![]() |
Citiraj:
|
Daj nek ga neko više pošalje na hlađenje malo, pa lik flejma 10 dana neprestano....
|
Da, ako netko misli da hrvatska nije igrala dobro odma flejma :facepalm:
Moramo ih svi hvalit i dizat u nebo. |
Citiraj:
Ispali smo i gotovo, kiksali smo u jednoj tekmi, onoj protiv Talijana, protiv Španjolaca smo igrali dobro gdi je sad problem omg ? |
Citiraj:
Citiraj:
Il je problem u svima nama skupa sa razno raznim portalima ili je problem u tebi. Moramo ih hvalit jer su to zaslužili, i pljuvat kad nisu ostavili srce na terenu bez obzira na ishod bilokoje utakmice. |
|
Ne, pa mi sa ovakvim igracima bas imamo sanse parirati svima nadigravanjem i trkom, trebamo igrati ofenzivno i stalno prijetiti.
Uopce ne bi izletjeli iz skupine prije nego sto bi uopce krocili u nju. Bog Isus.Ne znam sto bih vise rekao, Digital. |
Citiraj:
|
Ja bi rekao da smo dobro odigrali samo 2. poluvrijeme tekme sa Španjolskom...Ali to sam samo ja :D
|
Citiraj:
alo decko,smiri se i otvori oci,spanjolci su se izvukli,da,IZVUKLI jedva.. odi procitaj malo sta misle o toj utakmici spanjolski novinari.nema tu vise diskusije kad sami priznaju da su se iznenadili kako smo parirali 90 min,odrezale su im se noge nakon sto je raketa promasio zicer.. jedno je jasno,mi nismo trebali ispast jer smo igrali reci cu u dvije i pol utakmice vrhunski nogomet ( 1 pol protiv italije je bila nula ).. kad vidim ovu grcku riga mi se,a mi spakirali prnje i poslani doma.. |
Evo nešto što svi znaju i zbog čega svi volimo ovaj sport
http://euro2012.jutarnji.hr/euro-201...mija-/1036601/ |
AJMOOO ČEŠKA :)
|
Ima nesto u tom pirinejskom poluotoku i cviljenju za svaki faul. Lose...
http://www.pohrani.com/f/h/EZ/2nHgSuMI/lol1.jpg http://www.pohrani.com/f/2H/UR/1SKeNthq/lol2.jpg Ajde ceska!!!!! |
Češi jdou!!!
|
Ja navijam da Grkljani opet budu prvaci pa taman i zazidali malom ciglom svoj gol, u inat ovoj gamadi iz "liga petice". Jebite si mater i vi i vaše lige i novci.
|
Turbo. GTi 16V :D
|
Citiraj:
Mene Ronaldina zivcira sa grimasama kad fula golek, i zivciraju me Spanjolci pogotovo nakon gledanja ovih gore fejkerskih faula. Nemam nista protiv Engleske recimo, ipak Ronej ima novu čupu :lol2: . Al moram priznat da je suđenje i ostala spačka očita. |
T'jao!
![]() "Odmah po završetku utakmice smo bili konzultirani od strane Uefe. Ne mogu vam otkriti o čemu smo točno razgovarali, ali mogu reći da se takve stvari više neće događati. Barem kad je riječ o utakmicama na ovako visokoj razini. "Dabome. Govorio sam da ću otići kad ja hoću i to sam napravio. Dao sam ostavku i odlazim na nekoliko dana. Ali, znajte da vani ne mogu shvatiti da odlazi čovjek u čijem je mandatu reprezentacija napravila vrhunske rezultate." Link |
Dokaz koliko su i on i njegovi poltroni potpuno nebitni za Hrvatsku... srećom kao i oni koji dolaze iza njega.
Njihovo je da postoje, naše da ih ignoriramo. Repku ionako čine igrači na terenu i mi, navijači. I tako će biti dokle god disemo jedni za druge...to je jedino bitno. :) |
S navedenog linka:
Marković: "Neuspjeha nemam!" Demencija u terminalnoj fazi je nešto što nikom ne bih poželio. :( |
Samo da danas Elf dobije Grkljane :D :goood:
|
sutra španjolska i engleska i italija X u nedjelju!
|
Nisu Grci više ono što su bili prije 8god.. ne brane se više kao prije, nemaju više ni kontru kao prije.. sada im fali kapetan i jedini igrač koji ista vrijedi.. Ovo je jednostrana utakmica ali dao bi se kladiti da Grci čekaju neki prekid i mogli bi zabiti gol..
|
Nova vrsta igrača : centaršut igrači :D
|
Strasni su ovi grci. :D
|
Nije dugo trajalo :D
|
Mirooooooo Klose 3-1! :care:
|
Ma kakva Grčka hah!
Ajmo Švabe do titule :D :D |
Grčka ga prima bez vazelina.....no mercy