![]() |
Lik slomi Rebića,turčin ne sudi ništa,reba ustane,trk,safata ovog i slomi ga i umalo žuti. Koji kralj od suca. Vidi se mala pristranost.
Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk |
Pa rekao je Beusan još za prošlu utakmicu da ne bi volio da dobijemo Čakira.
|
Kako god, igrati će naši poluvrijeme života.
Sada trebaju izbaciti iz sebe i ono što nemaju. Idemo Hrvatska po ono što je naše! NEMA PREDAJE !!! |
Decki mojo mi ako ovo ne dobijemo nista od medalje.
Engleska je jedan veliki kondom ali mi igramo sa motkom u dupetu, panicno nazad, s puno krivih dodavanja napred, prakticki bez veznog reda. Protiv Belgije nemamo sta traziti kao ni protiv Francuza (realno, nemamo..pogotovo s ovakvom igrom). Englezi se mogu dobit ako se nasi dogovore sami sa sobom i proigraju malo. |
Meni je baš krivo. Belgija je stvarno zajebana. Hazard je, uz Neymara, najgora pošast za našu zadnju liniju. Danas bi se trebala osigurati medalja. :(
|
Jebote ovaj strinic u picku vise
|
Pa ni Englezi ne bi imali kaj traziti sa Belgijanerima.
Nadam se da naši budu nesto odigrali,jer nakon Argentine,nismo odigrali nista.Samo smo ovdje voljom ždrijeba. Ajmo napokon nesto,da ne padnemo šaptom,kao susjedi od Turaka! |
Ma jasno. Danas ispadnemo, gubimo i od Belgije.
Sent from Usreo Mobara |
Ovolko gresaka nisu cijelo prvenstvo napravili
Valjda se moralo vratit |
Jel to moguce da je raketa izveo korner? :D
|
Ako ga sad iz kornera metnu, bok zdravo.
Striniću se stvarno treba zahvaliti. Sent from Usreo Mobara |
Oni namjerno ne cuvaju strinica pa je stalno slobodan za loptu, makjemi
|
Baš ga gledam. Lik je sam samcat i sam sebe frajer dribla.
Sent from Usreo Mobara |
Ovako mi igramo cijelo prvenstvo, samo što nitko nije organiziran kao Eng. Da smo u osmini naletjeli na Kolumbiju, isli bi doma isti dan. Ali eto, sreca.
|
Brozovic van, treba nam više čovjek naprijed, a vrijeme ide.
|
Tko jos jednom kaze nesto za sudiju... Jos cemo mu se na kraju zahvaljivati. Jednostavno jako spora igra, kompliciraju + greske u dodavanjima. Jako lose.
Samo sreca nas moze dovesti do penala, a onda, jasno, idemo dalje :) |
Citiraj:
|
O da. Sad ulazimo u fazu utakmice gdje možemo samo uz sreću proći. Ali mislim da nam je ona danas okrenula leđa.
Sent from Usreo Mobara |
Konačno Perišićuuuuuu
|
Ajmooooooooo
|
I EVOOO GAAAA
|
IVANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
Ajmo sada :) Sent from Usreo Mobara |
Oke, ovo je bilo kvalitetno! Sad jos jedan, ajde de!
|
Toooooooooooooooooo
|
Prvi dobar ubačaj i gol.
Sent from Usreo Mobara |
Bruce Lee Perišić
|
Sta sam vam reko? :)
|
Karate kid :D
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a704edf137.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a9bc5458cb.jpg Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk |
Strinica maknut u 3pm. Taj covjek nit zna poslat loptu naprijed, nit je zna dic, nit dodat, nit pucat kad ima priliku, nista. Dalicu otvori ociiiiii.
Perisic, taman dok tipkam, konacnoooo |
Perisic je FAKAT bio duzan. Nemojte sad ukakit.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:11. |