![]() |
a evo...skinuo sam ga sa sniperom...ravno 3 puta u glavu i pao je :D
|
Maloprije igrao FFA i "skoro" dobio nuke. Dobio bi ga sigurno da se papci nisu sakrili u zgrade.:D
Btw igrao sam samo s nožićem. http://screenshot.xfire.com/screensh...8011331747.png |
sad sam u prestige lvl1 i zanima me dali dok udem u lvl2 gubim ponovno sva oruzja i krecem ispocetka ili se nastavlja?
|
Sve gubiš!
|
Evo nabavio i ja pa me dodajte ako želite, steam: Undervoice
Ima li neki hr community za cod 6? Edit: našao sam pc expert grupu. |
Citiraj:
Na svakoj stranici si to barem jedanput rekao :D |
Citiraj:
|
Stavi si u potpis: "U prestigeu (MW2) se gubi sve" :D
Malo igram sa Interventionom, poboljšao sam se. Također mi je sad NAT open- makar nisam ništa radio. I primjetio sam da sam sada često host i imam duplo manji ping od 99% ostalih- meni su sve zelene do kraja, a njima ili dvije crvene ili do pola. :D |
Moze mi netko reci sta se treba u cfg-u napisati da se ima 10 crtica za ping jer nemrem nac taj post jer je bio ohoh davno.:fala:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
To ti je ova naredba, samo sam ju ja kopirao od sebe, a ja imam 8 barova. Inače i meni je NAT na open, a nikad nisam bio host, uvijek mi izbaci ono could not migrate host bla bla bla. E i btw. sad zaradio svoj prvi nuke (nadam se ne i zadnji):D |
da li netko od vas koristi onaj "bug" ako se može tako nazvati da trčite brže dok imate onaj "sprej" u ruci za airdrop? tako sam ja samo sa nožem skupio 33:2 ratio :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Imam jedan problem s igrom.
Kada mi završi ona scena gdje glavni akter lovi Shepherda u avionu, nakon lude vožnje kanuom, pogode avion medjutim ne uspiju se odrzati i upadnu u rijeku dolje. Nakon toga slijedi loadanje nove misije, i predkraj loadanja (crn je ekran-samo ide bijelo loadanje) javlja mi sustav gresku i nemoze se loadati. Greska je tipa: "ran out of memory" i hrpu nekih brojeva koje ne razumijem. Zna li iko ima li sanse da to sredim i priveddem igru kraju i kako? Jer mi se jako svidja igra. |
daj prepisi brojeve i proguglaj...iako mozda odokativno "low virtual memory" te zeza,jer bas neki dan se i meni dogodilo da mi je virtualne memorije premalo...pa te to mozda zeza...
|
napisat cu tocno u cemu je stvar s brojevima.
ne znan jeli virtualna. mislim da uopce nema veze s nikakvom memorijom. |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Ma ima puno takvih stvari, samo još nisu sve otkrivene. |
Stavio sam na 10 barova, ping u najboljem slučaju 60, i to 2 od 10 puta, najviše preko 100
|
Citiraj:
Kako znamo koliko barova da upišemo? |
Citiraj:
to je i meni izbacivalo i onda sam negdje procito da moram stavit texture na automatic i od onda vise nemam problema stim! |
Citiraj:
preporucujem jos i opciju: Code:
seta cg_ScoresPing_MaxBars “10″ Ping interval - 100 means you have a 100 ping when you have full bars. If your interval is 20 it means you have 20 ping if you have full bars, and 20 extra ping for each bar missing, so 6/10 bars would mean 100 ping. |
jel treba patchat mw2,i pise mi tam onaj nat da je strict,a u ruteru je upnp open???
router je siemens sx763 |
Citiraj:
|
ne treba ti to sve, dovoljan ti je ovaj 3. samo
|
Samo sta je tvoja ip adresa drukcija!!!!!
|
Citiraj:
aj bas da probam,mada sam ja tukan za ovakve zahvate,al vrijedi probat,ak se ne javim u sljedecih 11 minuta,javite mi familiji da sam MiA..... :lol2: |
Daj plz ss postavki od modema "THOMSON ST780", što god je trebalo sam napravio, al još uvijek je strict -.-
|
Citiraj:
Citiraj:
|
frend mi ima jedan problem,kupio je orginal,aktiviro preko steama,i kada ide igrat nece mu nac server. stavio patch,ista stvar.
sta bi to moglo da bude? |
Citiraj:
|
5 minuta ceko :D
|
Citiraj:
Application: CODMW2 External port: 1500 Internal port: 1500 Protocol: UDP Application: CODMW2A External port: 3005 Internal port: 3005 Protocol: UDP Application: CODMW2B External port: 3101 Internal port: 3101 Protocol: UDP Application: CODMW2C External port: 28960 Internal port: 28960 Protocol: UDP Application: CODMW2D External port: 27015 Internal port: 27015 Protocol: TCP |
evo,zahvaljujuci janu sve radi ko puska,mada sam i prije,sa nat type stricted mogao igrati,al nekad je znalo izbljunuti unable to connect to host,ali mogao sam se spojiti,a sad tam pise nat type open.....
zivio jan......:chears: :lol2: |
Citiraj:
|
e da je to bar onaj moj frend! :D
shit xD |
Kakav Scavenger pro, kakav Bling pro, ja više ne mogu igrati bez Marathona pro :)
Za rushera poput mene must have perk, trčiš koliko hočeš, brzo pokrivaš velike prostore Otključa Fall Camo za ACR, sad je na redu M4, na kojem sam na 190 HS-ova, još 60 do Fall Camo. class je: M4A1 w/ red dot sight, red tiger Desert Eagle akimbo :D (:banana:) Semtex & 2 Stun Granades Marathon Pro Hardline Pro Scrambler Pro killstreak: 1. UAV 2. Precision Airstrike 3. Emergency Airdrop Airdrop uvijek imam, predobar reward :) Ostale rewardove znam mjenjati. |
išao sam isprobat malo model 1887 akimbo... sad samo s njim igram:=)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:31. |