![]() |
Pitam Kovu ili bilo koga drugog ko zna odgovor na moje pitanje (al' sam ovo sročuio :D)
Kako ubaciti slikicu u informacije o savezu? Postao sam lider jednog manjek saveza pa me zanima kako da ubacim sliku koja bi se pojavljivala kada neko pogleda nas savez. |
znači [img] URL slike [/img]
|
THX ren
|
Da se i ja predstavim kao ogameovac, nick u igri je isti tj. djzuka a igram u uni 5, 9 i 10 sve TOP 100,
vodja sam saveza C.I.C.E. - Croatian in Car Entertainment , javite se ingame ak zatreba sto, poz :) |
Evo kako Turky igra.
Gledajte i učite. |
Ja igram uni 5, jel igra još tko da ga zrokam :D
|
Citiraj:
A slike u HoFu su ludilo, umro sam hehe : lol2 : |
Citiraj:
Jedna borba iz prošlog rata. Widowmaker Samo da napomenem da je jučer demokratski izglasano da objavimo rat. Prvi puta je miroljubivi Cro Fire klan objavio nekome rat još od UNI1. Od 7 dana postojanja UNI9 neprekidno smo u ratu i noš nismo izgubili. Pokopali smo 6 klanova. A ovaj prvi link je početak rata sa 7 klanom. Kako je krenulo niti ovi neče dugo. Tražimo jačeg protivnika. :p |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo ljudi i ja sam se regao :) Ja igram uuni 9 pod nickom Huby sam da se zna :)
|
Citiraj:
|
A ima koga u uni 10...? : quake2 :
|
Jel ko igra uni 6?
|
Zavladali smo UNI9 i sve smo pokorili. Jel ima tko jači.
|
Došel je Buljo u uni9 :D
Napokon :) |
Chiteruuuu :D
|
joj,buljich je doso u uni9 sad ce bit krsa...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Igram i ja UNI 10 ... ingame nick Master Yoda ...
|
Ja sam dosao u UNI9, ima koja alijansa za mene?
|
Cuj se sa Renesisom ili CK-om da te puste u CRO FIRE ;)
|
Čisto nek proba.
Ali magična granica je 30 igrača, a sad imamo 2 viška. |
povecajte ju na 50 da stanem i ja hehehe
|
Evo dosao je i taj dan,sluzbeno sam se rijesio Ogame-a :D :D
U uni 9 , dao ca acc,ali cu ostat aktivan na forumu,cisto reda radi da vidim kako momci iz Cro Fire rasturaju A u uni 4,naj veci lom ikad smo napravili, preko 1 milijarde stete :O , a ja i Buljo to dogovorili u polupijanom stanju na zderonjama :D http://board.ogame.com.hr/thread.php...tuser=0&page=1 |
Svaka čast, šteta gemmy šta odlaziš,....
|
Odsad cu moc pwnat gemmyja i bulju samo u CoDu ;(
Svaka cast na fajtu! |
Bravo tak se to radi.
Ja ću još malo na more na produženi vikenda tak da budu moji susjedi malo odahnuli i oporavili se, a u utorak ponovno masakr. |
bozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sad sam vidio na sramnom stupu pa sam dosao vidjeti tu o cemu se radi rijeci ne mogu izraziti divljenje! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:46. |