![]() |
Šiljo ga skoro zašlljio
|
Tooooooooooo
Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk |
Eto na.
Bratoubilački rat u polufinalu. :D |
Heheehe. Eto zašto je Neuer najbolji golman na svijetu. Obe ekipe su jako loše pucale penale. Užas.
|
Panda, di si ti čučao cijelo vrijeme ove utakmice :) ?
|
Citiraj:
|
I jedni i drugi se usrali Neura i Buffona :D
Nadam se sutrašnjoj pobjedi Islanđana i priželjkujem finale Wales-Island. Teško da Portugal sa svojim antinogometom može odigrati atraktivno. I sami znaju da su pušiona. |
Citiraj:
|
Citiraj:
izbjegavao tvoje glupe postove u vezi Boatenga |
Budu li švabe ovako na penale s Portugalom ima da ih nema :D
Ne zna se koji su gore izvodili - Muller panj, Ozil u panj (stativu), Prasacšteiger priko gola, Zaza poskakivač priko gola, Pelle falija cilu frizuru pardon branku, Bonuči po 2. put proba isto izvodit pa pušing, Darmianovu plasiranu lopticu skinija "Nojer" - ma šaka jada :p |
Njemačka ovo mora uzet. Jednostavno su uber nacija po svemu. Priznanje i pomoć RH, povijest, disciplina, ekonomija, nogomet, filozofija, književnost, znanost, multikulturalnost, pivo, tolerancija, you name it.
Zašto nas nisu okupirali švabe a istočne susjede rusi? :D |
Citiraj:
Bilo bi fora finale francuska protiv kikača:D |
WTF je ovo?
Navijao sam za Svabe, ali brate mili...WTF ovaj cijeli Euro?! |
Citiraj:
Nažalost, čini mi se da si u većini prognoza u pravu.:p |
Citiraj:
|
Citiraj:
Da, srećom pa sam fulao za švabe. No više od svega bi htio da danas Island derne Galske petlove. Teško, ali izvedivo. |
Citiraj:
Citiraj:
;) |
ne znan sta svi zugaju na portugal, oni njemci su jos veci jadnici, a u polufinalu su...glupi conte sinoc umisto da iskoristi smusenost njemaca nakon izjednacenja i ubaci insignea koji mu moze stvorit visak i dotuc protivnika, koristi cacic metodologiju i minja tek kad mu igraci padaju s nogu.
i uopce, ovo prvenstvo je najjadnija nogometna manifestacija. ikad. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Definitivno se slažem sa tobom u vezi ovoga. Dodao bi još i svjecko 2002. To je isto bila tragedija od natjecanja. Nikad lošije švabe se dotaljigale do finala, a nogomet je općenito bio užas živi. I još tome dodamo totalno kretenske termine utakmica (u 7 ujutro). |
U nekim novinama sam pročitao da je mali sanchez prije eura odigrao fucking 53 utakmice ove sezone. Za benficu, za mladu benficu u LP, benficu B, mladu U19 reprezentaciju i veliku repkicu
|
|
Puj... laku noć.
|
Baj, baj Island, hvala, doviđenja i dođite nam opet.
|
Pridružujem se čestitkama :D
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk |
caos zubari, vodoinstalateri ili sto ste vec...
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
Citiraj:
|
decki se malo umislili da tu pripadaju :)
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
Crni dječaci afričkih rudara i plantažera su ipak prejaki.
|
Jebiga, engleze su poslali doma koji su bili favorit eura na papiru :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:23. |