PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=36880)

Brko 07.09.2012. 14:07

Ako me pamćenje služi, ako Skull popije metak, nakon što akcija završi, što nije da netko od zamjenika da pare ili čak sami Voronin ili neko od tig smradova u BAR-u?

ECHO 07.09.2012. 14:13

Od raznih isprobavanja kako bi mogao završiti tu misiju, svašta sam isprobao i ako ga ubiju od nikoga nisam izvukao "keš":fuming: znalo se desiti da ostane 1-2 dutya živi a Skull odapne i pozdravi se s obećanom lovom za uspješno izvršen zadatak:D, doduše nisam probao izvući lovu u bazi od gen. Voronina jbg. nisam se sjetio, ali mi i nije bilo bitno jer sam obićno imao 300.000 tisućica+ pa ovo manje više i nije bilo neophodno:D

zkljaja 08.09.2012. 22:42

Dali se meni cini ili Big Boy sa silencerom ima puno manji recoil nego bez njega???

Brko 08.09.2012. 23:37

U Complete modu, koliko mi se cini, sa silencerom sva oruzja imaju manji recoil, pogotovo pistolji.

Beetlejuice 09.09.2012. 22:05

Perem Complete mod(opet) i kod koga je bolje nosit loot na prodaju? Sidorović ili krkan u Baru? Ili netko treći?

Brko 09.09.2012. 22:33

Citiraj:

Autor Beetlejuice (Post 2231984)
Perem Complete mod(opet) i kod koga je bolje nosit loot na prodaju? Sidorović ili krkan u Baru? Ili netko treći?

e jebiga sada, ti sad isto pitaš svašta :D ja bih, onako iz vedra neba, rekao da Barkeep ipak malo plaća jer je ipak malo potkovaniji. Sidorovič mi se čini kao small-time diler, dok mi se Barkeep čini kao neki žešće zajeban lik sa puno više veza i opsega operacija... barem ono što se može zaključiti iz informacija i misija.

BTW, ovo je čisto logički odgovor, nije da sam provjeravao. Neda mi se baš pičiti kroz 2 mape za par kuna ako je jedan darežljiviji od drugoga :D

Halos 09.09.2012. 22:49

Barkeep daje više keke od Sidorinja, dokazano. ;)

Nybelung 09.09.2012. 22:54

Ja prodajem kome god stignem, ima u igri više loota nego trgovaca. :D

Beetlejuice 09.09.2012. 22:56

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2231999)
e jebiga sada, ti sad isto pitaš svašta :D ja bih, onako iz vedra neba, rekao da Barkeep ipak malo plaća jer je ipak malo potkovaniji. Sidorovič mi se čini kao small-time diler, dok mi se Barkeep čini kao neki žešće zajeban lik sa puno više veza i opsega operacija... barem ono što se može zaključiti iz informacija i misija.

BTW, ovo je čisto logički odgovor, nije da sam provjeravao. Neda mi se baš pičiti kroz 2 mape za par kuna ako je jedan darežljiviji od drugoga :D

Para se nema svaka lipa je bitna :D

Citiraj:

Autor Halos (Post 2232002)
Barkeep daje više keke od Sidorinja, dokazano. ;)

:fala: :chears:

Nybelung 09.09.2012. 23:28

Meni samo nije jasno na što ćeš trošit pare? Ja u svakom prelasku imam stotine tisuća viška i na kraju ih ispucam na stvari koje uopće i ne koristim.
U igri se ništa ne treba kupiti, osim možda malo rijetke municije.

ECHO 10.09.2012. 00:11

Najbolje kad se nakrkaš s parama a nemaš što kupiti:D pa te zadesi ona misija kad moraš u onaj podrum(mislim naći Fangov PDA) gdje te opelješe ona 2 bandita:D(kad sam igrao 2-3 puta zaboravio totalno i uletio u podrum i naravno osto bez svega):fuming: ajd inventar iskrcaš ali pare nemoš i ostaneš bez sveg keša, pa ako se nisi nakrco opet ispoćetka:care:

[GOW]Nec 10.09.2012. 02:26

Citiraj:

Autor ECHO (Post 2232051)
Najbolje kad se nakrkaš s parama a nemaš što kupiti:D pa te zadesi ona misija kad moraš u onaj podrum(mislim naći Fangov PDA) gdje te opelješe ona 2 bandita:D(kad sam igrao 2-3 puta zaboravio totalno i uletio u podrum i naravno osto bez svega):fuming: ajd inventar iskrcaš ali pare nemoš i ostaneš bez sveg keša, pa ako se nisi nakrco opet ispoćetka:care:

Šta nije to u Clear Sky-u, a ne u SoC-u..? :stoopid:

Mislim da sam igrao sa Scarom, a ne sa Strelokom kad sam utrčao u podrum na minu.

Brko 10.09.2012. 06:21

Citiraj:

Autor ECHO (Post 2232051)

Ti pričaš o Clear Sky, a ne o SoC-u :D to svatko valjda prvi puta kad igra, ode dalje i gol i bos, a roba 100m dalje na Flea Market-u ;)

Ja isto ne znam čemu to toliko lakomljenje na lovi. Eto vam pred par stranica moji SS-ovi... imam miljon kuna na računu i šta mogu kupit više. Da jedem kavijar svaki dan i pijem najskuplju vodku i kupujem samo high-class municiju, ne mogu pootrošiti, jer sam ove upgradane i unikatne puške našao u igri, nisam ih trebao kupovati ;)

Halos 10.09.2012. 08:27

Dooobro :D, ali nismo svi toliki proovi ko ti Druže.

Ja u biti skupljam, i pred frku onda kupujem gro gromunicije za 1-2-3 vrste oruzja i to je sve što kupujem. A love nek se nađe...

Brko 10.09.2012. 08:59

Ma nisam mislio na to ko je prooo a ko nije, nego samo, kad ideš u pripyat, znači za završetak priče, lova ti više ne treba. Nakušuješ što ti treba i to je to :D
najveći biznis je u artefaktima, tu se najbolja lova i najlakša pobere, barem meni ;)

zkljaja 10.09.2012. 10:51

Dobro, Halos si nemoze pomoc da ne proda sve sto se prodat da. Nije izasao iz Cordona imao je 100 000, poslije Garbage-a 200+ :D
Ja Pripyat znam napadat sa 10 kila armor piercing municije za G36 i Big boya, da ima vise municije za Dragunova i tog bi bila kila-dvije. Na dobru municiju nije mi zao dat finu lovu :)

ECHO 10.09.2012. 12:16

Sorry totalno sam se pogubio:care: jer igram sve 3 igre samo s drugim modovima i više neznam gdje sam:D u iščekivanju Lost Alph-e:zdero:, jel to mod za SoC uopće:D još ću na psihi završiti:no2drug:

Brko 10.09.2012. 12:21

Citiraj:

Autor ECHO (Post 2232213)
Sorry totalno sam se pogubio:care: jer igram sve 3 igre samo s drugim modovima i više neznam gdje sam:D u iščekivanju Lost Alph-e:zdero:, jel to mod za SoC uopće:D još ću na psihi završiti:no2drug:

Ne znam jesi li propustio ili nisi, ali Lost Alpha je opet odgođena do nepoznatog datuma, tako da onaj 28.09 više ne igra :(

ECHO 10.09.2012. 13:12

:Machineg::suicide: poslat ću ja njima svoje troškove liječenja i patnji koje sam prošao u isčekivnju, a u slučaju samoubojstva platit će sahranu:care: katastrofaaaa:fuming:

[GOW]Nec 10.09.2012. 13:50

Citiraj:

Autor papčić (Post 2232179)
Dobro, Halos si nemoze pomoc da ne proda sve sto se prodat da. Nije izasao iz Cordona imao je 100 000, poslije Garbage-a 200+ :D
Ja Pripyat znam napadat sa 10 kila armor piercing municije za G36 i Big boya, da ima vise municije za Dragunova i tog bi bila kila-dvije. Na dobru municiju nije mi zao dat finu lovu :)

Za Dragicu se lako nabere preko 100 Komada. Kupiš od Sidorovicha šta ima, odeš po debeloj mrakači u Freedom vojarnu, penješ se po tornjevima, bockaš nožićem i skupljaš. Nitko ne zna da si to ti napravio - odnosi s Freedomom ostaju isti, puščetine unovčiš kod brkonje u njihovom skladištu, municiju jariš sa sobom. Ujedno se sabere i 5.56 kol'ko treba. :D

Beetlejuice 10.09.2012. 16:32

Ajme kolika fama oko para :lol2:. Ma ekipa ja sam trenutno još u Cordonu i nisam daleko napredovao jer trenutno obavljam zadatke za Sida, a za pare sam pitao čist informativno. Nisam znao da ste vi stalkeri alergični na novac. :D Meni bjednom Loneru u jakni od skaj-kože svaka mrva zlata vrijedi :D :chears:

Halos 10.09.2012. 17:06

Skidaj tu jaknu čoeče, nadam se da si uhapsio kakav Merc suit, ili nedajBože Skinner suit :D .
Meni je bio cilj da postanem baja i da JA prodajem Sidorinju ili onom slonu u Baru što trebaju, a ne oni meni...kad postanem najmoćniji u Zoni onda idem ganjat ending, do tada samo sijem strah :grrr:!

Ne stvarno, vrhunska igra. Još samo da nađem jedno 2-3 lost stasha koja sam posio negdje...:nono:

Beetlejuice 10.09.2012. 17:18

Citiraj:

Autor Halos (Post 2232387)
Skidaj tu jaknu čoeče, nadam se da si uhapsio kakav Merc suit, ili nedajBože Skinner suit :D .
Meni je bio cilj da postanem baja i da JA prodajem Sidorinju ili onom slonu u Baru što trebaju, a ne oni meni...kad postanem najmoćniji u Zoni onda idem ganjat ending, do tada samo sijem strah :grrr:!

Ne stvarno, vrhunska igra. Još samo da nađem jedno 2-3 lost stasha koja sam posio negdje...:nono:

Čistim wc-e kod Sida za Merc suit :D Ima na lageru ali nemam u džepu

xlr 10.09.2012. 17:50

Ovaj Complete mod je stvarno ugodno iznenađenje nakom Oblivion Losta. S realistic weapons modom i omjerom army/mutanti djeluje ugodno realno.

Ali mi užasno fali onaj blowout i njegova nepredvidivost. Jao kad te zahvati usred Garbagea, a nigdje zaklona :)
http://youtu.be/5tJXesjCKxA

Nybelung 10.09.2012. 18:53

Citiraj:

Autor Beetlejuice (Post 2232391)
Čistim wc-e kod Sida za Merc suit :D Ima na lageru ali nemam u džepu

Imaš Merc suit u selu za džaba. U jednoj je kutiji. :D

ECHO 10.09.2012. 19:35

Mogo si čovjeka odmah uputiti gdje je:D.

Tamo gdje je Sidorović i gdje razgovaraš s onim stalkerom za utući one bandite popneš se gore na krov te kuće i zatrćiš se i preskočiš na drugu i polako do lijevog čoška imaš par letava i ima na tavanu kutija koju riješiš nožem i eto ti suit:D

Da malo pripomognem ako nisi znao to je tajna nas stalkera u zoni bez kraja:D

Halos 10.09.2012. 19:59

A daaaaj, ja sam baš nekako iz dragosti to prešutio... :D

Prva desna kuća kad ulaziš u kamp, u potkrovlju. Naravno da se sa krova to pobere bed beda ;)

Preporučam ako je manjak novaca u početku, da se skupi malo muda i da se pošiša ona vojskica u susjedstvu. :beer:

JoZ@ 10.09.2012. 20:08

vojska se rješi tak da odeš ljevo pa prek ograde pa prek ograde na wc pa na krov i polako kroz otvor na plafonu i rokaš
pokupiš sve kaj se pokupit da
višak odma prodaš

Nybelung 10.09.2012. 21:45

Pa neću mu spoilat, ja sam rekao da ima a sad je na njemu da ubaci u google ako ga zanima. :D

Garro 11.09.2012. 15:54

Malo pitanjce, da li se u SoC-u sa complete modom mogu upgradeti oružja?

Znam da se mogu popravljati, ali za upgrade pojma nemam.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:29.