![]() |
Najsmješnije, najbolesnije, najperverznije od britanskog crnog humora! Nije za svakoga! Rik Mayall briljira u seriji! A snimili su i film. Također prebolesno. Link bi sad trebao raditi.
http://www.imdb.com/title/tt0103376/ http://www.imdb.com/title/tt0202381/ |
Citiraj:
|
the mentalist s3e11
"These aren't the droids you're looking for" ja sam se odvalio smijat kao budala, koja legenda |
|
Citiraj:
Citiraj:
Yep :) Ja se isto odvalio. Meni samo šteta kaj napsram prvih nekoliko epizoda prve sezone više nema toliko NLP i ostalih shema kak je bilo prije. Sada on "jednostavno zna", bez neke metodike koju je bilo refreshing gledat. Sad mi je bolja postala (već duže vrijeme zapravao) lie2me! |
Ima jos jedna serija slicne tematike koja se zove Psych.
Tip ima dar zapazanja detalja pa se pred murijom pravi da je vidovit pa izvodi gluposti Nije losa serija |
ma psych je zakon serija.. bas onako - refreshing, zabavna, njih dvojica su mi preludi..
|
Citiraj:
najbolje kad se upoznaju s nekim, i shawn ide predstavljat gus-a, svaki put s drugim imenom, a najbolje je Control Alt Delete xD |
Odgledao Boardwalk Empire i nisam baš impresioniran.
Previše drame, besmislenih razgovora, monotonije, a akcija i napete scene se javljaju u povojima. Također mi je preloš izbor glumaca, mlitavi Nucky Thompson i ona njegova desna ruka šepavi Jimmy mi jednostavno ne odaju dojam moćnih gangstera. Ne znam, meni to sve nije sjelo. |
Citiraj:
Zanimljive su mi sve serije sa tematikom starog Rima i Rimskog carstva. Gledao Spartacusa 1. sezonu te seriju Rome 1. i 2. sezonu. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Dobro pa koji je problem sa Big Bang Theoryem?
Jedan tjedan ide, pa 2 neide, pa 1 opet ide, pa 3 neide, sad 1 ide i guess what... evo drugi tjedan zaredom neide... |
Citiraj:
Drugim riječima očekivao sam Sopranose, a dobio Zapadno krilo. I ne znam kako izgledaju najmoćniji ljudi svijeta, ali znam što želim gledat u seriji, jedno je stvarnost, a drugo fikcija. Ako je pravi 'Nucky' bio nizak, ćelav i debel, ne znači da ga takvog moraš prikazat i gledateljima u seriji. Steve Buscemi je po meni fail. |
To su dvije različite stvari, tvoja očekivanja i nekakva eventualna realnost.
Iskreno, serija je osvježenje koje se pojavilo u zadnje vrijeme ... a Sopranose sam već previše puta gledao tako da ... :) |
Citiraj:
Serija je u ovoliko malo epizoda koliko je izašlo super ispala, prva sezona ovoga mi je bolja recimo od prve sezone sopranosa, ali vidjet ćemo kako će dalje ići |
Ovaj mjesec krenula sedma sezona Hustle serije. Dvije epizode vani
|
zna netko kad dolaze nove epizode Peep Showa?
uvjerljivo najbolja serija za muskarce. |
Citiraj:
Al serije koje sam prije pratio su imale iste probleme sa "štucanjem" termina - Heroes, Dr. House itd. Heroesi gotovi, a Dr. House mi postao dosadan. |
Citiraj:
|
Krenio i White collar, javim kasnije dojmove o novoj epizodu isto tako "V" mi je poceo biti zanimljiv na neki nacin bar se odvijaju neke zanimljive radnje :)
|
Citiraj:
House je okej, ali previše sapuničast otkad se konačno skompao s Cuddy. Zadnja epizoda mi je bila malo dosadna. Lie to Me mi je isto malo monoton postao i naporan, kao i Vampire Diaries. Sreća da u vampirima Ian spašava stvar, majko mila kak je taj čovjek sexy. Razmišljam da počnem gledat Whitechapel, čini mi se zanimljivo, a Britanci ionako uvijek imaju odlične kriminalističke serije. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Odlična nova epizoda TBBT-a :D
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Novi Spartacus - BRUTALA :D