![]() |
Ovo je fakat neki pukljavi primjerak... Da nije degradiro?
|
trebalo bi kineza pitat :), a šta je tu je, rabljena roba + moje neznanje, ploča upitnih mogućnosti, može svašta biti
|
Citiraj:
|
@CheCola
Ta ploča MORA dat 430-450 MHz na FSB-u da hebe rak raka. Pogotovo ako si E8500 gazio na 4GHz. Rekao bi da je CPU pukljav... |
Citiraj:
Fak, prokljuvio si me :chears: ! A kao samo da se testira, neradi mi ploča..totalno sumnjivo, da Abit ip35 krepa...nemoguće :D. :beer: |
Nakon Milana ti si na redu za Remetinec, uništavaš ploče ovom napaćenom narodu, žicaš adaptere... (ček ček, il je to bija onaj drug(i) - Brkatiji :p)
GNJIIIIIIII |
Ja sam platijo jamčevinu (od preprodaje tuđih iznajmljenih adaptera) :D
Nego, gledam po jebaju, svaki treći Heon ima odvaljene elemente... Jel to masovno otpadaju dijelovi ili ljudi sa njima nespretno rukuju? |
Ako kome treba sredit socket na mbo (doslovno) , nek se javi :-D
|
haha, brčino a promijena stolarije na vikendici to ništa a :D
Ma lopatama to bacaju Xeone, a mi tu zemlje 3. svjeta lemimo ko jadnici nebi li okusili malo Xeon speeda :). Ja online neuzimam vise, pa 3 Xeona sam dobio odvaljena, nisam ih kasnije mogao niti prodat da okrenem neke masne pare. @Drvoje - aj posudi ploču složim ti one ledice kaj blinkaju, čim skinu s Mesničke dobiješ ih :D |
Ako tko ima kakvu ploču viška, još da ima ddr3, samo neka se javi :)
|
Nisi jedini koji to traži. kod mene jedan lik u susjedstvu ima P5Q3 Deluxe Wi-Fi i stoji mu u kutiji. Pitam ga "koliko para". Veli on, soma kuna...
soma da, ali ne kuna nego 30kg i po glavi... i još mu ploču otet. :D @halos jok, to sam riješio sa prvi adapterom, onim koji se nije ni zakeljio nego je otpo, ali sam ga svejedno utrapio za stolariju :D |
ovaj moj x će mi živce na slamčicu popit, sad je počeo na 3,5GHz u bf4 u nekim trenutcima throthllat do ne igrivosti, dok sve ostalo radi ok, na stocku radi ok, još jedna svjetla točka čisto da se tješim, prolazi testove na stock freq. na 1.193V u biosu/ 1.160 u win/1.058 pod opterećenjem ne prelazeći 42 stupnja :), ajd barem je hladan
|
Čik pogodi što imam za klokanje - buđav kseon, buđav kseon... :D
|
Citiraj:
sad se osjećam kao oni kaj kupe g3258 i ostave ga na stock taktu :( |
ddr3 trokanalna
nego kaj se desava ako gurnem trokanalnu ddr3 mem u dvokanalnu plocu ?
po meni nista se nece dogoditi, dve mem rade dvokanalno a ova treca pliva... ili grijesim? |
Citiraj:
|
Evo mene opet. Onaj koji ne može oc-at x5460 slanp. Uzeo sam novu memoriju patriot viper 4 4 4 12 da imam veći raspon za oc-at memoriju i dizanje fsb-a al kako stvari stoje trenutno je CPU vs Zlatko 2 : 0 :hitthewal: čak sam na novo reinstaliral win 7. CPU je iz serije koja se ne može oc-at ili ja radim nešto krivo al ne znam ke. Sranje
|
Dingni te latencije :-)
|
Citiraj:
|
Digel sam latencije na 5 5 5 15 2... na toj latenciji uz napon 2.35 ide do 1066 mhz. Ak prođe memtest onda nije problem u memoriji. Množitelj na 8, fsb 450 ram 900 mhz fsb strap on north bridge probal na 333 i 444, napon auto cpu configuration sve disable. Probal sa sličnim postavkama za q9650 i q9550 svejedno. http://forums.pureoverclock.com/cpu-...mula-club.html
jedino mi pada na pamet greška cpu-a ili matična |
Citiraj:
|
Definitivno previše napona, moj Corsair radi na 1120 MHz @ CL5 sa 1,98V,
smanji to :) |
2,2 bi bio neki max za 24/7. Ovo je ubojstvo. A i slab je to RAM ako mu za 1066 CL5 treba toliko napona.
|
Ma sve je to dobro za ovako hladne dane, da ti noge ne zebu.
|
Radi na 4 4 4 12 2.2V 800 mhz. Max oc je DDR2-1042 na 2.35V. Normalno da ga neču držat na toj voltaži kad kod bilo kakvog oc-ja meni ne prelazi win loading screen.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako je RAM deklariran za 1066 Mhz onda bi morao i raditi na 1066 Mhz , ako već nemože postići višu frekvenciju . Nešto tu gadno ne štima ili Zlatko87 nešto krivo radi . |
memorija je 800 mhz latencije 4 4 4 12 2.1 v maksimalno na kolko su ju digli je 5 5 5 15 1042 mhz 2.35 v. meni ne treba sad maksimalni oc jer meni ne prolazi ni minimalni. bilo koje podizanje fsb-a i auto voltage ne prolazi preko win loading screen ili dolazi do blue screen-a.
ne znam više šta i kako Asus maximus 2 formula x5460 slanp patriot pvs24g6400llk |
Citiraj:
|
Nije s771 Xeon već s775 Xeon E3110 E0, u biti isti E8400 ;) Kod ćaće u kompu na P5Q-E. Milina od procesora :D
http://www.pohrani.com/t/3V/QZ/3o6pYQGI/ss-xeon-e0.jpg 3,6 GHz @ 1,17V. Vjerojatno bi išao i manje, ali ne želim da dobije BSOD usred crtanja u AutoCAD-u ili editiranja nekog proračuna u Excellu :D Stock cooler je u pitanju, debeli sa bakrenom jezgrom. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:05. |