![]() |
Pogledaj si Arthur Christmas :)
|
Citiraj:
|
Slažem se :)
|
Citiraj:
Draži su mi crtići starije tehnike izrade i boja opčenito. Dobar primjer toga je Secret Of N.I.M.H , pogledaj ako nisi. |
Citiraj:
|
pogledah upravo I origins
ne znam,meni to dosada živa,glumci,priča,radnja,sve.. 45 min čekat na nešto konkretno,njeh.. :/ |
I origins - Jako loše realizirano šta se htjelo prikazati, ali je zanimljiva tematika samo su je uprskali. Šteta.
|
Ja sam sebi za večeras pripremila i Terminator i Asterixa :D
Da za I origins nemam hvale |
Pogledajte film Sveti Augustin, predobar film!
|
Citiraj:
|
|
Taken 3?
Izgleda da će opet biti filmčina hehe |
Fury došao u videoteke,sad će mnogi gledati logiku paradoxa :D
|
Harakiri (1962)
Odličan film stare škole (psihološka drama). |
|
nevolim inace Bradonju ali Fury je moram priznat dobar bio
|
Ajde filmofilci pomozite oko jednog filma.
Foršpan za "festivalac" na RTL2 sadrži scenu iz nekog filma gdje lik pada s lojtri na kišobran koji ga probuši, dok plavuša s lojtri pita "Are you ok ?" Tražim naslov filma. |
Citiraj:
Bilo je komentara na borbu tenkova koja je meni ispala dosta realna (bar iz onoga što sam gledao na dokumentarcima simulacije tenkovskih bitaka i iskaza veterana). |
Dao sam Furyu još jednu šansu i stao kod brojanja panzerfaustova(12 nabrojao) koji su izgleda odbačeni nakon što je SS divizija odlučila napasti jedan tenk goloruka. NIsam mogao reskirat još jednu inkontinenciju,aneurizmu te mrenu na oku od tih zadnjih scena.
Osim toga,onaj mali kepec koji dolazi u tenk kaže da je imao 8 tjedana treninga i radio ko pisar...je da: Citiraj:
Uglavnom film je loš,namjenjen onima koje takvi tipfeleri ne bole,koji mogu isključiti mozak tokom gledanja filma i onima kojima mozak ne radi na nekoj razini osobitoj. |
Fuk it, film je, nije dokumentarac. Ionako hrpetina tih i takvih filmova nema veze sa stvarnošću, počevši samo od neograničene količine municije po vojniku (a prosječan šaržer od 30 metaka ode taj čas)... pa onda nadalje jel :)
|
Ma dobro al nemreš od ljudi idiote radit. Mislim možeš...dokazano je al hebi ga. Rang ovakvih filmova :)
|
Ne znam, odavno sam prestao filmove gledati s očekivanjem da su utemeljeni na nečemu. Ili jednostavno cijelo vrijeme gledam krive filmove.
Eto, spreman sam izdvojiti xy kuna da pogledam Taken 3 u kinu :D Navodno je iznenađujuće dobar koliko je loš. |
isuse sad sam pogledao ovaj shark i oktopus na jutubu best scenes... mislim da su mi malo retine izgorile :D
|
Citiraj:
|
ma daj to treba zakonom zabraniti i to kaznenim :D
|
Citiraj:
|
The Equalizer (2014) - za ubit par sati dobar film.
|
Meni je dno dna Ghost rider 2 :D
|
Citiraj:
|
Da, pogledaj imdb :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:58. |