![]() |
Citiraj:
|
sada radi...dobio kodove za mafiu i civ 5
samo treba pricekati par h dok ne updejtaju listu tko je sve glasao |
:beer:
Uzeo Civ 5 Treba se prije svega registrirati i na greenmangaming stranicu, inače zaštopa preuzimanje. :) |
Ja sam već registiran tamo, ali mi svaki puta nakon što želim redeemati key javlja poruku da prije toga moram glasati za igre kako bih dobio key, a već sam glasao u svim kategorijama -.-
|
Traje i do 24 sata da se registrira glasanje. Nakon 24 sata najbolje ponovo posjetiti link u kojem pise da se preuzme besplatan kljuc.
|
Piše da treba čekati najmanje 24 sata.
Ja čekao točno 24 sata, kliknuo na link, i dobio mail s igrom. Sve 5 :) |
već ih i na tržnici ima :D
|
Citiraj:
Ja isto ubo Mafiju za sebe i Civ za kuma (btw, ko stvarno misli igrat, preporučujem i Gods&Kings ekspanziju) |
Ako se želi uzet koji key viška moram neki vpn koristiti ili? Jer koliko vidim pamti mi glasove bez obzira što drugi acc koristim.
|
Vjerojatno pamti IP. Restartaj modem ;)
|
pamti glasove,ali mozes sa istog ip-a dobiti 2 kljuca
|
Uzeo sam i Mafiu, oko 20h sam trebao čekati da mi potvrde glasanje i drugi IP sam koristio.
Hvala ecipsu na postu, uštedio mi je dolare. Još samo da ulovim CiV add-one za male pare i što se sim-ova tiče miran sam idućih 5 godina. :D |
Poklanjam ključeve koji su mi zaostali od prošlih bundeva.
STEAM: Musaic Box, Dead Space, Mirror's Edge, Command & Conquer:Red Alert 3 Uprising. Tu ima nešto i za ORIGIN --> klik Princip tko prvi đevojci na PM - njemu ključ u ruke. :chears: |
Hoću Steam mašinu, a fale mi još dva frenda na Steamu. Zainteresirani javite se :)
|
Citiraj:
|
Evo i od mene pomoć ;) klik
|
Hvala dečki, ja sam spectator da ne bude zabune :chears:
|
Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition - 5€
Batman: Arkham City - Game of the Year Edition - 5,25€ Arkham City se napokon moze kupiti direktno na Steamu iz HR :) |
bas sam sad krenio napisat ovo za Arkham City ;)
al evo nadodat cu da svi oni koji su imali obicni "Arkham City" na steamu su dobili "Arkham City - Game of the Year Edition" 4 free :) proslog tjedna su slicno "prosli" i vlasnici Bioshock-a 2, dobili su Minerva's Den (DLC) besplatno.. razlog... i Bioshock i Batman su presli sa propalog GFWL-a na Steamworks ;) |
Arkham city toplo preporucam, kupio ga jos prije 30 sati odigrano a nisam ni banea ni scarecrowa vidio opće :D
|
Nisan zna di bi posta pa cu stavit ode key za Battlefield 3 TM na originu ja san ga sad proba i proslo je G433-XWLD-ZBW8-JWUC-JDSW
|
Hvala ;) Ja uzeo ;)
|
hvala,ja sam isto aktivirao i skida se :)
dal postoji neki limit aktivacija? jer sam aktivirao na još jednom acc-u (buraz) pa da nebi bilo kakvih problema? |
Ja ne mogu registrirat. Steta.
|
|
taj steam je u banani.. kupim humble bundle, oču si redeemat igru, otvorim onaj link i moram se konektirat sa steam accountom.. upišem user i pass, i baci mi captchu i ne radi mi nijedna koju upišem, jedno 100 captchi sam upiso... :/
a čitam i po forumu da se ljudi žale... edit: proradilo |
Imam foul play steam gift za trade, pa ako netko ima nešto za ponudit neka se javi :)
|
Imam:
Two Warlords II Two Warlords II - Pirates of the Flying Fortress Crusader Kings II. Sve keyevi naravno. Mjenjam za neki acc ili neki key (Origin, Steam ili Battlenet). |
Jel hoće netko FEAR 3 za bilo što.
|
Citiraj:
|
/može ode kolegi iznad:)
|
|
Jel netko isprobao onaj "family sharing"....Mene su stavili u betu (mada sam predao zahtjev davno), a frend se uključio u grupu prije par dana i skinuo betu ali nema opciju za sharing....S obzirom da je to sad otvorena beta jel zna netko kolko se treba čekati il se treba tamo na forumu javiti....
|
Mali offtopic ali nisam znao da Steam ima skinove:
http://www.pohrani.com/t/2u/Hp/1vmkY...reenshot-1.jpg Evo, za ostale tupsane ko ja - čisto da znate da postoji i to :D |
metro steam. meni najbolji o najodzaviniji skin vani. stock skin lagguje da mi slabo dode.
|
Citiraj:
Meni je Air posebno dobar btw. da se ljudi lakše snalaze :) http://forums.steampowered.com/forum....php?t=1161035 |
Koja je logika u stavljanju Autumn sale-a sad ? :lol2:
to su trebali odavno napraviti već |
to bas sam i ja jucer razmisljao. winter sale ce biti u veljaci? ajde barem znamo da ce krismus sejl biti oko bozica.
|
ha... Thanksgiving, Black Friday... kad ameri trose ko blesavi... zato je sad Steam sale, a kalendarski je jos jesen :) :chears:
|
Citiraj:
Još ako će biti i Christmas sale za 3 tjedna, ovo je dobro :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:08. |