![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ovo zadnje al iz jednog dvorista u drugo mene ubija u pojam i cesto to vidim na poslu.
|
Citiraj:
No, recimo, u tvom primjeru čini se da si ti taj koji treba pustiti tu "tetu" jer ima prednost (ako ti iz lijeve želiš u srednju, a ona iz desne). Citiraj:
Citiraj:
|
Zato bi ja fino kod svake registracije auta, dok se auto ispituje, vozača posjeo pred komp, s 20 random pitanja, kao na vozačkom. Sve ispod 90% je pad, pa ako padneš, ni auto ne možeš registrirati.
|
Citiraj:
Redovni check propisa dapače, no nekako imam osjećaj da bi "sonntagfahreri" bolje prolazili od onih koji misle da su super vozači. :D |
Kao i na regularnim ispitima u autoskoli :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ivan je pokazao da ih bas i ne prati... :D
|
Citiraj:
|
Necemo pretjerivat, nije to lako za dostic :D
|
Citiraj:
|
motorno ulje Lotos,jel valja išta,mislim znm da je jeftinjara,ali dal može ajmo rec zeznut motor,ulio bi u benzinca 2002g,proizvodi se u Poljskoj navodno.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ja ne znam šišati ljude, to me ne interesira i vjerojatno neću nikada naučiti. I nitko me na to ne tjera. Svaka 2-3 tjedna kada trebam skratiti grivu, odem na pola sata kod nekoga tko je to usavršio. Da nekoga krenem šišati i neminovno mu uneredim frizuru, dobio bi udarac ili nešto gore. Neka tuka ne zna voziti, to ju ne interesira i vjerojatno nikada neće naučiti. Ali ne želi plaćati taxi i ego joj ne dopušta da koristi javni gradski prijevoz. Ali bez ikakvih sankcija iz dana u dan sjeda u svoj automobil i ugrožava druge na cesti. Citiraj:
|
Citiraj:
Avionska industrija je nekoliko svjetlosnih godina od auto, po svim apsektima, samo kad ti se auto pokvari ti lijepo stanes, nekad manje lijepo a avion nije te srece, nije da bas moze stat :D Iggy, baci oko na funny pics temu i prozuji par stranica iza, trazi sisin post di je stavio jednu sliku, ak velim sve izostat ce dio sa roflanjem u mjeri u kojoj mira bit :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Ne treba ti (kao ni nikom od nas) nikakvo šesto čulo. Treba ti samo vid. Citiraj:
Te greške se tretiraju - kaznama, stopom osiguranja. Više od toga ne ide. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Nista nadam se :D ,naletio na neku akciju s ovim pa pitam.
|
Otvorim fejsbuk danas i na vrhu je neka radio stanica postavila pitanje o vožnji auta u japankama i natikačama.
Prednjače žene koje to i prakticiraju i ne vide ništa loše u tome... Što reć... |
Evo danas ujutro idem na posao, pala magla a više od pola ljudi koje sam sreo nema svijetla upaljena, šta reć.
|
takav je zakon kojeg treba UBIT... naravno da bi se trebali "prilagoditi" uvjetima na cesti, a ti isti uvjeti su definirani nigdje i nikako.
po meni bi imalo svima imat upaljena svjetla stalno i bok. |
Tak je, meni su stalno upaljena i poludim kad se netko zaletava u garažama ili tunelima a nema upaljena svjetla
Neki dan u Aninoj ulici u mrklom mraku blicam gospođi koja mi dolazi u susret, u mrklom mraku ona vozi bez upaljenih svjetala i u prolazu mi živčano dobaci: "Kaj je?! Kaj je?! Kaj ne štima?!" |
Citiraj:
....imam uvijek upaljena kratka :D |
Kad je dan meni auto pali sam dnevna, kad dođe u mrak pali za noć. Kad padne kiša pali brisače, kad bude jača on jače briše kad prestane, prestane i on brisati itd. Nemam problema s takvim stvarima XD
|
Nevjerojatno puno znače dnevna/kratka svjetla. Recimo na istarskom ipsilonu, ne moraš mozgat dal je ono u daljini auto ili ograda. Pa i po gradu - lakše dobiješ dojam koliko brzo auto ide prema tebi.
Problem je kaj se ne možeš uvijek oslanjat da će auto imat svjetla... Zato bi trebalo bit po zakon uvijek uključena 24/7/365. EDIT: Gdje u Zagrebu ima neka fer i dobra lakirnica - treba matchat boju auta po kodu (Volvo) i ofarbat plastikicu za kvaku (slika). |
Prilaz Gjure Deželića.
Ovako idiotan potez biciklom se jako rijetko viđa... |
|
Citiraj:
|
Fiat Linea vs Peugeot 207 (a našao se tu i lik s Daciom Lodgy)
Dan državnosti, 13.5 auta na cesti, sunčano, frizura je postojana .. .. i naravno da se nađe lik s Fiatom Lineom koji s Jadranskog mosta utrči u rotor s 15 km/h i kad skuži da je napravio pi*dariju oduzevši prednost 207-ci opleti po kočnici umjesto po gasu.. i odmah poslije njega drugi lik s Daciom Lodgy krivo izračuna brzinu kojom mu prilazim (lik s Lineom je i dalje nastavio 15 km/h) i uđe s Jadranske avenije u rotor i onda kad je već ušao umjesto da opali po gasu, a ne i on prvo pikne kočnicu pa tek onda po gasu sigurnom brzinom od 25-30 km/h .. ali nema veze, navikao sam a i volim taj rotor :) |
Ovo je bila izvanredna situacija pa si malo prikočio, ali inače uletavaš sa 70km/h u rotor? :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:58. |