![]() |
Citiraj:
eto, a kad sam ja tako predložio odlične serije dobio sam opomene od strosjeditelja da moram elaborirat na 5 stranica zašto mi je dobra, okarakterizirat likove i ne spojlat i zainteresirat ekipu da ne klikče bezveze na link jer ja time zarađujem...:nono: Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Uveli smo novo pravilo, samo postas imdb ocjenu na tri decimale. A mi ćemo na osnovu ocjene, timestamp, tvog profila, IP-a...lako naći o kojoj seriji je riječ, zašto ti se sviđa, preporucas... :D
Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
Citiraj:
Nitko te nije tražio esej zašto ti je nešto dobro. Npr iz tvog posta se jednostavno ne vidi o kojim serijama se rade ako se ne klikne. Clickbait, zar ne? Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
Citiraj:
7.0, 6.99 se ne gleda :D |
Samo 7.0 ili sve iznad 7.000? Prijedlog zakona mora biti jednosmislen :D
|
Sve iznad 7.000 uključujući i 7.000 :D
|
|
jel netko gleda The Book of Boba Fett? krenuo neki dan s tim.
|
Citiraj:
|
Pogledao Wheel of Time konačno. Znam da nema vrhunsku ocjenu, da ljubitelji knjiga čupaju kosu od muke na promjene, ali meni je dosta dobra serija koja postaje sve bolja do kraja sezone.
|
Pogledao dosad tri epizode WoT i za sad bih joj dao 6. Ali ubijaju s rasnom raznolikošću, ovo je next level.
|
Meni ide taman od 6 na početku do 8 na kraju. Ne znam ništa o tom svijetu, nisam čitao knjige, pa me ne smeta što su all over the place :)
Imam problem s glumcem za Perrina i Nynaeve, drveni su i dosadni, Lan mi je dobar, ali Rosamund Pike rastura. |
|
tenk ju. na listi.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Moram priznatida me he El innocente nakon prve dvije epizode razočarao, predvidljivo i priča puna rupa.
Pogledao jučer 4. epizodu Mare of Easttown, i za sve pohvale. |
Upload, season 2 je vani. Čvrsta 8.001. Al' su ostavili one of the biggest cliffhanger...
https://www.imdb.com/title/tt7826376/ Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
upload je jeben hahahaa .... tnx
|
The Last kingdom - vikinzi malo opet, odlicno uradjeno na nivou onih prvih vikinga, no ovdje je malo taj saxonsi stih kako je to nekad bilo u Engleskoj... Dosta realno mi djeluje.
Poceo sam s prvom epizodom i vidim tamo onog lika iz Succession serije koji me nasmijavao s svojim glupostima, a sad vodje glumi oca Uthreda, nikako se nisam mogao presaltat s one njegove uloge na ovu, no dobro brzo sam se presaltao zahvaljujuci scenariju, hahaha ( |
Citiraj:
S02 dolazi taman na vrijeme :kafa: |
|
Kung Fu (1972-75). Još bolje od The Following.
|
Da to valja imalo bi priko 8....
|
8.000 je hard stop :D
Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
STD je postao negledljivi šrot. Shift+Del.
|
Meni ostala zadnja epizoda. Ali sam u zadnje dvije/tri epizode preskakao drama dijelove, fast forward po 30 sekundi naprijed dok se ne pomaknu s mjesta.
|
Evo završio je STD.
Pa koji je to šrot. Nažalost, ni Picard nije bolji Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
|
Citiraj:
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:47. |