![]() |
Citiraj:
|
Kako rijesit nestajanje servera iz favoritesa?
Kad ponovo hocu da dodam server, kaze mi da taj server vec postoji u fejvridsima, al ga ne prikazuje... |
svima se dešava to, izgleda da moramo čekat patch...
|
Problem
Imam problem,kad udjem u igricu i idu onaj video kliknem misem i on prekine video tj preskoci i izbaci me dekstop i izadje iz igre??onda ponovno udjem u igru i nistra ne diram nego cekam da prodje sport onda mi daje da igram i kad krenem ono loading napuni i opet izbaci na desktop i nemogu igrat, neznam sta je u pitanju?? probo sam sa svim rezolucijama i ista stvar?
plaeas HELP:chears: |
Citiraj:
Tek sam sinoč skužio...... |
Citiraj:
|
nisam bio pijan,bio sam taman!!! :D
|
Citiraj:
Mozda je proc, mozda je grafa, mozda su rami :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Probaj reinstalirat. Loš crack. |
Reinstaliro sam i opet ista stvar!neznam sta bi moglo biti inace nisam nikad imo problema s igrama da izbacuje iz igre i erore izbacuje nikad a sad me izbaci jednostavno iz igre
|
Citiraj:
|
nakon superiornog igranja (100 killova u pola runde TDMa) dobije se ban :D
tak da ljudi pripazite morate laganije igrat dobih ban na GFF serveru zbog varanja,a niti v od varanja nisam napravio da stvar bude gore 6ti sam na kill statstima servera |
Kratka obavjest
C2Y ekipa se pomalo zagrijava, server za CoD4 je zakupljen, ostaje njegova konfiguracija i stvar moze krenuti Cim server bude funcionalan bit cete obavijesteni |
Citiraj:
kako to vidis koji si na kill statistici servera?? a ovo za 100 killova da se dobije ban-smjesno. |
zalio sam se odma adminima jucer,pa su me odbanali a razlog je onaj koji sam i sam znao,tak da sam sad hepi :D
sto se tice statistike ovisi o serverima,GFF Team ima ko neki svoj portal,i tam se nalazi statistika |
GFF mi je najbolji TDM server....kad treba zivceke odmorit...i uvijek je pun...:D
|
hehe ma server je zakon,za mjesto se treba potuc jer je pun uvjek
ali ima manje nubina nego drugdje i ljudi znaju sta rade neznam,naviko sam se i ne micem se s tog servera |
Citiraj:
Moze IP od tog servera opet? poduvo sam ga :S |
85.25.140.162:28961
GFF Team TDM i nekad S&D :) |
C2Y CoD4 Fun Zone server
C2Y update:
IP: 85.190.9.201:28960 OK server radi....patchan je za one koji "for people who have lost or damaged their original install disk and are waiting for a new one" :rolleyes: Sređeno - imamo hardcore mod, multiple game types i izmjenu mapa. Očekujte povremena restartanja u slučaju potrebe da se nešto popravi! |
Citiraj:
Opet sam ownao ekipu tamo, zacudo niko nis nije kenjao :) |
Citiraj:
nadam se da će se vratiti makar djelić stare atmosfere na serveru. |
evo bio malo probat, no nekako mi trza sve jako... ?
inače na drugim serverima iste mape mi rade puno bolje? no vjerujem da će se to sredit u letu :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Oružje trza zbog hardcore moda gdje je recoil jači. Inače meni igra ide glatko bez laga pa sad nisam te baš skužio.... |
ljudi pomozite njubari,,nekužim šta više moram napravit s tim punkbusterom
http://www.max-save.org/thumbs/590361Untitled.jpg |
Micko ovo je vec bilo receno...ali aj...
Kupi si orginal jer nemas orginal cd key i netko ko je koristio taj cd key ko sto ti sada imas je dobio ban i tako je taj cd key postao sada nevazeci i nemozes vise na njemu nikada zaigrati. |
Moras "kupiti" novi key.
|
ahh listao sam ali ima previše stranica vjerovatno sam preskočio..hvala na brzom odg.
morat ću kupit onda drugi:goood: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:21. |