PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Serije - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191)

c-shadow 12.04.2022. 18:19

Citiraj:

Autor Lewis (Post 3594434)
Sezona 4 je u tijeku

Netočno.
Završila je, zadnja epizoda emitirana 10.04.

banjodido 12.04.2022. 19:26

Ima brdo serija na Netflixu koje se temelje romanima Harlan Cobena. Prvo gledao španjolsku Al innocente ali iskreno nakon prve dvije sezone mi nije bila baš nešto.
Jučer krenuo gledati The Stranger i nakon 3 epizoda jučer sve pohvale.

Sent from my Aquaris X Pro using Tapatalk

Veki-os 13.04.2022. 11:50

Jel zna netko u kojoj javnoj videoteci se moze posuditi nasa serija Šutnja https://www.imdb.com/title/tt15229966/ ?

cic 13.04.2022. 11:59

Ne znam za dilerteku, ali imaš na hbo max

udarnik60 13.04.2022. 12:01

Citiraj:

Autor Veki-os (Post 3594563)
Jel zna netko u kojoj javnoj videoteci se moze posuditi nasa serija Šutnja https://www.imdb.com/title/tt15229966/ ?

Pa na HRTi ima

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Libertus 13.04.2022. 20:57

Napokon pogledao drugu sezonu Altered Carbon.
Meni dosta dobra serija, zadovoljan. Kada je usporedim s novim Star Trekom, ovo je vrhunsko dostignuće sedme umjetnosti.

Incre_Dible 14.04.2022. 09:11

Pogledao Šutnju. Odlična serija usporedio bi je sa Uspjeh po produkciji. Glumci i dijalozi na razini.

Dijalog između Kovača i Spliće me je oduševio. Kuiš :D

Još jedna preporuka za seriju Močvara , izašla je druga sezona

Zamjerka što su u zadnju epizodu nagurali sve i pokušali završiti seriju. Mogli su komotno razvući na 10 epizoda..

geronimo_2 14.04.2022. 12:28

Fear the Walking Dead: Dead in the Water

milking the franchise :fiju:?

Mirkopoter 14.04.2022. 12:55

Milkanje je i s originalom davno krenulo.

pogi 15.04.2022. 17:01

Jedno pitanje vezano za seriju Persons of Interest.

8.5/10 ocjena na IMDBu, komentari na IMDBu "uzrokuje ovisnost", "nevjerojatno", "najbolja serija ikad", svi je preporučuju i po našim forumima,,,

Uglavnom posudim u bibliteci S01 i pogledo sam prvih 3 epizode.

Kad će se nešto početi događati? :)

LAcy 15.04.2022. 17:07

U 5. epizodi, 13. sezone :D

geronimo_2 15.04.2022. 17:11

Citiraj:

Autor pogi (Post 3595008)

8.5/10 ocjena na IMDBu, komentari na IMDBu "uzrokuje ovisnost", "nevjerojatno", "najbolja serija ikad", svi je preporučuju i po našim forumima,,,

I know the filling. ja sam negdje tu prestao gledati :D.

OuttaControl 15.04.2022. 17:52

Meni je super serija, dovrsio sam je, u rangu kvalitete ko suits, samo druga tematika, ti komentari su overhyped.

d0X 15.04.2022. 17:52

Citiraj:

Meni je serija odlična, možda ti jednostavno ne leži. Probaj još koju epizodu, pa ako ne ide, jbg.

Zika21 15.04.2022. 20:35

Citiraj:

Tako je i meni bilo sa the Wire...

pci_e3x 15.04.2022. 21:28

ako zelis (iako je ovo meni blago kvarenje dozivaljaja gledanja serije, no ponekad ne mogu odolit):
https://www.ratingraph.com/tv-shows/...ratings-39850/

letaju ocjene na sve strane.

Kad se vec spomenuo The Wire (trigger alert :D ):
https://www.ratingraph.com/tv-shows/...ratings-13995/

edit, bacite i oko na GoT :D :D

Exomaniac 16.04.2022. 01:14

Citiraj:

Mislim da je POI najbolja serija koju sam gledao. Ima početak, razvoj i prilično dobar kraj. Razvoj character arcova i njihov završetak nakon 5 sezona je bio stvarno fantastičan. Radnja je skoro uvijek meni bila zanimljiva, a kad nije onda mi je serija bila odlična jer su mi likovi bili super.

pogi 16.04.2022. 11:22

Citiraj:

Autor Exomaniac (Post 3595097)
Mislim da je POI najbolja serija koju sam gledao. Ima početak, razvoj i prilično dobar kraj. Razvoj character arcova i njihov završetak nakon 5 sezona je bio stvarno fantastičan. Radnja je skoro uvijek meni bila zanimljiva, a kad nije onda mi je serija bila odlična jer su mi likovi bili super.

Dati ću šansu još par epizoda, ali nešto se mora početi dešavati osim krimi serije uz ...

brojeve osiguranja osoba koje dostavlja AI

ovo u spoileru jedostavno nije dovoljno meni da bi pratio seriju u pet sezona.

spawn 16.04.2022. 12:35

Svaka dobra serija krece polako pa postane odlicna. Ove losije krecu top/mrak/uber pa onda vidimo suze razocaranja nakon prve sezone u ovoj temi :D . A neke i budu top ali trebaju biti gotove s 2. sezonom inace ide pljuvanje :D

Exomaniac 16.04.2022. 12:58

Citiraj:

Autor pogi (Post 3595154)
Dati ću šansu još par epizoda, ali nešto se mora početi dešavati osim krimi serije uz ...

brojeve osiguranja osoba koje dostavlja AI

ovo u spoileru jedostavno nije dovoljno meni da bi pratio seriju u pet sezona.

Ah, bez da kažem previše, uz takva očekivanja mislim da ti se onda neće svidjet jer ako se dobro sjećam što je bilo u kojoj sezoni, prva je bila upravo to, plus pokoji flashback da se postave temelji za budućnost. Mislim, u opisu stoji da je to crime drama show pa ono, teško može biti crime drama bez krimi dijelova :D to je ustvari vozilo kojim se priča gura dalje kroz seriju

Meni osobno nije bilo toliko bitna radnja koliko su mi postali dobri likovi, stvarno se odlično razviju i realno bi gledao seriju opet samo zbog njih.

Al jbg, sto ljudi, sto ćudi, sto žena, dvjesto sisa, pa nema svatko isti ukus :D

xlr 16.04.2022. 13:35

Je probao netko pogledati Fringe danas nakon 10ak godina? Sve si mislim da odgledam te dobre serije koje sam pratio, ali posteno i u komadu, tipa Fringe, Wire, Sopranos i sl... Lost svakako ne bih. Nema danas bas nekih kvalitetnijih serija

The Exiled 16.04.2022. 13:51

Je, odličan je Fringe, pogledam sve sezone s vremena na vrijeme. Fringe isto ko i X-Files (barem one prve sezone) dan-danas drži vodu bez problema.:)

Kaj se pak Person of Interest tiče, također super serija, posebice jer je većina toga čega se serija svojom tematikom dotiče s vremenom postalo sasvim normalno.

pogi 16.04.2022. 13:54

Citiraj:

Autor xlr (Post 3595179)
Je probao netko pogledati Fringe danas nakon 10ak godina? Sve si mislim da odgledam te dobre serije koje sam pratio, ali posteno i u komadu, tipa Fringe, Wire, Sopranos i sl... Lost svakako ne bih. Nema danas bas nekih kvalitetnijih serija

Fringe mi je na osobnoj listi Top 10 svih serija ikad.

Mislim da se definitivno meže i danas pogledati. Čak bi mogao i sam to napraviti ponovo, kao što kažeš u nedostatku dobrih serija danas.

1v@n 16.04.2022. 14:38

Pogledao From do kraja.

Kao da je netko uzeo Lost i Under the Dome i napravio mix obje u drugom okruženju. Očekujem barem 6 sezona ove kobasice dok išta konkretno saznamo.

Meni paše, tako da se čeka nastavak.

pogi 16.04.2022. 14:50

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 3595193)
Kao da je netko uzeo Lost i Under the Dome i napravio mix obje u drugom okruženju. Očekujem barem 6 sezona ove kobasice dok išta konkretno saznamo.

Meni paše, tako da se čeka nastavak.

Hahahahahaha.... :dobar:

Možda iduće godine nošto osnovno doznamo. Npr. .... zapravo neću spoilati.

1v@n 16.04.2022. 15:18

Glavnog lika (šerifa) u From sam zadnje vidio baš u Lostu. Lost i Under the Dome su ipak u globalu zgodnije (i bolje) glumice uzimali :D
Svejedno, gluma je odlična (ako izuzmemo onu familiju iz kampera (svi osim malog) koji stvarno tragično glume, a mama posebno... ne može se nikako odlučiti glumi li nekakvu latinu ili ne pa joj naglasak varira iz epizode u epizodu.

Pratimo Minx otkako je izašao, pa ako nekome tematika nije mrska, vrhunska je serija s odličnim humorom.
imdb je na 7.9 trenutno, iako zaslužuje i više. Manju ocjenu pripisujem konzervativcima koji su na ekranu vidjeli golu kitu. Ak vam to smeta, zaobiđite :lol2:

cic 16.04.2022. 15:56

Gleda netko Billions ili sam jedina budala koja gubi vrijeme na tu sapunicu?

Prestrašno je u kaj se ta serija pretvorila. A najgore odsvega, bit će i sedme sezone…

The Exiled 16.04.2022. 16:19

Nisi jedini koji prati, mada IMHO serija je OK, samo da onda i stanu sa sedmom sezonom, jer već sad Chuck Rhoades izmišlja situacije u kojima istjeruje pravdu, a nije ništa bolji od milijardera koje progoni.

Nažalost, Bobby Axelrod (Damian Lewis) se više ne vraća, jer je Damian Lewis orginalno potpisal za samo pet sezona, a i čovjeku je prošle godine žena umrla, tak da su njegov lik, polako, ali sigurno postepeno micali iz glavne radnje.

Mada, Corey Stoll je sasvim solidan kao Michael Prince, samo kaj ovo što dalje ide, polako prerasta u House of Cards, kaj je isto tak bila odlična serija, dok se pred kraj nije raspala po uzoru na samo ime serije.:)

LAcy 16.04.2022. 18:53

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 3595201)
Pratimo Minx otkako je izašao, pa ako nekome tematika nije mrska, vrhunska je serija s odličnim humorom.
imdb je na 7.9 trenutno, iako zaslužuje i više. Manju ocjenu pripisujem konzervativcima koji su na ekranu vidjeli golu kitu. Ak vam to smeta, zaobiđite :lol2:

Opa, fanovi holodek epizode ce doci na svoje :D

cic 16.04.2022. 19:01

Citiraj:

Autor The Exiled (Post 3595211)
Nisi jedini koji prati, mada IMHO serija je OK, samo da onda i stanu sa sedmom sezonom, jer već sad Chuck Rhoades izmišlja situacije u kojima istjeruje pravdu, a nije ništa bolji od milijardera koje progoni.

Nažalost, Bobby Axelrod (Damian Lewis) se više ne vraća, jer je Damian Lewis orginalno potpisal za samo pet sezona, a i čovjeku je prošle godine žena umrla, tak da su njegov lik, polako, ali sigurno postepeno micali iz glavne radnje.

Mada, Corey Stoll je sasvim solidan kao Michael Prince, samo kaj ovo što dalje ide, polako prerasta u House of Cards, kaj je isto tak bila odlična serija, dok se pred kraj nije raspala po uzoru na samo ime serije.:)

Ma meni se Billions raspada već bar dvije, tri sezone. Stalno podmićivanje između Chucka i milijardera, i to u jednoj epizodi par puta. I svaki put znaju koji je sljedeći potez druge strane. I tak svaku epizodu. Još sam si kao ostavio 6. sezonu pa ću u komadu odgledat. Teška muka, sedmu sezonu ću obavezno morat gledat kak epizode izlaze jer će taman tjedan dana bit dosta da se mozak oporavi do iduće epizode.

House of Cards mi je isto bila odlična serija, al nakon 4 sezone sam odustao.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:11.