![]() |
Wow, za mami vodit.... ako ju želiš razočarati :D
|
http://youtu.be/QZVU-UrKuEk
Death Note - Bilježnica Smrti Nije preporuka, ovo je antipreporuka. Zaobiđite ovo. |
Ja se zeznuo i pogledao prije par tjedana, slazem se da je katastrofa film. Nisam gledao anime ali po svim pricama, imao je puno potencijala ali nista od toga.
|
Citiraj:
|
svi volimo mafijaške, ovo :care::care::care:
pesci nakon sto godina :care: https://www.unilad.co.uk/film/first-...ino-and-pesci/ i još jedan mafijaški s travoltom |
novi spiderman totalno sr... :P
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Definitivno bolji od onog reboota (prije ovog). Sviđa mi se šta nije odmah super sposoban i najbolji, najsnažniji itd itd. |
U tome i je fail
Oni su se skoncentrirali na stark odjelo a ne njegove dobivene mutacije Da ne govorim o glumcima koji totalno nemaju karakter a kao dio su glavne postave... ono neki debeli filipinac, latino MJ, indijac Flash, totalni bulšit Jedino Marisa tomei valja :) |
Citiraj:
kako će ovo biti prokleto dobro! |
Moj kratki osvrt za kingsman 2:
http://youtu.be/CbuKFRidqYQ TL;DW verzija. Meni dobar, ne znam što su se svi uzjogunili oko ovoga. Ima par stvari koje mi se nisu svidjele, ali za to pogledajte video :) |
pogledao The Big Sick, simpatična drama, to je ja mislim prvi film koji je na početku imao amazon studio intro, pohvala za film, 7/10
|
Citiraj:
https://en.wikipedia.org/wiki/Amazon...os#Filmography |
ispravak, prvi koji sam ja gledao u kinu :D
|
U kinima je trenutno Wind River, film iza kojeg stoji dobar scenarist (radio na filmovima kao što su Sicario i Hell or High Water).
Tko voli atmosferu iz Farga ili True Detectivea (prve sezone), ovaj će mu se film svidjeti. |
http://www.imdb.com/title/tt0099077/ nemam zamjerke, odličan film i gluma, 8/10
|
Alien Covenant - čak i nije loš, ali malo mi je glupo šta se alien izlegne u 10min, trebo bi pogledat stare aliene jer mislim da tamo hatchanje ipak dulje traje
Transformers the last knight - kao ljubitelj sf akcije ovaj mi je daleko najgori, jedino šta u filmu valja su efekti i bumble bee, čak je i optimus u ovom nastavku sranje. Soundtrack također loš, a zadnjih pol sata mi je baš bezveze, totalno ne maštovito Baby driver - film me ugodno iznenadio, super soundtrack i nema nekog forsanja humora, čist ok film Anti matter - netko je preporučio ovaj film ovdje, svakako preporuka Despicable me 3 - nije me oduševio Lego Batman - ako vam je zaista dosadno i nemate šta drugo za gledat, pogledajte, ali nećete ništa propusititi National security - stari dobar film pogledo ga opet nakon dugo vremena Stephen King's It (1990)- odličan iako traje 3h, sad pogledat novi |
Citiraj:
|
da, da... to je strašna filmčina.
|
Sinoc prelistao nekoliko zadnjih stranica teme i naletim na The Body (2012).
Jako, jako dobar film. Ljubitelji takve tematike ne mogu biti razocarani. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
http://www.imdb.com/title/tt5362988/?ref_=nv_sr_1
očekivao jako malo, dobio jako puno, stvarno me iznenadio film, pozitivno 8/10 od mene i preporuka |
Citiraj:
Baby Driver relativno ok film. Prva polovica je dobra al se dosta pogubi u nastavku. Ok za pogeldat ali nista specijalno. The zookeper's wife...gledao sa dragom. Nismo ga pogledali do kraja. ugasili u pola filma. Jednostavno gluma je prelosa i forsirana. Naglasak glavne glumice ocajan... Prica ima potencijal, ali film su lose napravili. Uglavnom ne preporucujem. |
Jučer počeo gledati Baby Driver, zaspao skoro, ne znam da li je radi filma ili umora, završiti ću danas, ali nije me dojmilo nešto previše.
Javim dojmove danas. |
Pogledao danas u cinestaru novi Blade runner, u dvorani sveukupno 5ero ljudi bilo , milina.
Film je po meni dostojan prethodnog, mozda malcice predug, ali scene su mi super svejedno, ocjenu 7/10 ima od mene |
Ja sam mislio da će bit hrpa ljudi i zato sam odlučio pričekat sljedeću srijedu dok se malo izguštaju ljudi.
|
Blade Runner - ja sam malo razočaran. Radnja je preduga (2.35h) i pomalo šuplja. Ali audio i video su vrh. Svakako pogledati prethodnika/original da bi mogli pohvatati konce nove verzije.
|
Blade runner je dobar (nisam gledao prethodni). Netko je napisao, audio i video su vrh, preporuka za gledanje u kinu.
|
Baby driver - zaobići... Na početku dosadan, kasnije glup :)
|
neznam kak ti nije sjeo, meni je baš odličan bio, treba ga i skužit i ufurat se, meni je skroz ok prikazan problem tog dečka i što se zdravlja tiče a i životnih okolnosti
|
Nemam pojma.
Previše me podsjeća na neku sprdačinu nego na nešto ozbiljno. |
|
Baby Driver ima odličan soundtrack. Jamie Foxx mi je prenaporan, a Jon Hamm ima više života od mačke i Terminatora T2 zajedno. Kraj je malo pokvario ugođaj filma, ali je realan. Doduše, zadnja scena mi baš nije najjasnija - jel' san ili java.
EDIT: zaboravio sam napomenuti da je za BR2049 u kinu bilo cca. 15 ljudi i to sve u oni koji imaju dovoljno godina da su mogli gledati original kada je izašao, dakle 40+ ekipa. |
E ovo za BR dobnu skupinu gledatelja, u zadnjem redu je sjedio par od 65+ sigurno, ti su bili 30+ na orginalu :)
|
Citiraj:
|
Pa ja njegov komentar nebi okarakterizirao kao spoiler :D Ali kako ko, ne? :D
|
Gdje je tu spoiler? Nisam napisao ništa važno za radnju.
|
Meni je baby driver čist ok
|
ja recimo uopće ne znam radnju filma, ali me zanima i ti ispričaš kraj oko kojeg ću cijelo vrijeme vrtit neki film u glavi.
mislim čak i da nije spojler kaje tak teško stavit spoiler gumb na bilo što šta ima veze sa raspletom i/ili krajem? |
Ne sekiraj se, ništa bitno za film nije rekao (srećom) :)
Al' da treba malo pripaziti, slažem se (ne samo coco, svi mi, ofc) ;) Btw, ni meni film nije legao, imam osjećaj da je stvar u godini proizvodnje i da se zato ne mogu ufurati u radnju...al'dobro, poštujem i razumijem da ima i drugačijih iskustava. Glazba je dobra, to se slažem ;) |
Meni je jedino to dobro.
Sinkronizacija glazbe u film je vrhunski odrađena. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:39. |