![]() |
Naravno da je odigrala. Ruzno je da se ovako odluci o prvaku.
|
Jad i bijeda Hamiltona, vuče se kao zadnja 3.14čkica :lol2:
|
bit ce treca sreca
|
Verstappen prosao Hamiltona izvan staze, morat ce vratiti? Kaj s Oconom?
|
Mislim da će dobiti kaznu Max.
Lewis mu fino stavio s hladnim gumama 😁 Sent from my iPhone using Tapatalk |
A di je Max mogao drugdje? Trebao je stati i satrati se u aute iza? Ovo prvo treba biti kazna za Hamiltona za sve kaj je radio prije starta, a tek se onda može pričati o nečemu za Maxa kad Hamilton ne zna ostaviti mjesta
A Bottas je skoro totalno skršio Maxa |
Citiraj:
A glavno da Hamilton priča da želi bit zapamćen kao čist i fair play vozač... bye bye s tim imidžem... lako ti je to bilo srat i lagat kad si imao po 100 bodova prednosti... sad si pokazao pravo lice(mjerstvo). Nije ni Max dušica, dapače prgav je i prljav, ali barem ne priča o sebi ko da je neki svetac i Bogomdan čovjek koji hoda po vodi. Barem je iskreniji. |
Ja sam gledao vise drugu stranu, da max nije produzio bottas bi mu se nabio u bulju i rekao bi da je blokirao tockove haha :D Svega tu ima.
|
budu zamijenili mjesta na startu
|
Ovo iz FIA-e je jad i bijeda. Kao da su na placu trguju.
Ako se nekako treba startati, onda nek ponovne stari start, tj. poredak iz prethodnog kruga koji je dovršen. Ovo nema veze niti s utrkivanjem, niti s pravilima |
Prvo je Bottas počeo s prljavom igrom. Onda je Lewis zajebavao s dužinom tj razmakom.
I sad je Max ujebo. A FIA kao kokošinjac... Sent from my iPhone using Tapatalk |
Gg max :D
|
Auuuu. Ovo je ubioMax. Svaka čast. Muda kao Gilles Villeneuve.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
jos na prvom practicu u petak sam vidio da bude odlicna staza :D
|
Prenesigurno je ovo sad na stazi, najbolje i najsigurnije bi bilo da proglase kraj i konačni poredak ovakvim i gotovo :D
|
Je li mogu do kraja bez promjene guma? Mislim znam da mogu :) nego kakvo je predviđanje što se tiče boksa?
|
a žute idu 30 krugova, trebalo bi bit dosta maxu
|
Verstappenu malo zivci previse rade, ovo mora biti neka kazna ili vratiti poziciju.
|
Wtf je sad ovo? Doslovno brake check :) moglo bi lako biti stop and go, iako imam osjecaj da nitko nece imati muda davati kazne.
|
Citiraj:
Sent from my SM-G996B using Tapatalk |
Hamilton sjebao stvar skroz. Ili ga je trebao prijeći ili zakočiti dovoljno
|
|
Citiraj:
|
Pa jesi ti slijep bokte mazo. Auto i pol lijevo može proći
|
haha kakav kaos
|
Al ja tu ne vidim da je kočio, nema svijetla, tako da ništa od brake checka. Druga stvar što je vjerojatno pustio gas :D
|
Citiraj:
Ne znam zasto je tak tesko u f1 ljudima malo realnije stvari sagledati. Sva sreca pa mogu gledati svicarske komentatore koji su uvijek normalni, bez obzira dal max ili hamilton zajebu :) |
Pa pustio je gas i down-shiftao da ga pusti. A budala se zabila u njega onda, ima točno na snimci gdje se čuje motor kad downshifta :D
|
Citiraj:
A ovih 5s kazne mi sjebalo fini dobitak na kladi :((( Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:20. |