upalim hots
|
evo opet nakon skoro 3 godine, igram dotu 2 :D
igra tko možda ? |
ja sam krenuo nakon skoro 5 godina, lagano tu i tamo bacim koji gejm.
mmr mi je oko 2500... ponovno puno živaca itd,, znam imati 10gejmova za redom win, i onda 7 zgorim, 1 dobijem i opet 7 zgorim..koma.. |
Ja odigram par turbo gejmova tjedno, ako ima netko tko isto roka samo turbo, javite se :)
|
Citiraj:
jednostavno moraš izgubiti bez obzira šta napravio u game-u... :D Citiraj:
|
|
Ja odigram nekoliko gejmova preko tjedna i to uglavnom navečer oko 20h a preko vikenda zna se zaredat 2-3 gejma. Ako ste za partiju javite se na pvt. Na 2200 mmr sam i pokušavam se vratit na staru slavu :roller:
|
Ako netko pegla turbaka s vremena na vrijeme tu sam, neda mi se solirati :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:38. |