![]() |
"Isplati" li se pocet od nule i zabavit se u igri ili su vec svi previse advanced i bio bi shooting target?
|
ima svega, slobodno igraj
nema tu od nule |
Beryl ubija! Odlično oružje sa gripom (half/vertical) na spreju odličan.
Inače, PUBG pada u igračima, a i ja gubim volju nakon preko 1000 mečeva. Trebalo im je 2 godine da uvedu neki achievement system, ranking system im je i dalje neki korejsko smeće. Ono kad komentiraš ja sam "1754th" ranked u duos. Wtf....daj uvedite divizije. Inače igra i dalje laga nenormalno. Jel ima neko problem sa mišem? Zamjenio sam već 3 miša i sve utore po kompu i dalje mi se dešava da miš laga također, ne mogu povući miša recimo sa lijeva na desno da on ne usporava i ne vraća se ulijevo i slično. Baš tipičan lag. Samo u PUBG se dešava, kaos. Jel ima još neko takav problem? |
A moze li se kupiti key van Steama i slicnog? Cisti install, enter key, play?
|
Citiraj:
Nakon plaćanja dobiješ key kojeg upišeš na steam i to je to. Napomena: Neke stranice znaju tražiti presliku osobne radi potvrde identiteta. Sakrij sve važne podatke na osobnoj kao što je broj osobne itd., za svaki slučaj da ti ne bi netko zlorabio identitet. |
tnx stari, za sad sve ko podmazano na mom kompu, jedino practice makes perfect :D
|
Evo uzeo sam na kraju r9 380 4gb nitro, pubg radi na oko 100 fps (antial. i texture na ultra, ostalo very low), veoma zadovoljan naspram stare gtx 660
nego imam pitanje znaci kad se igra loada (ide se na mapu), uvijek prije nego dodje slika, cujem likove kako skakucu itd, kao da meni jos nije full ucitalo... sta utjece na to? imam i3 8100 , 8gb ddr4, mislio sam da ce se s novom grafom to rijesiti ali nije, ,. nije da me nesto smeta ili iritira. ali ocito da se njima prije ucita.. :D |
Tako je meni uvijek bilo, loading screen još stoji, a zvukovi kao da sam već u igri.
Tako je meni uvijek bilo, loading screen još stoji, a zvukovi kao da sam već u igri.
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mene vise iritira koliko sam loš u lootanju, a kad izlootam poginem :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Igru treba na SSD instalirati ako postoji mogućnost, ima puno manje anomalija nego dok je na HDD instalirana. |
Citiraj:
Imaš onu testnu mapu pa tamo odeš i pucaš malo u mete i sve će sjest na svoje mjesto. |
Citiraj:
Puco sam malo po poligonu al nista mi to ne znaci kad nije in action..njub |
Ekipa s kojom ja igram, u zadnje vrijeme samo duos, uvijek loot podijelimo. Ne dogodi se nikad da netko ima m4+sks a netko sa uzi+m16 npr
|
ja samo timove igra, solo mi je dosadno po malo.
jedino sto uvijek bude neki idiot u timu koji sve mora sjebat :D . btw ajmo ljudi ako ste za gejm, dajte steamove pa vas dodam da igramo |
Citiraj:
ja sam totalni početnik ali eo: zkljaja Igram na NA jer su vecinom native ameri na chatu, ali ping je valjda ogroman jer ja hittat ne mogu nikoga..dns EU na redu |
jesi s teretana foruma zkljaja?
ajd vi mene dodajte, ja ne mogu jer mi steam ne da da dodjem ikog, valjda zato sto nemam kupljenu igru preko steama (sve sam kupovao preko instant gaminga) zvonspolj86 |
Citiraj:
jesam |
|
Novi matchmaking je haos :D
Ne igram dugo al ovo je smijeh, kinezi rusi ameri i ja u istom timu |
Da, pingovi servera otišli u P.M. u 90 posto slučajeva. Što više "popravljaju" to je gore...
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk |
od zadnjega patcha mi battleeye blokira pokretanje igre radi asus xonar drivera.....
Plus kaj sam jucer naletio na lika koji me ubio, a da ga ja nisam vidio. Dal je to novi cheat ili ja jednostavno nisam vidio ne znam. |
Hmm. Ja imam isto Xonar drivere i igra mi radi najnormalnije. A igra ima u zadnje vrijeme probleme sa desync i dosta se ljudi zale na to da ih netko ubije "prek zida"
|
Bio na stepenicama, izvirio, vratio se i umro nakon 3 sek...
|
Citiraj:
|
evo poruke koju dobijem
Citiraj:
|
Citiraj:
|
mamutarka, daj još jednom invite za discord kanal. thanks.
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:53. |