![]() |
ovo
Nadao sam se da ce biti bolje. Ubo runtastic, tasks, ljute ptice i office. Dobro da sam zakasnio na prijasnji sale office-a na 5$ :) |
jel sam ja slijep, ili neznam pronaci na jednom mjestu sto je sve sad trenutacno na ovoj akciji?
|
kada ce vise taj rayman izaci ?!
|
Citiraj:
|
I ja ubo Office, Runtastic i Tasks....
Jel to finalni popis ili ce dodavati jos stogod od app-ova? |
razpčaran sam ponudom...bezveze je izbor aplikacija...office već imam a ostalo su osim tasks samo igre jaoo.
|
I ja si piknuo Office. Nešto se neslužbeno priča da bi aplikacije trebale rotirat pa se možda nađe još nešto korisno...
|
|
Trebali bi rotirati svaki dan 5 dana. Bar tako sam skuzio. Za sad su aplikacije jos uvijek iste. Ja ubo jos i asfalt, ako bude ikad dosadno a za Raymana radije cekam kakav sale :)
|
Stavili su već neke nove...SwiftKey 3 za 0.99 recimo
|
Onda su to stavili u ovih 20 minuta :) Vidim, zamijenili su ih sve. Danas ulijece doubleTwist alarm i sketchbook. Mislim da swiftkey sale nije ofišl, nema ga na listi. Eh, promocija :)
|
World of Goo, mislim, tko to nema je... :D
Mini motor racing je također fora, fina grafika i koncept, ali AI nekada zna ići na živce (osim ako nisu popravili to). |
Pa jbt, sve igre :D
|
Naravno, to su aplikacije koje imaju nula koristi za korisnika (čast logičkim igrama :D) i s programerske strane ih je najlakše razvijati. Najbolje da će neki Tasker ili Titanium biti na popustu, to ne treba ni očekivati.
|
Citiraj:
|
Koliko sam ja upoznat, autori aplikacija na sale-u dobiju kompenziranu punu(?) cijenu od Googla, tako da zasto ne bi bio Titanium? (Iako sumnjam, svejedno se nadam da ce bas Titanium biti jer mi treba ubrzo :))
|
Razočaran sam izborom.
|
Nisam baš siguran da autori dobiju punu cijenu.
A što se tiče izbora slažem se sa coconut, loše, nema skoro ništa ozbiljnijih aplikacija. Čekam da prebace na današnji izbor, možda bude šta bolje. |
Jetpack Joyride konačno stigao na Google Play
http://www.svijet-androida.com/28/09...a-google-play/ |
Današnji izbor još gori nego prije :D
|
Jedino što danas valja je Mass Effect Infiltrator.
https://play.google.com/store/apps/c...feature=banner |
I ezPDF Reader PDF Annotate Form
|
ezPDF je jako dobar, uzeo ga još na prošloj akciji za 0,1$ ako se ne varam. Također i TuneIn Radio nije loš ako slušate radio stanice. Ima velik izbor domaćih stanica, ali radi na principu streamanja s neta (da ne bi bilo nismo znali). Ostalo je sve li-la.
|
Ja gledam taj ezPDF i nije mi jasno zašto bi to kupio kada ima besplatnih PDF preglednika. Ima li on još kakve dodatne opcije vrijedne plaćanja?
Od zadnjeg izbora sam si uzeo samo HD Widgets. |
Naravno da ima besplatnih preglednika koji valjda rade isti posao :)
U ezPDFu možeš raditi bilješke na dokumentima, obilježavati, crtati i tako to... |
Citiraj:
|
Rayman rulaaaa:)
|
Jučer sam se baš istrošio, čak dolar i po :D The Dark Knight Rises ima 1,8GB!!!
|
I ja sam se isprsio.
Pokupova sam skoro sve piratske paid aplikacije koje sam ima. Potrošio par dolara. :D |
Uh, s ovom akcijom sam prešao 40$ koliko sam ukupno potrošio na Marketu :D Sada stežem remen do daljnjeg.
Od preporuka mogu spomenuti Broken Sword - detektivska igra, razmišljanje, ubojstvo, tragovi itd... Isprva mi je izgledala prelagana, ali zapeo sam već na 8% progressa. Ima hintove ako baš zapnete. Taman igra za zimske dane. edit: e da, i Real Calc Pro. Jest da mi je dovoljan bio i free, ali zašto propustiti priliku. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:28. |