![]() |
Juventus slaže šanse al capu ćorke(da,sa meko Ć) :D
|
Dobri stari Čelzi:p
|
Ma kako je MU uspio izgubit? :D
|
Prvak opet iz Manchestera.
|
Taman mi je zašteko stream, dali je Luka asistirao Benzemi ili?
EDIT: Je.. :) |
Kakav je asist bio? :D
|
Odličan, sa svoje polovice na nekih 30m od gola je dodao (pritom se poskliznuo) Benzemi prema 16-ercu.. :)
|
Asistencija Modrića:
http://www.dailymotion.com/video/xv6...3#.UKgd9vXKh8E Kao da gledam Bilić-Šuker. |
Ako misliš na ovo, to je R. Kovač asistirao :)
|
Je, to sam mislio.
R. Kovač. Ne znam odakle izvukoh Bilića. :) |
Alien danas opet 2 komada uvalio. Opet dva lijepa gola. Muller će pasti i to uskoro :D
|
Messi je, poslije Ibrahimovića, najbolji. :D
|
Citiraj:
Grdo se skrupmirao WBA. :) D.Sturridge koud i kamo opasniji od Fernande. :) Sam nek ga drži u igri. :) |
|
Citiraj:
A Messi je najbolji ikad, to se slažem. Ove godine će to opet potvrditi. |
|
Utorak:
Spartak - Barcelona Bate - Lille Benfica - Celtic Galatasaray - M.United Cluj - Braga Nordsjael - Shaktar Juventus - Chelsea Valencia - Bayern Zadnje dvije tekme ću popratiti. Ostatak me ne zanima previše. :) Nadam se da chelsea neće izgubiti kod juvea doma. :) Srijeda: Zenit - Malaga Anderlecht - Milan Ajax - B.Dortmund M.City - Real Porto - Dinamo Dynamo - PSG Arsenal - Montpellier Shalke - Olymp. Ajax i City popratiti. :) Dinamo možda ali to će opet biti gubljenje živaca. :) |
kak ne žišku,dinamo je samo isprika kući da se odeš nalokat u krčmu :D
|
Citiraj:
|
Chelsea hvata falca sa 48 milja funti. :( Mi no gusta. :(
Lukaku i Sturridge bi po meni trebali u napad CFCa, a Fernandu u A.Madrid ili tak nekaj. Može i na sezonu u liverpool. Sad će protiv juvea imati šanse na kapaljke, a ako će fernanda igrati onda ih neće zabiti pošto ima 0 samopouzdanja, a sturridge igra svaku petu tekmu. :( |
A kad je Drogba tražio novi ugovor onda je bilo "samo na godinu dana i nek bude sretan"
Sve mi je nekaj žao i Čelzija i Romana:p |
Nekaj na www.givemefootball.com/ šuškaju da će CFC ponuditi kratki ugovor Drogbi. :) Treba ga samo za ligu prvaka unajmiti. :D
|
Citiraj:
|
Ajde ajde svi klubovi caltaju masnu lovu za svoje igrače. :p Ali mislim da bi Lukaku bio bolji izbor. :D Dobar je Falcao ali mislim da bi mogao brzo stradati. :D :D
|
Jedna stvar su plaće a druga konstantno kupovanje skupih igrača i trošenje ogromne love, oni koji to mogu su isključivo bogati vlasnici vlasnici, i time se radi sve veća razlika između klubova, i naravno automatski je puno lakše osvojit nešto.
Roman je već dugo u čelziju i tek sad su počeli ličat na nešto, i osvajat, di su bili prije njega, kad i što su osvojili? Ista stvar je sa cityjem, kad su zadnji pur osvojili ligu prije šeika? Pa psg, anži, čak i real ali on nije baš u tolikoj mjeri pošto ipak ima neku povijest prije. |
Osvajali su prvenstva, kupove itd... :)
Ligu nisu. Jednom ispali na penale u finalu od uniteda, a drugi put ih pokralo ono ćelavo smeće od sudca kojeg je barca valjda platila pa je odmah u pemziju pobjego. :D |
Je je, osvajali su prije Abramovica... znas kak jesu.. :D
Bili su klub u rangu Aston Ville.. U 40 godina jedan FA kup i jedan liga kup.. Ali eto, novci cine razliku. |
Kao i kod svakog kluba.Tak svejedno jesu li bogati od jucer kad ih je kupio seik ili su bogati od 'prije krista'.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
U ostalom i ostatak ti ne stoji. :) Eto ti pa prouči. http://en.wikipedia.org/wiki/Chelsea_F.C.#Honours |
@Hamdija
ovo? :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:49. |