![]() |
Citiraj:
|
|
1 privitaka
Citiraj:
Imao sam ja to napravljeno u samurizeu u sklopu mojih CDCovers skinova (za foobar,winamp i itunes)... trebao bi pogledati imam li još to negdje na backup-u... ali možeš i sam to jednostavno izvesti samo ti treba pozadina i na njoj cover |
Citiraj:
Meni je vazno samo da mi kod svake pjesme iskoci to na nekoliko sekundi, a ako imam cd cover u folderu super, ako ne nema veze... |
@Crn: imam jedno pitanjce :) Kako si stavio Cd Cover u Samurizeu?? I mogu li se u ubaciti osnovne winamp kontrole tu??
Sad si me zarazio tim i sad mi neces odgovorit ;) :D |
1 privitaka
Citiraj:
Pokreni 'CDCovers Synergy.sam' file iz arhive i samurize će ga automatski importirati, pokrenuti 'Synergy' instancu i učitati 'CDCoversSynergy.ini' Skin se pojavljuje na prijelazu pjesama i nakon 10s opet nestaje... Važno je da uvijek koristiš 'Synergy' instancu samurizea inače skin neće raditi kako treba... u arhivi ti je shortcut, kopiraj ga negdje i koristi njega za pokretanje skina pa nemaš problema ;) |
1 privitaka
Citiraj:
Evo sto napravih na laptopu nakon 3 sata proucavanja Samurizea: |
|
jel zna netko kak se stavlja ona alatna traka na kojoj piše koliko ima fileova u folderu i veličinu u MB
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Ja ovo nekuzim: hitthewa |
|
|
|
Citiraj:
nije loše :beer: |
Citiraj:
|
evo mog...vratio sam se svojoj staroj Royale Vista temi... :D
http://img148.imagevenue.com/loc558/..._122_558lo.jpg |
nisam dugo:)
KLIK |
Opet sam na 1 monitoru :(
http://upload.dbz-universe.net/thumb...esk_single.jpg Ajd dajte neki site sa dobrim skinovima za winamp. Treba mi neki plavi ili crni, jednostavan, skin :). |
|
|
Widim da vas dosta ima wmp11, aj nek mi neko posalje na PM postupak instalacije ;)
|
Citiraj:
sta koristis za ovo gore,tempreraturu,memoriju i to? |
Citiraj:
Citiraj:
|
|
E ljudi koja je ono naredba za upisat na rename da ikona nema text ispod? Nemogu se sjetit nikako....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: Sjetih se. Nije 255, nego 0160 : bonker2 Hvala anyway :beer: |
Citiraj:
mora biti lijevi alt i 255 moras stisnuti na num padu |
Ima ko kakav dobar fantasy wall?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:47. |