![]() |
Ako me pamćenje služi, ako Skull popije metak, nakon što akcija završi, što nije da netko od zamjenika da pare ili čak sami Voronin ili neko od tig smradova u BAR-u?
|
Od raznih isprobavanja kako bi mogao završiti tu misiju, svašta sam isprobao i ako ga ubiju od nikoga nisam izvukao "keš":fuming: znalo se desiti da ostane 1-2 dutya živi a Skull odapne i pozdravi se s obećanom lovom za uspješno izvršen zadatak:D, doduše nisam probao izvući lovu u bazi od gen. Voronina jbg. nisam se sjetio, ali mi i nije bilo bitno jer sam obićno imao 300.000 tisućica+ pa ovo manje više i nije bilo neophodno:D
|
Dali se meni cini ili Big Boy sa silencerom ima puno manji recoil nego bez njega???
|
U Complete modu, koliko mi se cini, sa silencerom sva oruzja imaju manji recoil, pogotovo pistolji.
|
Perem Complete mod(opet) i kod koga je bolje nosit loot na prodaju? Sidorović ili krkan u Baru? Ili netko treći?
|
Citiraj:
BTW, ovo je čisto logički odgovor, nije da sam provjeravao. Neda mi se baš pičiti kroz 2 mape za par kuna ako je jedan darežljiviji od drugoga :D |
Barkeep daje više keke od Sidorinja, dokazano. ;)
|
Ja prodajem kome god stignem, ima u igri više loota nego trgovaca. :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Meni samo nije jasno na što ćeš trošit pare? Ja u svakom prelasku imam stotine tisuća viška i na kraju ih ispucam na stvari koje uopće i ne koristim.
U igri se ništa ne treba kupiti, osim možda malo rijetke municije. |
Najbolje kad se nakrkaš s parama a nemaš što kupiti:D pa te zadesi ona misija kad moraš u onaj podrum(mislim naći Fangov PDA) gdje te opelješe ona 2 bandita:D(kad sam igrao 2-3 puta zaboravio totalno i uletio u podrum i naravno osto bez svega):fuming: ajd inventar iskrcaš ali pare nemoš i ostaneš bez sveg keša, pa ako se nisi nakrco opet ispoćetka:care:
|
Citiraj:
Mislim da sam igrao sa Scarom, a ne sa Strelokom kad sam utrčao u podrum na minu. |
Citiraj:
Ja isto ne znam čemu to toliko lakomljenje na lovi. Eto vam pred par stranica moji SS-ovi... imam miljon kuna na računu i šta mogu kupit više. Da jedem kavijar svaki dan i pijem najskuplju vodku i kupujem samo high-class municiju, ne mogu pootrošiti, jer sam ove upgradane i unikatne puške našao u igri, nisam ih trebao kupovati ;) |
Dooobro :D, ali nismo svi toliki proovi ko ti Druže.
Ja u biti skupljam, i pred frku onda kupujem gro gromunicije za 1-2-3 vrste oruzja i to je sve što kupujem. A love nek se nađe... |
Ma nisam mislio na to ko je prooo a ko nije, nego samo, kad ideš u pripyat, znači za završetak priče, lova ti više ne treba. Nakušuješ što ti treba i to je to :D
najveći biznis je u artefaktima, tu se najbolja lova i najlakša pobere, barem meni ;) |
Dobro, Halos si nemoze pomoc da ne proda sve sto se prodat da. Nije izasao iz Cordona imao je 100 000, poslije Garbage-a 200+ :D
Ja Pripyat znam napadat sa 10 kila armor piercing municije za G36 i Big boya, da ima vise municije za Dragunova i tog bi bila kila-dvije. Na dobru municiju nije mi zao dat finu lovu :) |
Sorry totalno sam se pogubio:care: jer igram sve 3 igre samo s drugim modovima i više neznam gdje sam:D u iščekivanju Lost Alph-e:zdero:, jel to mod za SoC uopće:D još ću na psihi završiti:no2drug:
|
Citiraj:
|
:Machineg::suicide: poslat ću ja njima svoje troškove liječenja i patnji koje sam prošao u isčekivnju, a u slučaju samoubojstva platit će sahranu:care: katastrofaaaa:fuming:
|
Citiraj:
|
Ajme kolika fama oko para :lol2:. Ma ekipa ja sam trenutno još u Cordonu i nisam daleko napredovao jer trenutno obavljam zadatke za Sida, a za pare sam pitao čist informativno. Nisam znao da ste vi stalkeri alergični na novac. :D Meni bjednom Loneru u jakni od skaj-kože svaka mrva zlata vrijedi :D :chears:
|
Skidaj tu jaknu čoeče, nadam se da si uhapsio kakav Merc suit, ili nedajBože Skinner suit :D .
Meni je bio cilj da postanem baja i da JA prodajem Sidorinju ili onom slonu u Baru što trebaju, a ne oni meni...kad postanem najmoćniji u Zoni onda idem ganjat ending, do tada samo sijem strah :grrr:! Ne stvarno, vrhunska igra. Još samo da nađem jedno 2-3 lost stasha koja sam posio negdje...:nono: |
Citiraj:
|
Ovaj Complete mod je stvarno ugodno iznenađenje nakom Oblivion Losta. S realistic weapons modom i omjerom army/mutanti djeluje ugodno realno.
Ali mi užasno fali onaj blowout i njegova nepredvidivost. Jao kad te zahvati usred Garbagea, a nigdje zaklona :) http://youtu.be/5tJXesjCKxA |
Citiraj:
|
Mogo si čovjeka odmah uputiti gdje je:D.
Da malo pripomognem ako nisi znao to je tajna nas stalkera u zoni bez kraja:D |
A daaaaj, ja sam baš nekako iz dragosti to prešutio... :D
Preporučam ako je manjak novaca u početku, da se skupi malo muda i da se pošiša ona vojskica u susjedstvu. :beer: |
vojska se rješi tak da odeš ljevo pa prek ograde pa prek ograde na wc pa na krov i polako kroz otvor na plafonu i rokaš
pokupiš sve kaj se pokupit da višak odma prodaš |
Pa neću mu spoilat, ja sam rekao da ima a sad je na njemu da ubaci u google ako ga zanima. :D
|
Malo pitanjce, da li se u SoC-u sa complete modom mogu upgradeti oružja?
Znam da se mogu popravljati, ali za upgrade pojma nemam. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:29. |