![]() |
Citiraj:
|
Ajde dobro gordon je dobio ban jer je fakat bio naporan s tim shemama 250FPSa i nekaj mi štuca...
ihjoo da mi je biti mod... :D |
ja jesam ali nemogu dijeliti kazne :shmrc:
@tor or jelc - pa kad ce proci taj testni period ? :D |
Citiraj:
Salu na stranu, cestitke na novoj poziciji :) |
Pa naravno da neće ispod 700 jer kad isplati plače svima u minusu je par hiljada :D
|
:stoopid:
Aaaaaaa zbog toga sam dobio narudzbu za zhabe, kao dio mita :D Samo napred, zhabe su extra kvalitete, bilo je kisurine koliko hoces i rastu ko lude :fiju::D |
Citiraj:
pozicija i nije bassh nova :D nekih vec pola godine maltretiram ljude na Operativnim sustavima :D |
Citiraj:
Mislim da ću ipak ovu temu stavit u bookmarks.Da se nađe.Kad me uhvati crnjak. :roller::) |
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=105428
WraGG: I sad ce administracija opet reci da ne spava! :care: |
|
|
Jadan :)
Tri puta je postao istu temu dok nije našao gdje joj je mjesto :kafa: |
|
A nemoj njega,to je naš dragi CPU,on je miljenik ovog foruma :)
Malo ljudi može nekog onako bezočno sjebat i onda se družit s nama ko da ništa nije bilo :kafa: |
Citiraj:
|
Da, i mene zanima.
|
SAd razmišljam i ja ne znam o ćem se priča :D Može ljink.
Sad kad ljudi čitaju ovo ziher si misle kak administracija ladi jaja, niš ne gledaju, niš ne prate, samo djele kartone :p :D |
CPU je na Hammovoj crnoj listi, a ekipa koja je tamo, obično ne piše previše po forumu, ali ovome to očito ne predstavlja problem..:smoke:
inače više o tome zašto je na crnjaku 1 i 2 |
Aha to :D
To sam vidio, treba proč zabokom i reć mu ženi da prodaje sve i svašta maloljetnoj dječici :D |
CPU treba bananka dobiti da se mene pita :) a drago mi je kaj raste količina posjetitelja bloga :)
edit: weee 8000 posjeta :D sada mogu početi banere stavljati :lol2: |
|
Evo i član wicKed_sicK je pušio travu pri sign up-u.Neka jebena trava,i ja bi malo pa da mi se mozak isključi :kafa:
http://forum.pcekspert.com/showthrea...00#post1011700 |
mrmlj grmlj.
|
Citiraj:
|
Prijavljivanje na taj forum mora da lijeci sve vrste natkožnih, potkožnih, ukožnih, zakožnih, ukožnih bolesti i hemoroide čim ga toliko reklamira.
|
|
|
Pripremio i ja SS, ali nešto mi se forum nije otvarao. Enivejs, glavno da ne padne u zaborav...
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:23. |