![]() |
Deda , idem sad namontirat slikove , pa ću se provozat malo. Jel se smijem vozit po kiši s njima? Da nebi izginuo :D
Destro daj koju sliku , meni bajk baš močno izgleda. |
Citiraj:
buraz ti je jucer imal izraz lica, jee... kaj sam ga radi tih guma moral vozit :kafa: |
To sam i mislio da će bit klizanje. Onda neka ostanu ove ripnjače dok suho ne dođe.
A buraz je bio zbediran zato kaj ga je auspuh opet počeo zajebavat, nikak da ga složi kak spada :D |
Za sve ponosne vlasnike Shimano M666 kocnica kojima trebaju oni sarafi koji drze pakne evo ih na ovom linku po ne bas pristupacnoj cijeni (sa postarinom oko 9 dolara po komadu).
Ako netko nadje jeftinije neka javi. |
Citiraj:
ti nemas spd pa onda nije tako kriticno... :goood: |
Ko nije vidio, poštarina je privremeno free na sve narudžbe s chainreactiona, tako da ako vam trebaju sitnice do 160kn udrite što prije, ili ako ste mislili nešto skuplje plaćate samo davanja.
Zlata v2 neće biti složena do sutra, ali ionako nije hitno jer moram radit ovaj vikend, tako da otpadam za Sljeme. Ovo je već treći vikend zaredom da me nema. Kata-jebena-strofa. |
Mene nema ovaj, a iduci vikend je isto pod upitnikom. Ako nista mozda se zaletimo do Dotke iduci vikend ;) (ako vec ne budem isao na Sljeme)
|
ja ako bude vremena vozim cestu ovaj vikend sa GTom, na srebrenku nema prednje kocnice....
|
Kak bi reko max, prednja ti ni ne treba. Samo vrtis lijevo-desno zadnjim krajem, tak da mozes i kroz sumu :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
idem ti prigorje-marija gorica-pa tamo krajevi gornji donji-harmica-senkovec-drenje-prigorje... prvo je uspon cca 7km... |
Citiraj:
|
Sutra, 10h, tunelko, any1?
|
ja bi isao, sada sam isao brzinsku do grebena, sklize se u pm, a i dosta je zima, ali neka :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Al javim jos do kraja dana... |
:dobar::respekt:
|
Citiraj:
- a moglo bi proci i preko carine bez davanja Sad je samo pitanje velicine L ili XL. [edit] ... koje nema :D |
Patka je to Nik, ova oznaka Youth znači da je to najmanji size, tj za dječicu. In stock imaju samo najmanju veličinu black/purple
http://www.chainreactioncycles.com/B...CategoryID=396 edit: e Cuks mozda neke modele stitnika mozes narucit pojedinacno, pa narucis L za desno i XL za lijevo koljeno :D da se ne bi zeznuo http://www.sixsixone.com/Catalog_661...f-65e3910f321f |
Moram se odmah pohvalit, uspio sam Lin Chi Nuu izvuć iz stana tako da će i on sutra sa nama na sleme....
Pitanje samo, nije uvijet, dal bi se mogo tunel pomaknut na 11h ili imate neke obaveze poslije pa žurite? Edit: "Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. Danas u 20:30. Razlog: da ga metnem Cuksu " Hahaaahahhahaaa :lol2: Sile, majkemi ti si najjači jebač kojeg znam :D |
Na antibioticima, bravo :D Bit će Moja Mater Te Traži :D
Ovaj zahtjev za 11 sati nije moj (samo da se zna) ali nemam ništa protiv Citiraj:
Mic, jesi skužio šta svira u videu :D "Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. Danas u 20:30. Razlog: da ga metnem Cuksu Sile Car!! :D |
Citiraj:
Bila je na repeat-u par dana :D |
Citiraj:
|
Ok, nas troje za sad je za 11, cekamo još Nika i Renesisa :D
|
Oni će pomaknit na 9 da stignu prije Strmopeć(č?) osvojit
|
a meni je svejedno, iako bi rađe u 10, ako krenemo u 11, doc cemo doma po mraku vec
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ako je otvaranje i zamjena brtvi bez otvaranje IFP komore onda je to fino pljačkanje naroda. A da ne pričam da mi se vivasport zamjerio kad mi je dečko koji je prodao rebu rekao da mu je tamo vilja bila servisirana (jer je vlasnik njegov rod nekakav). Vilja nije servisa vidla. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:10. |