![]() |
ajde nek me neko doda na listu. deky1802
inače dosta sam loš igrač, baš mi i ne ide još :D |
imam bf4 sa onim kineskim dodatkom vec jako dugo,nisam odigral skoro nista...
htio bi sad kupit sve ekspanzije a neznam uopce kaj trebam?premium edition? gdje uopce kupiti? :chears: |
Citiraj:
Ti trebaš samo Premium, to su svi dlc-i za one koji već posjeduju osnovnu igru. Gdje kupit? Na bilo kojem eminentnijem key shopu ili mehiko/čile origin preko vpn-a. |
Citiraj:
|
Na originu neka akcija. Premium edition ili premium po 20€, mogo bi piknut :)
Znam koja je razlika, al dal mi je bolje uzet premium edition ili premium pošto već imam običan s china rising? |
Citiraj:
|
Ok, ne znam. Ali možeš već onda i napisat u čem je razlika...
Znam samo da uz premium edition ide igra + sve ekspanzije, a uz premium idu sve ekspanzije pod pretpostavkom da već imaš standardnu verziju.. Po mom shvaćanju dođe na isto, a isto i koštaju. |
Citiraj:
Nece ti dodati još jednu igru u origin. |
Citiraj:
|
Premium je bio isplativ prije nego je izasao ikakav DLC content, sad ti i nema nekog znacaja... ( al jbg, ak je na akciji za tu paru bio, bolje njega nego da kupujes svaki dlc posebno )
|
Postoji li mogućnost za resetiranje svih statova na accountu? Nabavio sam korišteni account pa mi je sve otključano, a zanimljivo mi je otključavati sam sve posebno :D
|
Ima li nekih hrvatskih servera ako moze link?
|
Citiraj:
5 DLC-a zajedno te koštaju 75 Eura. (sad na akciji 40 eura) A ako kupiš Premium, on te košta 50 Eura. (sad na akciji 20 Eura, a dobiješ sve DLC-eve) Plus, ako kupiš Premium dobiješ mogućnost prijeg spajanja na server ako se spajaju i oni bez Premiuma, dobiješ nekoliko Battlepackova (ako te to zanima, a obično zanima nove igrače), mogućnost sudjelovanja u onim assignmentima, nekolko premium oružja.. itd... Naravno, ništa što bi ti moglo posebno poboljšati igru :D Ali svejedno, daleko od toga je Premium nema nikakvog značaja. Kad mene netko pita, UVIJEK toplo preporučam Premium, a ne svaki DLC zasebno, pogotovo ako misli uzeti sve! |
Nedavno sam kupio igru i sad sam skinuo onaj Legacy Operations DLC. Ne znam kakva je bila prije situacija sa netcode-om ali BF4 ima puno, puno bolji netcode nego bf3.
Osjeti se razlika, metci se na bf4 puno bolje "ljepe" i nema onoga da krepam iako sam iza zaklona. Pogotovo ako igram na 60Hz serverima... iako i 30Hz serveri rade dosta bolje. |
Citiraj:
Je, puno je bolja situacija, pogotovo na Dragon's Valley kada pucaš tenkom na onaj hram u sredini mape, pa shellovi prolaze kroz njega, ili općenito kad pucaš po području podno hrama, pa isto tako prolaze. |
E to još nisam probao, igrao sam 99% vremena mano a mano i tu je razlika zbilja velika
|
bf4 premium je 20 eura sad, to je ok
dobe se svi DLCevi? jel čemu igra sad? |
Sve se dobije.
Meni je igra super, iako sam je tek godinu dana nakon izlaska poceo igrat kad su vise manje sve sredili :D |
Citiraj:
Trude se :D Ipak je BF HL na granici fijaska, a treba odrzat scenu dok ne stigne BF 5 :lol2: ( Potajno se nadam da ce Bad Comapny 3 uskoro van :no2drug: ) |
illuminati Easter Egg - Battlefield 4 Secret Camo
https://www.youtube.com/watch?v=Juuz...nnel=jackfrags |
Ako uzmem ovaj premium za 20 EURa, one dodatne mape, jel tu i singleplayer ili samo multi?
Budući multi ne igram, a single mi je super tu i tamo za ubit vrijeme. |
Onda nemoj uzimat. SP je u base igri, a premium ne prosiruje SP, samo MP.
|
OK, hvala :D onda ću uložiti 5€ u Crysis i Crysis Warhead :D
|
Citiraj:
kakav je SP uopće, pošto je to 99% MP orijented igra i vidim u opcijama ''Use plugin-free game launching'' znači može bez plugina za browser? |
na kromu ''browser does not support the current launch mode''
znači za krom se mora enejblat plugin free game launching? sori na dablu |
Citiraj:
A ovo za igranje bez browsera nemam pojma. MP ne vjerujem da radi bez toga, jedino SP. |
mora radit bez toga, bar na kromu, osim ak se s chromeom uopće nemre igrat (jer mi nema plugin downloada na kromu uopce)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mozda ti je u opcijma battleloga enejblan pligin free mode?
Jer citam i po forumu tamo da je to disejblano na kromu |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:28. |