PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Serije - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191)

Zebran 09.01.2011. 11:15

Najsmješnije, najbolesnije, najperverznije od britanskog crnog humora! Nije za svakoga! Rik Mayall briljira u seriji! A snimili su i film. Također prebolesno. Link bi sad trebao raditi.

http://www.imdb.com/title/tt0103376/

http://www.imdb.com/title/tt0202381/

ShebY 09.01.2011. 15:50

Citiraj:

Autor Zebran (Post 1820103)
Najsmješnije, najbolesnije, najperverznije od britanskog crnog humora! Nije za svakoga! Rik Mayall briljira u seriji! A snimili su i film. Također prebolesno. Link bi sad trebao raditi.

Film nedavno opet bio na TV-u super je film, od serije sam pogledao 2-3 epizode u rangu filma nekad i bolje!

Gemmy 11.01.2011. 14:50

the mentalist s3e11

"These aren't the droids you're looking for"

ja sam se odvalio smijat kao budala, koja legenda

warlock25 12.01.2011. 03:26

Hell yeah novi Spartacus

21.sijecanj 2011 premiera

Trailer

Radi se o prequelu prve serije
:zdero:

Mad_Duke 12.01.2011. 07:24

Citiraj:

Autor Zebran (Post 1820103)

Odlična serija. Baš gledam ponovno nakon duuugo vremena. Meni samo žao kaj neće biti reuniona. Ekipa se žali kao "Kaj bumo mi sa skoro 50 godina pričali o ......" , a meni bi to baš bilo fora. Isto kao kad vidim Cheech & Chonga kad sada rade iste skečeve :)

Citiraj:

Autor Gemmy (Post 1821937)
the mentalist s3e11

"These aren't the droids you're looking for"

ja sam se odvalio smijat kao budala, koja legenda

Yep :) Ja se isto odvalio. Meni samo šteta kaj napsram prvih nekoliko epizoda prve sezone više nema toliko NLP i ostalih shema kak je bilo prije. Sada on "jednostavno zna", bez neke metodike koju je bilo refreshing gledat. Sad mi je bolja postala (već duže vrijeme zapravao) lie2me!

warlock25 13.01.2011. 18:53

Ima jos jedna serija slicne tematike koja se zove Psych.

Tip ima dar zapazanja detalja pa se pred murijom pravi da je vidovit pa izvodi gluposti

Nije losa serija

M.U.P. 13.01.2011. 20:51

ma psych je zakon serija.. bas onako - refreshing, zabavna, njih dvojica su mi preludi..

Gemmy 13.01.2011. 21:55

Citiraj:

Autor M.U.P. (Post 1823948)
ma psych je zakon serija.. bas onako - refreshing, zabavna, njih dvojica su mi preludi..

tako je

najbolje kad se upoznaju s nekim, i shawn ide predstavljat gus-a, svaki put s drugim imenom, a najbolje je Control Alt Delete xD

khm 13.01.2011. 22:27

Odgledao Boardwalk Empire i nisam baš impresioniran.

Previše drame, besmislenih razgovora, monotonije, a akcija i napete scene se javljaju u povojima.
Također mi je preloš izbor glumaca, mlitavi Nucky Thompson i ona njegova desna ruka šepavi Jimmy mi jednostavno ne odaju dojam moćnih gangstera.
Ne znam, meni to sve nije sjelo.

ExtremePower 13.01.2011. 22:37

Citiraj:

Autor warlock25 (Post 1822458)
Hell yeah novi Spartacus

21.sijecanj 2011 premiera

Trailer

Radi se o prequelu prve serije
:zdero:

Odlična vijest! :)
Zanimljive su mi sve serije sa tematikom starog Rima i Rimskog carstva.
Gledao Spartacusa 1. sezonu te seriju Rome 1. i 2. sezonu.

dh41400 14.01.2011. 17:17

Citiraj:

Autor khm (Post 1824017)
Odgledao Boardwalk Empire i nisam baš impresioniran.

Previše drame, besmislenih razgovora, monotonije, a akcija i napete scene se javljaju u povojima.

Omašio si ceo fudbal ... kako bi rekli naši susedi :)

Citiraj:

Također mi je preloš izbor glumaca, mlitavi Nucky Thompson i ona njegova desna ruka šepavi Jimmy mi jednostavno ne odaju dojam moćnih gangstera.
Ne znam, meni to sve nije sjelo.
Da li najmoćniji ljudi na svijetu (RL) izgledaju kao dvometarski razbijači koji žvaču krokodile za doručak i hodaju ulicama sa zoljom ? :)

hammer_of_thor 14.01.2011. 17:30

Dobro pa koji je problem sa Big Bang Theoryem?
Jedan tjedan ide, pa 2 neide, pa 1 opet ide, pa 3 neide, sad 1 ide i guess what... evo drugi tjedan zaredom neide...

khm 14.01.2011. 21:11

Citiraj:

Autor dh41400 (Post 1824627)
Omašio si ceo fudbal ... kako bi rekli naši susedi :)

Da li najmoćniji ljudi na svijetu (RL) izgledaju kao dvometarski razbijači koji žvaču krokodile za doručak i hodaju ulicama sa zoljom ? :)

Nisam ja ništa omašio, očekivao sam sasvim drugačiji koncept koji više prikazuje kriminalnu pozadinu cijele prohibicije, a ne dosadnjikavu dramu i političke igrice, a upravo je to u prvom planu - politika.
Drugim riječima očekivao sam Sopranose, a dobio Zapadno krilo.

I ne znam kako izgledaju najmoćniji ljudi svijeta, ali znam što želim gledat u seriji, jedno je stvarnost, a drugo fikcija.
Ako je pravi 'Nucky' bio nizak, ćelav i debel, ne znači da ga takvog moraš prikazat i gledateljima u seriji.
Steve Buscemi je po meni fail.

dh41400 15.01.2011. 03:13

To su dvije različite stvari, tvoja očekivanja i nekakva eventualna realnost.

Iskreno, serija je osvježenje koje se pojavilo u zadnje vrijeme ... a Sopranose sam već previše puta gledao tako da ... :)

Dawar 15.01.2011. 14:59

Citiraj:

Autor khm (Post 1824775)
Nisam ja ništa omašio, očekivao sam sasvim drugačiji koncept koji više prikazuje kriminalnu pozadinu cijele prohibicije, a ne dosadnjikavu dramu i političke igrice, a upravo je to u prvom planu - politika.
Drugim riječima očekivao sam Sopranose, a dobio Zapadno krilo.

I ne znam kako izgledaju najmoćniji ljudi svijeta, ali znam što želim gledat u seriji, jedno je stvarnost, a drugo fikcija.
Ako je pravi 'Nucky' bio nizak, ćelav i debel, ne znači da ga takvog moraš prikazat i gledateljima u seriji.
Steve Buscemi je po meni fail.

I meni je on oduvijek bio nesimpatičan, ali nakon ove serije sam promjenio mišljenje, baš mu pristaje i odabrali su super glumca...
Serija je u ovoliko malo epizoda koliko je izašlo super ispala, prva sezona ovoga mi je bolja recimo od prve sezone sopranosa, ali vidjet ćemo kako će dalje ići

Juice 15.01.2011. 18:43

Ovaj mjesec krenula sedma sezona Hustle serije. Dvije epizode vani

Ordem 15.01.2011. 20:28

zna netko kad dolaze nove epizode Peep Showa?

uvjerljivo najbolja serija za muskarce.

hrabar.dabar 15.01.2011. 20:56

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1824631)
Jedan tjedan ide, pa 2 neide, pa 1 opet ide, pa 3 neide, sad 1 ide i guess what... evo drugi tjedan zaredom neide...

Ma to i mene iživciralo pa sam prestao gledat. Kad se nakupi epizoda i mog vremena, pogledat ću.
Al serije koje sam prije pratio su imale iste probleme sa "štucanjem" termina - Heroes, Dr. House itd. Heroesi gotovi, a Dr. House mi postao dosadan.

Mar 15.01.2011. 21:24

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1824631)

Nije to samo sa BBT-om, masu takvih serija ima te probleme... problem je 20ak epizoda ugurati u ~35-40 tjedana :)

fre@k 20.01.2011. 15:47

Krenio i White collar, javim kasnije dojmove o novoj epizodu isto tako "V" mi je poceo biti zanimljiv na neki nacin bar se odvijaju neke zanimljive radnje :)

TheEmpress 21.01.2011. 01:13

Citiraj:

Autor Mar (Post 1825507)
Nije to samo sa BBT-om, masu takvih serija ima te probleme... problem je 20ak epizoda ugurati u ~35-40 tjedana :)

Ma seruckaju ga s tim, al dobro, danas izlazi nova epizoda TBBTa i Bones konačno, nakon pauze od mjesec dana. Nego, ja sam popizdila kad sam pogledala prvu sezonu Sherlocka, koja se sastoji od 3 dugačke epizode i onda skužila da sljedeća sezona, iako već snimljena, izlazi tek na proljeće ove godine, jer eto, mislili su da će to bit fora. Gamad, a taman sam se ufurala. :(

House je okej, ali previše sapuničast otkad se konačno skompao s Cuddy. Zadnja epizoda mi je bila malo dosadna. Lie to Me mi je isto malo monoton postao i naporan, kao i Vampire Diaries. Sreća da u vampirima Ian spašava stvar, majko mila kak je taj čovjek sexy.

Razmišljam da počnem gledat Whitechapel, čini mi se zanimljivo, a Britanci ionako uvijek imaju odlične kriminalističke serije.

Dawar 21.01.2011. 11:27

Citiraj:

Autor TheEmpress (Post 1829688)
Ma seruckaju ga s tim, al dobro, danas izlazi nova epizoda TBBTa i Bones konačno, nakon pauze od mjesec dana. Nego, ja sam popizdila kad sam pogledala prvu sezonu Sherlocka, koja se sastoji od 3 dugačke epizode i onda skužila da sljedeća sezona, iako već snimljena, izlazi tek na proljeće ove godine, jer eto, mislili su da će to bit fora. Gamad, a taman sam se ufurala. :(

Ja neznam kako se BBCu isplati napraviti samo 3 epizode...

w0lfram_ 21.01.2011. 14:44

Citiraj:

Autor TheEmpress (Post 1829688)
Ma seruckaju ga s tim, al dobro, danas izlazi nova epizoda TBBTa i Bones konačno, nakon pauze od mjesec dana. Nego, ja sam popizdila kad sam pogledala prvu sezonu Sherlocka, koja se sastoji od 3 dugačke epizode i onda skužila da sljedeća sezona, iako već snimljena, izlazi tek na proljeće ove godine, jer eto, mislili su da će to bit fora. Gamad, a taman sam se ufurala. :(.

ma meni jos najvise smeta sta su rekli da ce i druga sezona imat samo 3 dugacke epizode, pa onda opet pauza, mislim wtf? :kafa:

hammer_of_thor 21.01.2011. 21:32

Odlična nova epizoda TBBT-a :D

w0lfram_ 21.01.2011. 23:54

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1830317)
Odlična nova epizoda TBBT-a :D

meni su oni standardno dobri, ne sicam se kad sam pogleda (ako i jesam uopce) jednu losu epizodu, u svakoj se nasmijem :)

Drift_King 22.01.2011. 14:32

Hustle (2004.)

Pogledao prvih par nastavaka, svakako preporucam da pogledate ;)

TheEmpress 22.01.2011. 15:48

Citiraj:

Autor w0lfram_ (Post 1829998)
ma meni jos najvise smeta sta su rekli da ce i druga sezona imat samo 3 dugacke epizode, pa onda opet pauza, mislim wtf? :kafa:

Da, gamad. Ne znam kak im se to isplati, al dobro... Novi Mentalist nije niš posebno. Bones okej, al očekivala sam bolju epizodu nakon mjesec dana pauze. :kafa:

Mar 23.01.2011. 00:37

Novi Spartacus - BRUTALA :D

Gemmy 23.01.2011. 13:44

Uff zaboravio sam kako je spartacus krvava serija

Cini se da ce i nove epizode biti izvrstne :)

Mad_Duke 23.01.2011. 18:55

Citiraj:

Autor w0lfram_ (Post 1829998)

Bolje tako, nego da imaju 20etak epizoda od kojih je sve skupa 2-3/4 radnje govnol

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:20.