![]() |
Sve je to bullshit. Da je uzeo lagdroid radilo bi mu par mjeseci i opet bi stopalo kao i svako lagdroid govno (rijetki su izuzeci). Ja svakog nagovaram da uzme WP uredjaj, i to otvoreno kazem koje su to mane WP-a. Bilo je vise slucajeva da su ljudi siti androida (99% zbog kilavosti i stopanja) i svi su se preporodili sa WP.
Da bi WP bio bolji ljudi jednostavno trebaju poceti kupovati te uredjaje, da sad od 10 ljudi 5 uzme WP stvari bi se itekako promijenile. Realno WP je vec toliko dobar da bi trebao imati bar 30% trzisnog udjela, eto ne racunajuci high-end segment, jer su tu slabi. |
Ja bi uzeo gabarite 735 sa boljom kamerom i OIS, te jačom baterijom
|
Citiraj:
Ne znam koliko ti GSMArena endurance test od 8h više znači, ali 830 je sve to :) 1020 također odgovara, iako je baterija dosta slabija od 830 u praksi. |
Citiraj:
|
Ljudi i ne znaju sta im se svidja. Treba neko da im kaze sta da im se svidja, kao sto to Apple moze. Ljudi ce kupovati sta god Apple da proizvede, Androidi se vec drugacije kupuju, tu je manje prodavanja magle.
|
Ko je uvatio uvatio je L640 DS po 1070kn.
Poskupila u edigitalu na 1205kn. |
Jel tko naručivao poklopac za L640? Uzeo bi plavi original.....pa tražim preporuku.
|
Citiraj:
|
Ima li netko neku Lumiu koja je dobila nadogradnju na WP8.1 GDR2?
Znači, ne tipa Lumia 640 koja je došla sa GDR2 nego baš da je dobio update? |
Citiraj:
8.1 Update 2 |
edit: eh, pogrešno sam pročitao broj :\
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kako na Lumia 535 postaviti fiksnu IP i proxy na wirelessu?
|
|
|
Ovo za proxy vrijedi samo za poznatu Wi-Fi mrežu, a da bi bila poznata moram se na nju spojiti isključivo sa static IP jer se inače ne odziva. Probao ću ovaj programčić u probnoj verziji ali inače veliki nedostatak u wp 8.1 gdr2. Najjeftiniji androidi to imaju i koriste bez problema.
|
I program "Static IP" radi samo sa poznatom mrezom, koja mora prethodno biti spremljena, pa ne znam jel ces uspjeti s tim programom i nepoznatom mrezom...
|
Citiraj:
|
Kupi si Android i bok :kafa:
|
I ja imam problema sa spajanjem na wifi, npr odjednom se ne može spojiti sa kućnom mrežom, dva mjeseca je sve radilo ok. Na neke mreže (kafići) se spaja ok, na neke nikako, a na neke se spoji ali kaže nema interneta....čudno.
Radi se o L640 DS... |
WinPhone 8.x se ne moze spojit na WiFi mreze zasticene sa WEP enkripcijom, jer je MS zakljucio da to nije dovoljno sigurno, pa to moze biti uzrok poteskocama u spajanju...
|
Ne radi se o WEP enkripciji već o WPA2.
|
Citiraj:
Inace, mogucnosti i opcije za rad sa wifi mrezama na win mobitelima su katastrofalno ogranicene. Jel ce se sto promjenit sa dolaskom Win10, nisam bas uvjeren... |
Citiraj:
Za probleme sa spajanjem na kucni router mislim da vise ima utjecaja sam router od mobitela. Ovisno od provajdera do provajdera, routeri se razlicito ponasaju i ako nista ne diras mogu povlacenjem nekih postavki sa ACS servera stvorit nezeljene probleme. |
Citiraj:
Iako me MS više u ničemu ne može iznenaditi. Problemi sa WiFi-jem su kod nekih routera koji imaju upaljene one nestandardne gluposti - super G, double N, neke svoje power saving mogućnosti itd. Meni mreža ne radi na takvim glupostima, ukoliko je mreža postavljena po PS-u onda mi radi bez frke. |
Ali ne mozes poreci da je danas, u svekolikom hakerskom okruzenju, WEP enkripcija znalcima skoro pa jednaka otvorenoj mrezi :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Em je standardiziran, em se još uvijek dosta koristi, em WDS bez toga ne radi... Uglavnom glup razlog. Iako znam da WP oduvijek podržava WEP. |
Ne znam zasto WP odbija spajanje na WEP zasticenu mrezu, samo znam da se ni sa jednim od isprobanih 5 mobitela na 8.1 nisam mogao spojit. Kako je bilo na starijim verzijama OS-a nije mi poznato. Googlanjem sam dosao do gore navedenog razloga.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:11. |