![]() |
Citiraj:
|
Počelo je testiranje S7/E sa Nougatom
http://www.theandroidsoul.com/galaxy...nougat-update/ |
moze mi neko dati potvrdu prije kupovine molim vas jer nemam vremena satima proucavati prije kupovine, a totalno sam van toka.
cura gleda uzet u teletini mob. aktualni su j5, j7 i a5. dali je sva 3 moguce otkljucati i rootati ili se nesto promjenilo na tom planu? neke preporuke mozda koji uzeti. po performansama i mogucnostima (i cjenom su tu negdje za pretplatu) su za nju svi odlicni. vjerovatno ce presuditi izgled i velicina. koliko sam shvatio J serija je plasticnjak, a A serija metal. fala |
J -plastika, A - metal+staklo
Ovdje bez sumnje treba odabrati A5 jer je klasa iznad J serije, osim ako joj nesmeta što ima staklenu poleđinu i neizmjenjivu bateriju. Za rootanje ti neznam reci... |
uuu, nisam znao za nemogucnost izmjene bat kod a5...
i nisam skuzio ovo stakleno poledicu? zar nije metal? ako je iza staklo to odma krizam jer ce to u rekordnom roku bit razvaljeno... zahvaljujem... edit: jedno glupo pitanje. obzirom na nemogucnost vadenja bat kod A5, sta kad mob zbloka ko sto se zna meni recimo desit na S2? sjedi i placi i/ili zatuci mob u pod? |
Rootanjem okidaš Knox i možeš se pozdraviti s garom.
Mobiteli koji se uzimaju na pretplatu su ili defaultno otključani ili se može ISP-u postaviti zahtjev za otključavanjem i on to mora učiniti u roku od 15 dana. |
moro sam proguglat wtf je knox LOL. toliko sam van toka.
enivej, pricekamo kakvih godinu dana pa ga onda root-amo. bitno mi je da se moze. |
@Đeronimo
A5 2016 je vrlo solidan uređaj. U nekim aspektima puno bolji od S5 i S6 koji su flagshipovi svog vremena. Što se baterije tiče, svaki iole bolji noviji mobitel više nema mogućnost da user pristupa baterije. Ako se mob zbloka - power gumb+vol down i bez brige si. Mobitel ima meni odličan build quality. Iako daje osjećaj u ruci da je malo šupalj i lagan. Recimo S7 je manji ali OSJETNO teži. Sve u svemu, A5 da. J modele zaboravi. |
fala brko.
brine me ta staklena povrsina iza. to bi moglo brzo bit razvaljotka, a onda ce bit kukanje i plac koje mi se neda slusat :-). zasto odma "rezete" J seriju. zar su tako losi, jadni (nisam jos drzo u rukama, ici cu do teletine ovih dana vidjet)? koliko vidim po reviewima sasvim solidno. |
Ako računaš na padove mobitela, skenjat će ti se svaki onda, bio stakleni, bio plastični.
Neki fini case. Ako ne case, onda kaljeno staklo i napred i odotraga. Tako sam ja imao na Z1 koji je skoro isti kao i A5 po tom pitanju. J serija nije bogzna kaj. Previše love za premalo banga. A serija je po meni puno bolji ulog. Čak i A3. |
@geronimo_2 kod mobitela s neizmjenjivom baterijom postoji kombinacija tipki za zvuk i tipke za uključenje koje treba drzati duze da se resetira u slucaju da zablokira.
Što se tiče mobitela u tele2, ukoliko uzimaš na pretplatu 100% su otključani na sve mreže. Oba samsunga imaju dobre baterije, naravno da je J7 nešto bolji od J5 osim po gustoći piksela na ekranu što bi "oku sokolovu" moglo zasmetati i velicina je ipak 5.5 inča pa i to treba uzeti u obzir jer nekome je to prednost, a nekome mana. |
kakvo sad kaljeno staklo spreda/straga??
mene vrijeme pregazilo cini mi se LOL. za mene su jos one "kožice" u djiru. eventualno one plasticne/gumene/silkonske futrole u koje se umetne mob (to sad ima na s3 draga). meni je to prelose/ruzno. fala za sav info. prenesem dragoj pa nek odlucuje. |
Evo uzea sam a5 i na androidu sam nakon ohoho godina, pa malo cackam. Zasad jedno pitanje u vezi kamere, npr selfi kamera kad upalim nocni nacin rada slika lipo ispada u mraku dok je ne okinem, posli se skroz potamni! Ima neka caka??
|
J5 2016 je metalan sa zamjenjivom baterijom ,2gb ram, 13mpx itd. Ljudi se varaju da je los mob. Odlican je mob i dosta jeftiniji od a5 2016 a ima i prednju bljeskalicu za selfi koju a5 nema. Nije ni stari j5 los s obzirom na cijenu ali je preplastican i samo 1.5gb ram.
A5 2016 ima jednu veliku manu. Nakon pada zna cesto izgubiti signal neovisno jel razbijen ekran ili ne. I ako se vidi ostecenje na mobu garancije naravno nema i imas ciglu. Znaci treba ga dobro paziti. |
Pa J5 ima metalni okvir i tu si u pravu, tko voli izmjenjivu i dobru bateriju, amoled ekran i ostalo zbilja je super, ali ako nije velika razlika u cijeni izmedu A5 i J5 kad se uzima/produzuje pretplata osobno bih uzeo A5.
|
kad se kupuje samsung iz oglasa sa računom iz t-coma, kako se osigurati da vrijedi garancija? može li se dobiti informacija po IMEIju iz t-centra ili servisa o garanciji?
|
Nazoveš tehničku podršku ili im pošalješ mail sa IMEI-jem.
Sa VIPom sam par puta tako napravio. Provjeravao sam i IMEI i broj računa. Vjerujem da će i i Tmobile izaći u susret. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Što mislite o kupnji ovog razbijenog s7 edge za 2900, možd bi išlo niže?
i stavit ovu masku (amazon) vidi li netko računicu u tome, vrijedi li garancija na takvom mobitelu i dalje, i pretpostavljm da više nije vodootporan? |
Citiraj:
|
Za 100€ više možeš kupiti ispravnog i cijelog
|
Citiraj:
o popravku razbijenog ni ne razmišljam naravno, ali bar bi bio s7 edge za 3000kn, jeftiniji podosta od svega drugog trenutno dostupnog u zg ili bližoj okolici |
Super su mi cijene razbijenih i nefunkcionalnih mobitela. Onda se ekipa grči kad im kažeš da nudiš 500-600 kn manje.
|
Velika nestrpljivost, specijalni prohtjevi, mora biti zlatni ali sasvim ok je da bude razbijen bez namjere popravka. Valjda samo meni to nema smisla :D
|
Citiraj:
|
S8 će najvjerojatnije koristiti Exynos 8895 čipset sa novom Mali G-71 GPU
http://www.sammobile.com/2016/09/23/...-s8-next-year/ |
Neko ima neki tempered glass za preporuku (s7)? Kolega kupio neki noname pa mu rubovi nisu zaljepljeni
|
Citiraj:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:51. |