PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   League of Legends (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=194895)

Mirkopoter 22.04.2013. 20:53

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2382319)
Nije da kada sam prije DUO s frendom koji je gold 2-3 a ja silver 1 pa gold 5 ...uvijek sam bio zadnji pick, i ajmo reći u 15 gejmova nekih 10x sam bio mid. Čisto sam dao statistiku, rekao što mogu igrati dobro, što ne...i oni dali.

Ja znam pickati nešto zadnjem ako vidim na lolkingu da dobro igra ili da je u nekoj wining seriji. Ali općenito u zadnje vrijeme najviše što igram jest mid/jungler/adc ...tim redoslijedom, a onda support i top

Ma znam za tebe, i ja bi ti dao mid kad bi vidio tvoj lolking sa Lux.

Mommistake 22.04.2013. 21:02

Ovotjedna champion rotacija!
CHAMPIONS: Fiddlesticks, Rammus, Dr. Mundo, Miss Fortune, Veigar, Shen, Xin Zhao, Twitch, Zed, Thresh.

Imam dosta toga za isprobati. Rammus, Shen, Xin, Zed i Thresh ponovo :)

Mogy 22.04.2013. 21:11

Zed-a i thresha ću sigurno isprobati :P Thresha sam ionako mislio kupiti za idućeg championa , OP je :D

Mommistake 22.04.2013. 21:14

Ja imam 6.2k ip, i sad razmišljam. Thresh ili heca za junglu :)

Mogy 22.04.2013. 21:15

Moje osobno mišljenje je da je sa jungle ili supportom najbolje dići ELO tj diviziju. Po meni Thresh definitivno :D

Mommistake 22.04.2013. 21:26

Citiraj:

Autor Dujo (Post 2382382)
Moje osobno mišljenje je da je sa jungle ili supportom najbolje dići ELO tj diviziju. Po meni Thresh definitivno :D

Pa tak se i diže elo :D Zato igram sve više support i jungle, mid i top isto španam, adc mi je nekak "najteže" pickati :)

X-Plosiv 22.04.2013. 21:40

ZED
THRESH
SHEN
XIN ZHAO

to moram isprobati :)

EDIT:

Zac je LOL

znači odigrao jednu:
5 / 1 / 16 ...i to sam umnro jer sam se ufurao skakati pod turretom...ali uspio sam ono, ekipa uzima barona, ja preletim i smietam ga u zraku, ali nisam preskočio cijelo, nego sam pao među njima, pa sam se fleshao vani :D
kužim zašto ekipa plače na ovog lika, pa neuništiv je, skakuće i glupira se :D

Mommistake 22.04.2013. 22:54

Da.. Taj skok + passiv :) Ali nema sustain :S Dmg mu je nekak ispod prosjeka :) Ali zabavan champ :)

Mirkopoter 22.04.2013. 23:01

Kako nema sustain, igrao sam protiv njega s Olafom i nisam ga mogao potjerati sa hebenog lanea, lik se nenormalno heal-a.

HAL 22.04.2013. 23:14

Citiraj:

Autor Dujo (Post 2382382)

Ako se hoćeš dignuti nikako nemoj igrati support, to jednostavno nema nikakvog smisla. Support postoji kako bi wardao mapu i supportao svog ADC-a, koji jednostavno može biti loš, dakle nemaš šanse u bot laneu, ako je tvoj ADC loš, kao što sam već spomenuo.

Također kaj ako ti top i mid nafeedaju i ako ti je jungler nesposobni kreten koji misli da je njegov posao hodanje po neprijateljskoj džungli i davanje killova i double buffova protivničkom timu.

Ja sam imao 85% win ratio sa Threshom kada sam igrao duo queue i preko 70% win ratio sa Lulu, pa sam krenuo igrati i solo queue te champove (iako napominjem da support igram isključivo ako sam last pick) i win ratio mi je otišao u vražju mater. Možeš ti biti Krepo, Edward i Madlife u jednom, ali ako imaš tim koji nezna igrat sa supportom nećeš napraviti nikakvu razliku.

Guls 23.04.2013. 08:19

Tako je, zato sam ja odustao od supportanja na silveru. Nema smisla, rijetko kad se naleti na ok carryja koji eto, bar farma.

Jučer smo igrali team ranked, koja je to milina bila, ad carry rune na threshu, u 10 minuti imam 5/0. Kolega adc je bio vrlo ljut, no kasnije se i on nafeedao jer sam mu namještao apsolutno predivne killove u kombinaciji s lanternom i ultom.
Nakon toga još dva gejma s Hecom, apsolutno uništavanje jungle. Vratila mi se vjera u lol, čim je tu tim :)

Ne znam ako ste primijetili (ili ja kasnim), ali spectate više ne radi. Wat?

X-Plosiv 23.04.2013. 08:58

Citiraj:

Autor Guls (Post 2382526)
Tako je, zato sam ja odustao od supportanja na silveru. Nema smisla, rijetko kad se naleti na ok carryja koji eto, bar farma.

Jučer smo igrali team ranked, koja je to milina bila, ad carry rune na threshu, u 10 minuti imam 5/0. Kolega adc je bio vrlo ljut, no kasnije se i on nafeedao jer sam mu namještao apsolutno predivne killove u kombinaciji s lanternom i ultom.
Nakon toga još dva gejma s Hecom, apsolutno uništavanje jungle. Vratila mi se vjera u lol, čim je tu tim :)

Ne znam ako ste primijetili (ili ja kasnim), ali spectate više ne radi. Wat?

Već nekih tjedan dana gore stoji obavijest da imaju problema s time...

Mommistake 23.04.2013. 09:10

Ali gledaj, ako ostane nešto drugo za pickati, damn, why not :P

Ali ako ti ne ostane, neću se svađati, uzmem support i vozi, zato ga je dobro znati igrati.

Ja odmah na startu meča napišem adc-u da me prati. Kad stunam da nek napadne, da volim igrati agresivnije. I od 10 mečeva, u 7 sigurno se adc potrudi barem. Ali naravno, 3-4 su tu uvijek..hm... poljaci? :D :D

BTW. Zamisli ti uptade koji oni naprave.... Imaju manje inspiracije nego ovaj smrad cukerberg :D

Guls 23.04.2013. 09:17

Bila je obavijest, ali meni više ne piše, no svejedno spectate ne radi.

Kaj popodne se igra?

Mommistake 23.04.2013. 09:59

Ajd' v rit :D:banned:

Mirkopoter 23.04.2013. 10:35

Citiraj:

Autor HAL (Post 2382464)
Ako se hoćeš dignuti nikako nemoj igrati support, to jednostavno nema nikakvog smisla. Support postoji kako bi wardao mapu i supportao svog ADC-a, koji jednostavno može biti loš, dakle nemaš šanse u bot laneu, ako je tvoj ADC loš, kao što sam već spomenuo.

Također kaj ako ti top i mid nafeedaju i ako ti je jungler nesposobni kreten koji misli da je njegov posao hodanje po neprijateljskoj džungli i davanje killova i double buffova protivničkom timu.

Ja sam imao 85% win ratio sa Threshom kada sam igrao duo queue i preko 70% win ratio sa Lulu, pa sam krenuo igrati i solo queue te champove (iako napominjem da support igram isključivo ako sam last pick) i win ratio mi je otišao u vražju mater. Možeš ti biti Krepo, Edward i Madlife u jednom, ali ako imaš tim koji nezna igrat sa supportom nećeš napraviti nikakvu razliku.

Slažem se, netko je već tu napisao... pobjedit ćeš ranked ako imaš manje retarda u svom team-u, a enemy team ih ima više. To je to.

Možeš ti sa npr. Hecom junglat i trčat top mid bot, ali džaba ti svi gankovi ovog svijeti ako su ti teammate-i retardirani.

X-Plosiv 23.04.2013. 10:36

Citiraj:

Autor Guls (Post 2382544)
Bila je obavijest, ali meni više ne piše, no svejedno spectate ne radi.

Kaj popodne se igra?

Radim od cca 17-20h, pa nakon toga

mi smo jučer nabacili 3 partije premade 5, winali sve tri, s time da smo u svakoj i failali i zajebavali se :goood: danas napokon dobra rotacija, meni iskreno i najbolja u zadnjih godinu dana...

Dobar jungler wina gejm, toliko puta sam vidio junglera koji je u prvih 10 minuta winao game za svoj tim da je to nevjerojatno...

Guls 23.04.2013. 11:38

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2382600)
Dobar jungler wina gejm, toliko puta sam vidio junglera koji je u prvih 10 minuta winao game za svoj tim da je to nevjerojatno...

Ma nemre on sam winati gejm, ali može olakšati posao lanerima i to dosta. Kao npr ja jučer, dali mi Hecu i gg. Mijenjam build, ne igram ga toliko tanky jer i ovako i onako dosta umirem, idem na early dmg i to funkcionira odlično. Naknadno radim sunfire i warmogs.

Hoće netko kupiti Dell 24" monitor? :D

X-Plosiv 23.04.2013. 12:09

Citiraj:

Autor Guls (Post 2382629)
Ma nemre on sam winati gejm, ali može olakšati posao lanerima i to dosta. Kao npr ja jučer, dali mi Hecu i gg. Mijenjam build, ne igram ga toliko tanky jer i ovako i onako dosta umirem, idem na early dmg i to funkcionira odlično. Naknadno radim sunfire i warmogs.

Hoće netko kupiti Dell 24" monitor? :D

Da ih nemam 2 i da imam viška para bih ga uzeo :goood:

I ja općenito s junglerima ako dobijem neki early kill / assist ako je moguće idem odmah na dmg, jer taj rani dmg je stvarno OP, a onda tanky negdje oko 20te minute nadalje...

Mirkopoter 23.04.2013. 12:32

Odigrao jednu sa Zed-om.. kako je to govno op. Lee me pojeo na midu, ja oko 70 miniona a on 180 u pm, ali džaba kad sam ja one hit-ao njihovu Mf i to nam je pobjeđivalo tf-ove.

Guls 23.04.2013. 12:38

Da, tako je mene jedan Jayce izownao u laning fazi, frajer je imao doslovce 200cs-a i dva turreta, a ja ko siroče samo black cleaver i 0 killova. Na kraju sam imao nešto tipa 15/5 i izkerijao gejm. Samo ulta na carryja i vozi miki. Treba ga nerfati hitno.

X-Plosiv 23.04.2013. 12:38

Mislim da ću danas i sutra forsati Zed-a, ako mi paše odmah ga uzeti i abuse.

xGAME 23.04.2013. 12:39

WE vs. IG - Gigabyte StarsWar League, Grand Final

Mommistake 23.04.2013. 12:40

Ja umjesto Zed pročitao Zac, i mislim si wtf? O čemu vi pričate :)

Da Zed je OP, i ja ga hoću :)

Mirkopoter 23.04.2013. 12:45

Ma joj, previše champova po 6300, a premalo ip-a.

Htio bi i ja Zeda i Vi i Treasha... eh

Mommistake 23.04.2013. 12:47

Ma pomalo ;) Stigneš, u tome je i čar igre ;) Ja sam uzeo Vi i prezadovoljan sam. :)

Sad ide Hecarim mi se čini ;) (danas)

Guls 23.04.2013. 13:20

Eh taj Heca... samo se pobrini da si dobro složiš rune i masteriese, na njega ide samo jedna ispravna kombinacija, fulaš li, zajebo si gejm već u startu. Obrati pozornost na njegov pasiv.

Mirkopoter 23.04.2013. 13:50

Eh da, i Hecarim isto, sad sam si uzeo Voli-a, još Heca i moja džungla je popunjena.

Mommistake 23.04.2013. 14:51

Kupil sam si ga :)

Eto, idem slagati masterije ;)

Koje idu rune na heca?

Guls 23.04.2013. 14:57

Masteries i runes.

Alfa i omega za Hecarima. Kada krećeš jungle ideš Volwesi -> Blue -> Wraithsi -> Volwesi -> Red. Nakon toga golemi pa gank top ili wraithsi pa gank mid. Onda back. Tek toliko da ti bude lakše početi.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:28.