![]() |
Možda možeš uloviti htv1, htv2, rtl, rtl2, nova tv, doma tv. Sve ostalo je zaključano.
|
Citiraj:
:fiju: |
Citiraj:
|
ja nisam primjetija da rtl2 i doma tv idu kabelom ( digitalno ) , samo ova 4...btw , bas sam ih neki dan nazva i pita dal imaju u planu ubacit jos koji dig. kanal preko kabela....odgovor je bio "ne"
|
Citiraj:
|
Zar stvarno misliš da će ulagati u analogiju. Ako hoćeš slobodno uzmi njihov digitalni receiver i rješen problem. "Jedini" razlog zašto furaju analogiju i dalje je IMO zbog ekipe sa starim telkačima kojima je tak svejedno sve dok "ima slike".
O tome da će zbog toga gubiti ljude. Teško. Uz konkurenciju takodjer ide digitalni receiver. O IPTV-u koji je spor ko sam vrag neću pričat uopće :P |
Uzeo sam u 12. mjesecu 3DCARNet i nakon 3 dana pokušavanja spajanja USRobotics routera na modem pročitao ostatak priče, da se ne može bilo koji router spojit ... Odlučio sam uzeti B.net 3D paket i zanima me zna li netko koji su im trenutno routeri na lageru ?
|
Citiraj:
|
potrebujem premjestaj linije jer se uskoro selim...
kakva je procedura sto se toga tice? ugovor mi je istekao u 11. mjesecu, stan se nalazi u istoj zgradi, znaci linija je dostupna... ajde ako netko zna iz prve ruke informacije prije nego odem do njih? |
Odes do njih i potpises obrazac za preseljenje. Bitno je da nema dugova na staroj lokaciji (kazu ti ako ima odmah i koliko). Na prvom računu na novoj lokaciji dobijes naknadu za preseljenje 99 kn i to je to.
|
Citiraj:
|
A onak. Da lijepo nazoveš i pitaš :)
S obzirom na situaciju siguran sam da se možete dogovoriti. |
Citiraj:
a naravno da s njima ne mozes proci ispod 5-6 minuta.... moram otići kod njih samo je pitanje kad ću se nakaniti :D |
Pošalji im lijep smislen mail pa bu oni tebe najvjerojatnije nazvali ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Malo sam gledao net za random mišljenja ljudi i stavio sve na čekanje jer sam dobio lošu sliku o bnetu, međutim ak mi daju 30dana test tj one fore ak nisam zadovoljan uslugom brijem da bu to to onda. U 30 dana ak veza ne oscilira i tv/tel su ok onda je vjerujem obećavajuće. |
Jeli vam net sporiji ovih dana ? Jer ka imam osjecaj ko da sam na carnetu a ne da imam 8mbit/s ,kakva je situacija kod vas ?
|
niš posebno. fejs se zna povremeno vuć ko polukrepana mačka al niš preveć grdo ovdje.
|
@Mighy: Zovi s fixnog njihov 062 (100 101) i onda ti je oko 20 lipa minuta (1 kn za 5 min, nije strasno), ako zoves s mobilnog ovisi o tarifi koju imas, a ima ih svakakvih (od nekoliko desetaka lipa pa do nekoliko kn u po minuti).
Ako ti je ugovor istekao možeš se dogovoriti da "raskineš" taj koji imaš i uzmeš novi za 1 kn na novoj lokaciji, ali logično to vuče i potpisivanje novog ugovora. Frend mi je to napravio i moguće da će ti to i predložiti jer im je u interesu imati korisnike s ugovorom. |
thomson twg850-4 ruter
Started Unicast Maintenance Ranging - No Response received - T3 time-out EDIT: ne radi mi dobro zato i pitam,al sam saznao. |
Citiraj:
malo manje paranoje. ko da tražiš bilo kaj sam da možeš dramit po threadu ovom. ak ti net radi oke, boli te guzica iskreno. |
Citiraj:
|
Večeras mi DL 2mbit a UL 300kbit
Užas! |
Meni je veceras fantastican:
http://www.speedtest.net/result/1117428545.png Zadnjih cca mjesec dana sam imao stalno probleme u ovim satima al evo izgleda da se isplatilo par prijava problema. Ja inace sa bnetom imam samo pozitivna iskustva jos otkad su bili transintercom... |
http://www.speedtest.net/result/1118040594.png
Izgleda da su popravili, jer i kasno navečer je već bilo puno bolje! |
Citiraj:
|
Jeli se moze ikako doznat kad ce bnet bit dostupan u gradu Pagu?
EDIT: poslao sam im mail pa ako bude kakvog odgovora budem javio. Vidim da sad ima koji grad vise tamo na list. Valjda se sire polako :) |
mislim da to uopće neće biti dostupno ... jer oni razvlače kablove samo u kvartovima di ima puno zgrada tj korisnika ... ne isplati im se razvlačit tamo di su kuće i sl.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:35. |