![]() |
Hvala. Sad mi je sve jasno.
|
Sto je s rootanim mobitelima?
King root je u igri, uopce nemam pojma sto se sve instaliralo s tim rootom. Imam na mobu internet bankarstvo pa da ne bi bilo neocekivanog bankrota :D |
Zabole me za tu rupu - imam mob sa non-SD čipsetom :D
|
Lako se tebi za*ebavat :D
Nema bas paranoicnih na forumu? |
Citiraj:
|
Cek, ja sam svoj problem normalno opisao i pitao za misljenje, a ti si se dosao pravit pametan?
Ako nemas nista pametno za reci produzi i bok. |
pazi sta instaliras i nemas problema.
|
Android 7.0 Nougat.Što donosi i sto je poboljsano.
22.Kolovoza 2016 pušten je Android 7 takozvan Nougat :google: je u svoj novi software dodao mnoge mogucnosti
i promjene. Google Nexus je prvi uredaj koji dobiva novi Android ali mnogi korisnici Nexus 5 su razocarani jer Nougat ne dolazi na nj. Nove mogucnosti: a) Split-screen mod Ovaj mod mogli smo vidjeti na Samsung Galaxy S5 i novije. b)Vulkan Novi low-level 3d rendering API za bolju gaming performansu c)Podrska za Daydream VR Platform d)Unicode 9.0 sa updateanim emojima Ima jos mnogo mogucnosti koje cu prepustiti vama da istrazite na svojim uredajima,a ako vas uredaj nije medu onima koji dobivaju update pricekajte jos par dana do par tjedana poput mene da bude pusten CyanogenMod14. :goodnite: :respekt: |
Zna li netko kako [na mobitelu (Android)] funkcionira ovakav popis pjesama na session-u? (app je jetAudio Plus, meni perfektan app za pjesme).
Primjer: http://i1225.photobucket.com/albums/...pstrkaqyh6.png Pretpostavljam da treba imati popis napisan u notepadu (.txt) i onda to ubacit preko Winampa u ID3tag i onda na mobu koristeći jetAudio Plus i onda bude prikazan popis pjesama kao na primjeru. Ako netko zna kak' se to točno može namjestit' bio bi zahvalan :care: |
momci i cure :P
desilo mi se nemam pojima sta... ali android 4.3 sam od sebe je prdno jucer sve radilo nisam nista mjenjao, danas nit je prepoznavao SIM karticu, nit mi dozvoljava spajanje na WiFi, jednostavno neupotrebljiv ja napravim full recovery postupak, a ono opet isto... eh sad... skinuo sam android 4.3 u iso formatu i zanima me dali postoji neki laksi nacin za "full reinstall" tu bih stvarno molio za pomoc, jer kazem mobitel mi sad nije sposoban nista raditi... |
A mobitel je?
|
Nekako me češe po mozgu da je u pitanju Xperia SP.
Drug Brko je u Xperia temi pisao tutorial, ako ga je teško naći onda evo LINK Jest da je za MM, ali koliko znam vrijede ista pravila, izi pizi :) |
Je xperia sp je, hvala budem pogledao jel ovo je cudno...
|
pro tip, koristiti flashtool starije verzije :P
|
Pozdrav,
planiram prvi prijelaz na Android otkad je ovoga svijeta. Dosad sam bio na WP platformi jer sam razmjerno nezahtjevan korisnik, a trebala mi je stabilnost OSa, MS Office i OneDrive. Da rade pouzdano i da mogu pristupi svojih 30 GB podataka u svakom trenutku putem One Drivea. Je li Android danas okej što se tiče office i OD podrške? |
Naravno. Samsung u svoje mobitele meće MS alate (Office, OD,...). Valjda ih ne bi stavljali da ne rade kako treba...
|
Ekipa kako da exportiram bookmarkse iz CM browsera u Apus Browser?
Gugl mi nije dao nesto rjesenja... |
Citiraj:
Kada ovako casually googlam "office for android", samo mi nalazi neke 3rd party aplikacije, pa nisam bio siguran: a) rade li one kao normalan office (edit, save, kompatibilnost) b) postoji li uopce MS na androidu ili samo 3rd party ala open office i sl. |
1 privitaka
Apps
Privitak 16991 |
Opa, super hvala ti!
Jos samo izabrati izmedju Nexus 5x i Samsung A5 2016 i na konju sam. :D Tenx! |
Moj glas ide za WPS office!
|
Davno sam radio na Polarisu i bio je ok.
|
Mi može tko preporučiti custom ROM za S5 (G900F)? Napokon sam ga rootao i bacam se na flashanje nakon kojih godinu i pol pa ne znam od kud da krenem. :D
Htio bi neki TW based al ako imate i drugo, sve preporuke su dobrodošle. :) |
Imam "samsung SM-A300FU" Android 5 i htio bi da kad odaberem jednu osobu iz imenika, kad me ona nazove da mobitel ne zvoni.
Zatim kad ta osoba pošalje SMS da se ne može otvoriti uobičajenim načinom nego nekom šifrom. Da li je to moguće napraviti u samome Androidu Pitam zato jer sam probao jedno 10-tak aplikacija ali sve poruke i dalje može svatko pogledati uobičajenim načinom |
Ooo shit, nemam sreće izgleda ovde sve vjerni supružnici pa nikome ne trebaju te aplikacije.
Dajte nevjernici pomozite ako znate |
Ima od green banana developera nešto možda korisno ali nisam vidio opciju zakljucavanja. Skini jos jednu aplikaciju i zakljucaj poruke i basta. Kad se već švalerišeš uzmi drugi broj i mob. 😁 Ovo je delikatno a lako se zaobiđe. Jeben si i ovako i onako. Drugi mob je bolje riješenje definitivno. Žena će te kad tad provalit a kad sve složiš onda će švalerka poslat na vajber ili vocap ili u inboks. 😂 Zaključaš li mob i pogasiš notifikacije pa će sumljat šta zaključavaš. Najbolje joj reci sve... 😂😂😂
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk |
Pa ja nemrem vjerovati. -.-' :baad:
(sorry na off topic, morao sam) |
E moj Mladene, očito nisi prošao 101 za preljubnike.
Drugi mobitel/broj je obavezan. |
ma kakav drugi broj, miui second space i deri :)
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Znamo da si postao Xiaomi fiškal i zagovaratelj, ali čovjek ima Samsunga :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:52. |