![]() |
Sad sam kontaktirao Bonbon i objasnio sta se dešava. Isključili mi i uključili još jednom sad sve radi. Da niste napisali da vam radi na kinezima ne bih ni išao za tim. Fala ;)
|
meni pa i dalje ne radi
reset kompletnog broja, i sad rekli, ako sam voljan na promjenu sim kartice, pa možda pomogne tht je odradio brzo i bezbolno za mene ali ostalih 3 broja koji su u istom radnom prostoru gdje i ja, 4h black out, nešto se poremetilo kod volte aktivacije i krepali svi pozivi |
Citiraj:
Kako je @xlr spomenuo, recimo Google ubacuje IMS konfiguraciju za operatere isključivo za zemlje u kojima ima Google Store. Što znači da u Hrvatskoj nemaš VoLTE/VoWiFi, a možda ni neke 5G frekvencije neće raditi iako ih sam modem u uređaju podržava. |
Citiraj:
S druge strane imam Realme koji ima software preodređen za HR pa volte/vowifi ne radi. To je za kineze uobičajeno. |
Vrijedi li još uvijek ona akcija Jako velika kombinacija za nove korisnike 70 kn/mj?
|
https://www.bonbon.hr/ponuda/cjenik/...etplata/ostalo
4.9 točka, još nije zaključana, dakle vrijedi. Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
https://i.postimg.cc/QH32rfKQ/B8-F38...9-B1-C1-AA.png
Pojačali su pakete a cijene ostale iste, barem u promociji. Za 70kn ja bolje vidio nisam |
tebi je bilo komotno i 55kn tarifa dovoljan, nit to nebi potrošio
|
Moguće ali na knap, bio sam na bolovanju pa sam cijelo vrijeme bio na wifi spojen. 10e je plafon koji mislim odvojiti za mobilne usluge pa mi ne smeta
|
ja sam se bas jucer pojacao s 55 na 70kn paket, promocije i dalje vrijede
|
Sve mislim da će i to gore od 1.7, bar za 10kn. Nije strašno, ali ništa oni ne daju samo tako...
|
ako se grupno diže, nema straga da odeš drugome.
To su opet dogovori, ali teško im dokazat. Bolje da napišu, zbog ukrajine i to je to . .. budu ljudi popušili |
Citiraj:
|
Ak si vec na pretplati moras (osim ak je agent dobre volje) na bonove pa nazad na pretplatu i trazit aktivaciju te promocije
|
Citiraj:
kroz app uzmes novu gotovu komb i aktiviras i zanemaris sto pise 110kn sutradan ujutro (oko podneva) sve rijeseno dobit ces nesto manje svega shodno danima u mjesecu. iako u appu ti neko vrijeme stoji da nemas nikakvu kombinaciju ali ti imas sve aktivno i sve 5 |
mene fakat zanima, koliko je ljudi u bonbonu na tim skupljim tarifama, a da nit neznaju za ove jeftinije
sramotno za bonbon, i dođe vam skoro pa isto kao i mađarska sa dizelom, naši i vaši |
Uvijek je bilo ko ne zna plaća skuplje, i kod drugih operatera bude isto
Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk |
Sve skoro je tako :) Osiguranja, krediti, telekom tarife, auti itd.
|
Moči tak i dizela ili kruha jeftinije kupit?
Dojdeš na bengo i rečem šifra “črešja” i mam je nafta 8,99 |
Mozes dizla, na croduxu sa pevec karticom na tifonu sa kaufland karticom. Ima i za spizu popusta sa tim karticama :D
|
stara mi je na pretplati jako velika kombinacija koju isto plaća 110kn još...
znači, napravim joj ovako kao što kayzer sose kaže i to bi trebalo biti to?? |
u ovom slucaju trebalo bi se pozvati na promociju, chat kroz aplikaciju
|
aha.. ok, probat ću..
|
Sad zvao bonbon..kažu da ne nude više te kombinacije, da mogu recimo jako veliku kombinaciju dobit za 90 kn a ne 70
Poslano sa mog Pixel 4a (5G) koristeći Tapatalk |
Mislim da je to trebalo aktivirati prije 01.06. kad su se promijenili paketi a cijena i naziv ostali isti.
|
Evo sad uspio drugi put dogovorit al samo 2 telemach broja za 70 kn jako veliku kombinaciju, imam jedan hr telekoma njega nisu tili dat za 70, nego 90.
Poslano sa mog Pixel 4a (5G) koristeći Tapatalk |
Znači još pali ako ides u bonbon s druge mreze. Dobro je znati :)
|
Jučer dogovorio Jako, jako veliku kombinaciju za 100kn. Prelazak sa Tomato pretplate.
|
Meni su istu stvar rekli jutros, znači ako prelaziš iz druge mreže onda mogu dodatno sniziti cijenu a inače ta promocija je završila... Trenutno nude taj paket sa 30Gb prometa za 90kn...
|
Nigdje se ne navodi da je promocija završila, mažu vam oči. Pozovite se na cjenik https://www.bonbon.hr/ponuda/cjenik/...etplata/ostalohttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4f88616698.jpg
Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk |
Da li se prijenos sa Simpe na Bonbon računa kao prijelaz sa druge mreže ?
Pošto je sve Tcom...ne ? |
Citiraj:
|
Jedno pitanje. U satu je bonbon kartica bez paketa interneta i razgovora. Znaci samo gola sim kartica sa kunama na racunu. Sat se uredno može locirat i sat uredno može zvati. Jel to znaci da mi je dovoljno svako 90 dana stavit bon od 15kn da bi to uredno radilo (produžilo da je sim aktivna)? S tim ako sat zove da se odbije poziv da nebi potrosilo kune
Jesam ja to dobro zakljucio? |
ako mu ubiješ net, onda da .. a ako troši net, cucla on to i neče bit dovoljno
|
Ma bio je onaj paket od 10kn za 300mb. Koji je ukinut. Al svaki m je potrošnja bila 0. Svaki m se prebacili 300 koliko se i imalo. Po tome nije trošilo nista. Zasad necu uzimat paket bas me zanima oce se kune smanjivat.
|
Citiraj:
Samo meni je problem taj što prelazim s bonova na pretplatu - tako su mi barem rekli... Iako, tehnički gledano, ja jesam novi korisnik njihove pretplate. Prebacit će me krajem mjeseca da mi ne propadne ovaj paket što trenutno imam aktiviran... |
Citiraj:
|
Ako sam dobro shvatio, sa bonova Bonbon na pretplatu Bonbon?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:53. |