![]() |
Nikakvih komentara na TUF finale? :)
|
Borbe su bile super, glavna tako tako. Posebno lawlor vs simpson, nemogu vjerovat da lawlor nije išao do kraja u prvoj rundi.
|
Diaz je bio impresivan, onak se borbe završavaju, uzdrmao ga i nakon toga prava baraža, sudac je morao zaustaviti. Inače, sezone Tufa je bila dosta loša, osim one borbe Duke - Pennington, ostalo loše, finala očekivano.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
In progress already, bez brige :D
još ja jučer govorim pa tko su jbt ti borci, pratim već neko vrijeme ufc a za pola ih nisam ni čuo... >.< |
|
Jedna od najboljih borbi ove godine.
|
super je borba bila! Svaka im čast!
|
Kakva borba.. strašno!
|
Tek sam maloprije pogledal. Za mene fight godine s obzirom da je bio u pet rundi i da su dve tak ogromne mrcine. Hunt me iznenadil sa kondom jos ima i skoro cetiri banke.
|
Yep, odkad je Hunt dosao u UFC pravi je "cinderella man". Borbe su mu fenomenalne za gledat.
A Shogunov KO? Sigurna nominacija za KO godine! |
Citiraj:
|
|
kakav event, kakve borbe...
hunt v silva, što reći, obojica fenomenalni :D |
Hunt je stvarno zivina... uvjek mi je bil jedan od najboljih za gledat...
Da mogu odabrat, osim mirka kog vec jesam, kog da upoznam uzivo, uz Josha Barnetta, to bi bil Hunt... |
Citiraj:
|
hunt je zvijer, uvijek mi je bio jedan od najdrazih boraca
steta, mislim da je trebao dobiti |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
UFC on Fox: Johnson vs. Benevidez 2 ovaj vikend! Tri team alpha male borca na main cardu! :)
PICKOVI: Benevidez - volio bi da vidimo njegov 3. K.O. u 2013. (ali sumnjam prebrz je mouse i predobro eskivira, ici ce vjerojatno na odluku) Faber - mislim da ce zbog iskustva dobiti McDonalda Mendes - isto kao i Benevidez, team alpha male je zbilja "on the roll" sa nokautima Lauzon - moj omiljeni borac protiv borca koji mi bas nije bio drag na ultimate fighter show-u... biti ce mi zanimljivo za gledat! Lauzon bi ovu borbu trebao dobiti bez problema :chears: |
|
Citiraj:
|
lawler ispred condita.. cudno. Mislim da hendricksu ovaj put nemoze nista stati na put :D
|
Meni je Lawler vs Hendrix uzbudljivija borba od Condita. Lawler je puno iskusniji borac sa bombama u rukama i ide na sve i nista i moglo bi se desit svasta u toj borbi. Meni se svida taj matchup u svako sl. Nije da nije Lawler to zasluzio. Ima 3:0 i dva jako respektabilna protivnika medu ta tri wina.
|
Ma gdje je to još. Ajmo se mi koncentrirati na današnji event.
Bit će zanimljivo. Dobar card je posložen. Favoriti? |
neloš event, dobri pickovi, dobre borbe !
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
http://mmajunkie.com/2013/12/antonio...medium=twitter
naravno da se vidlo iz aviona. 5 rundi masakra nikakav prirodni adrenalin to nemre. |
Moze Hunt i to bolje od "dignutog" Silve. Bar je Hunt sad dobil njegov bonus, 50k. Trebal bi dobit i borbu da ima pravde.
|
Citiraj:
|
Silva mi nikada nije bio drag.
Nikakav borac, samo je velik, fizički. Glup ko stup, sve što zna je nasrnuti ko bik ako mu prođe neki udarac i naravno sa svom to masom iza sebe u nekim borbama mu je to i prošlo, ali čim naleti na iole inteligentnog borca, tipa hunt, cain... koji malo i misle prije neko djeluju on nema šanse nikakave. baš sam si pogledao njegov fajt protiv Daniel Cormier-a u polufinalu Strikeforce-a https://www.youtube.com/watch?v=WGs1bmjPWsg Može on biti crni pojas 100 puta ali to mu ništa ne znači kad naiđe na nekoga tko mu se samo malo izmakne i tu i tamo pogodi tu ogromnu bradu! A da je bio na nekim drogama me uopće ne čudi, pa ono šta je on izdržao protiv Hunt-a nebi ni razjareni bik izdržao. Pa taj je čovjek nabio zub iz čeljusti Stefan Struve-u i pritom mu je polomio jednim udarcem! https://www.youtube.com/watch?featur...Me-vehwp8#t=59 Dakle bika ruši a ovaj nije ostao dolje spavati! Nadrogirani majmun, kao i većina brazilaca! (čast izuzetcima) |
Ufc 168 za nadolazeći vikend, uzvrat Weidman - Silva svakako je jedna od najiščekivanijih borbi(i money maker za danu i lorenza), baš se veselim vidjeti može li Silva povratiti titlu,a za Weidmana hoće li ga Matt Serra i Ray Longo još jednom vrhunski spremiti na sve što Silva može, i da obrani titulu. A i ostatak carda bi mogao biti ok,pogtovo Poirer i Brandao.
|
mislim da se silva sam pobjedio last time.
|
A Ronda i Misha
|
gogo misha :D :D
|
Iako ne volim Rondu navijam za nju iz "religijskih" razloga. Volio bi i da Silva dobije i to u svom stilu. Ak zgubi mislim da je i on gotov.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:20. |