![]() |
A pitanje je da li će je stavit na još veći deal. I po redovnoj cijeni se prodaje ko blesava.
|
imam jedno noob pitanje, dali se mogu giftat novci u steam vallet pošto nemam nikakav akaunt vezan za internet trgovanje?
tj ja nekog zamolim da mi gifta 50eura na steam a ja vam uplatim na tekuči preko net pbz-a |
Ima li netko problema sa kupnjom trenutno?
Htio sam kupiti ARMA II, kliknem add to cart, i onda kliknem na purchase form myself i samo me vrati na početnu stranicu Steama, a trebao bi mi otvoriti onu stranicu sa čim želim platiti. Probao sam i na Steam appu i preko browsera, ista stvar, samo me vrati na početni screen Steama. Može li netko drugi probati kupiti bilo šta (ne platiti) već samo da vidi dali će se pomaknuti od prozora di pita Purchase for myself i Purchase as a gift i dali će nastaviti do dijela gdje pita sa čim želimo platiti? |
Vjerojatno samo privremen problem jer je meni upravo prošla kupnja ovog Saints Rowa koji je pobjedio na glasanju.
|
Takodjer kupnja prosla bez problema prije otprilike pola sata.
|
Koju igricu preporučate da kupim preko Steama do 10 Eura?
Akcijska neka,avantura,pucačina... |
Meni nešto stvarno nije valjalo sinoć i danas, stalno se isto događalo - ne mogu potvrditi kupovinu već me samo vrati na homepage STeama.
Danas sam napravio reinstall Windowsa i sad sve normalno radi, mogu kupovati. |
Ja sam danas kupil neku igricu za mozak na pašu, sve proslo normalno. E kaj je to opet sa Steam summer sale 2012 i steam badges cemu to sluzi? neka nagradna igra ili kaj
|
Super je sale, samo je ovo sve "repriza" od 2011 ondosno 2010. Valjda će bit novih stvari!
|
Citiraj:
Em je bilo više boljih dealova (85%, pa i neki 90%+ popusti), bar triput više toga dnevno sniženo, a i dalo se dosta DLCa pobrati uz nešto sitno truda... |
Sorry, krivi topic.
Uglavnom, pikirao sam Saints Row: The Third. |
Citiraj:
|
Today’s deals are:
Skyrim Dead Island Orcs Must Die! Dirt Showdown Tropico 4 Two Worlds II Borderlands Frozen Synapse Indie Bundle (Bunch of Heroes, BIT.TRIP:BEAT, Braid, Runespell: Overture, Insanely Twisted Shadow) |
Jel bi mi netko ko kupuje preko Steam Walleta uzeo Arkham City kao gift, ide za 10$ (preko US proxya, teritorijalno je nama zaključan). Problem je u tome što kupnjom s karticom ili Paypal-om blokiraju kupovinu pošto skuže da nisam iz US-a, a jedini način je preko Steam Walleta, uplatim na račun naravno odmah sutra ujutro. Hvala puno ako će biti kojeg dobrovoljca.
|
još 2 sata traje Flash sale: Crysis 2 maximum edition 10,49 eurića
|
Ja sam danas kupil assassins creed pack 30eura
|
Metro 2033 za 2 ipo eura? To ja zovem borbom protiv piratstva! Jucer ubo i LA Noire Complete za 10
|
GTA Complete Pack (GTA I, GTA II, GTA III, Vice City, San Andreas, GTA IV i EFLC) - 7.49€
za ljubitelje GTA serijala :chears: |
Ima koja dobra duša da mi gifta Railworks 3: Train Simulator 2012 . Nemam lipe na računu a trenutno sam odsječen od civilizacije. Vraćam pare kroz par dana il kako se već dogovorimo.
Hvala EDIT: rjeseno tnx Interpol |
Citiraj:
3-4 eura ovdje, 8 eura tamo, 2,5 eura tu i tak se nakupilo... A Dead Island mi je na wishlist-i vec ohoho...i nikako da ga kupim, a bas hocu prat co-op! Ali, naravno, uvijek nesto iskrsne.Ili jednostavno vidim primamljivije ponude na sale-u i zaboravim pikirati Dead Island. Nista, sad ce opet trunuti na wishlist-i. :/ |
Citiraj:
zato sam si ja sad ubo "Unreal Deal Pack"... svi Unreal/UT nastavci sa svim ekspanzijama/bonus packovima za 10€ :) p.s. vec se skida/instalira Unreal Gold... malo sa se prisjetim starih dana :D edit: zanimljivo mi je sto je ARMA II konstantno u best sellerima premda je snizena samo 20%... DayZ :O |
Malo besplatnih stvari http://summerseal.com/ :)
Nagrade -> http://www.summerseal.com/summerseal_games.png Citiraj:
|
Citiraj:
Code:
Steam key for Trine 2 Discount Coupon 75% Code:
Steam key for Shadowgrounds Survivor |
Trine 2 :)
8YNN8-7T525-ADCM9 |
1. Steam key for Trine 2 Discount Coupon 75%
Ako ste iskoristili jedan od keyeva napisite koji da ga maknem s liste. :) |
S.T.A.L.K.E.R. pack na popustu :)
|