![]() |
To znam, ali gdje i kad....da znam gledat ak bude kaki prijenos
|
Samo ovo nalazim...
|
Prema trenutnom rasporedu HRT-a u noći s petka na subotu, još se ne zna točan sat početka:
Citiraj:
|
|
Senijad Ibričić, hajdučko srce, izvrsna partija danas.
Gledao sam zadnjih 25 min. utakmice. Meksikanci izgubljeni, no to ništa ne znači. BiH dobila golom Hajrovića. :) Danas se gleda Ekvador-Engleska u 21:00h |
Ono što sam vidio nije bila ni blijeda slika Meksika kakav je inače. Mislim da su se dosta štedili, a i bih zadnji + obrana su bili na nivou.
|
Da li ima netko dobar stream za srbija-brazil? Tek tolko da vidim jesu li nam brazilci do koljena :)
|
Bilo bi lijepo da nas HRT noćas iznenadi pa pusti tekmu u HD-u.
|
Počinje Brazil-Srbija....
U 01:00 naši protiv Australije :) |
Kaj je ovo!? Brazil ne pokazuje baš ništa. Srbi su boljii, čak i uz suca očigledno na strani Brazila...Mogli su im srbići zabiti iz 2-3 kontre da im nisu pune gaće. I super je da ih baš fino troše. Ovo je valjda prvi i zadnji put da navijam za Srbe...
|
Srbi su bolji po prikazanom za 2 koplja od Brazila.
|
Kakav je ovo Brazil? Rade greske, sudaraju se itd. Jel ovo neki trik ili? Srbija puno bolja.
|
Kolege su rekle apsolutno sve. Valjda se cuvaju za otvaranje SP-a? Mada sve i da se cuvaju, silna sudaranja i pocetnicke greske ne bi bile proces toga. Srbi gotovo pa odlicni. Da su zabili, a trebali su barem 2x, onda bi bili i odlicni :)
|
Citiraj:
|
Da ćemo im parirat - hoćemo sigurno, ali oni će se zguzit sigurno ;)
|
Citiraj:
Koji glupi gol... |
Vi stvarno uzimate ovu PRIJATELJSKU utakmicu za ozbiljno ? :roller:
Brazil će utrpat jedno 3-4 komada odmah na otvorenju :kafa: |
U koliko je tekma?
Ma od Brazila gubimo |
U 1.
Ak će igrati ko večeras, neće im pomoći ni ovakav krumpir od gola. |
Citiraj:
http://raspored.hrt.hr/?raspored=1&mreza=3 zašto bi izgubili? |
Ja sam optimist i kazem da cemo u najgorem slucaju izvuc nerijeseno. Brazil veceras nista nije pokazao, dali su gol na katastrofalnu reakciju obrane.
EDIT: Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja si kontam da nam ne gine crveni u utakmici :D onaj Srna je ispado protiv ovih paćenika iz Malog, šta će bit kad mu se Neymar počne tamo bacat kao po bazenu
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ja isto. Dosta je bilo pesimizma. Svi koji prognoziraju potop Hrvatske od Brazila i neprolazak skupine neka ni ne gledaju naše niti pišu o tome... Brazil nije nikakva fama, pitanje je hoće li proći Nizozemce ili Špance u osmini finala.
Ako ćete se bojati još i Kameruna i Meksika, ond fakat je bolje da nikad više ne odemo na neko natjecanje jer će uvijek bit strah od nekakvih 60tih ekipa na svijetu. Fala bogu pa se vidi da se ovdašnji pesimisti nikada nisu aktivno bavili sportom u kojem su nekada igrali protiv boljeg protivnika... |
Citiraj:
:dobar: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:19. |