![]() |
sutra kazes 2 grebena? ja bi isao :) party time :)
|
Citiraj:
|
Primate jednog tek oporavljeng, sa vilicom koja se ne da spustiti, za šlepanje? :D
Mislim da ću napokon moći iako sam čuoda je ruta teška za ispedalirat |
Citiraj:
|
ko od vas menja ulja u viljama? Vuco? on dela samo tore i dartove ili sve RS?
|
Sve Vuco mijenja :) Meštar, šta reć :D
Ak pohod na pikea završi dobro, onda ću se ja njemu prikrpat ko šegrt hehe |
Sve RS jer u pravilu je to sve isti vrag. Kao i kod Foxa i X-fusiona i...
|
|
OK, vidim da sutra nebum vozil sam...pa da definiramo tocno vrijeme:
---> cet. tunel 11h Upravo sam skratio i stavio novi lanac, smrzli mi se prsti, ne osjetim ih i za danas dosta sarafljenja. Sutra moram jos malo po kocnicama (Avid, ne) i mogu na voznju, pa mi vise pase 11h. @murina Na muci se poznaju junaci :D ...ma nije tak strasno, ali je ruta ful zabavna. |
posteno, vidimo se onda sutra u 11 na tunelu, ja moram ic sarafit po bikeu, moram nastimat kocnice :)
|
Uf, trebao bih i ja Skotija dovest malo u red, valjda ću stić danas..
p.s. nemojte se ljutit ako vas u nekom trenutku pošaljem u kurac i okrenem se doma :D još da prognoza ne kaže rain/snow.... |
Pa i subota je u planu gdje ti je poznat uspon :D
Citiraj:
|
-bergamont 20" rama (do 130 hoda)
-sektor 110 - 150 -magura marte sa 180&160 rotorima -hope/mavic719/specialized chunder kotači -X9 mjenjači i šifteri -kazeta SRAM PG980, lanac PC991 (imam i PC971 za rezervu) -SDG I-beam sic&štanga -sunline V1 lula i volan! (+ titanski šarafi :fiju: ) -Wellgo MG1 + deore pogon (novi pogon, sa Hollowtech 2 osovinom), imam i SLX ali na njega ide samo 1 šajba, a to će sačekati malo bolju formu težina malenih 12.3kg, ali ići će to i malo ispod 12 kad bu gotov. http://imageshack.us/photo/my-images/43/1000000324.jpg/ |
Fino si to slozio. Kaj nedostaje za voznju?
|
vremena.
|
Citiraj:
|
Heben ulov Destro , ja bi volio jednog dana tak nešto imat. Ja bi radije Styla nego XT-a , to mi je super pogon.
|
Nemrem ja samo gledat kako se ekipa razmahala
Zlata v2.0 Sad kad krene "koji si konj kaj si to uzo smeće kaj kurac fulka dinamo" :fiju: |
Lijepa rama. Dobrodosao u tim :D
Ljepsa je u svakom slucaju od Zlate v1.0 ;) |
Alo, pazi šta pričaš :D
|
Jbte jos samo cuks, murina i ja nemamo novu ramu :)
Sile, mogo si ubost neku drugu ramu :D |
Čuki, šta kažeš, nemaš novu ramu? :D
|
Ne smijem komentirat dok ne dodje :P
|
lijepo izgleda kona:) koja je to velicina?
|
19" je rama, trebalo bi pasat bolje nego gemišt nakon janjca.
Max, sunce ti tvoje petokolonaško. |
Jel to od onoga sa DBa Kona? Kaj je dobio otkaz?
Lijepa je rama, zelim ti puno lijepih km sa njom medju nogama :D Cuks kaj si i ti upiko nekaj? |
Ne smijem komentirat :D
|
Tako je, ne smiješ uskakat sebi u usta, jer dok nemaš pod guzicom, nemaš. :D :D
LOL Al smo počeli svi rotirat dijelove. |
sta je ovo..svi mjenjaju rame i bajkove ko carape:)..19 ce ti puno bolje sjest nego 21..bit ces puno okretniji..
|
Je, lik s DB-a, znam ga otprije, i znam koliko se vozi i gdje. Rama je u savršenom stanju, nema ni pol godine, ak ste vidjeli oglas vidjeli ste i da je uz nju došao praktički nov zlatni headset i RaceFace Turbine štanga. I Mowa zlatne šarafiće :D
Kad već pitate (LOL) rama ima manji HTA, kraći HT, veći standover, i trebao bi bit na njoj okretniji i na 100mm bi trebala letit uzbrdo a na 120 bi trebala fino podnosit spust. A nije ni ružna. Živi bili pa vidjeli. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:13. |