![]() |
Mayor of Kingstown - U početku mi je bilo nejasno tko je tko i kako ta njihova kriminalna konstrukcija funkcionira, ali kad se poslije sve iskristalizira serija se iz vrlo dobre pretvara u fenomenalnu 9/10 PREPORUKA
|
Citiraj:
Sent from my Aquaris X Pro using Tapatalk |
Citiraj:
In human terms, being the target of rightwing hate campaigns can be draining and depressing. in business terms, it can really mess with a marketing budget, and that kind of power is attractive to permanently aggrieved pop culture devotees (poput kopije s PCE foruma). |
Succession
Cudna serija, prakticki o nicemu u detalje, na IMDB kaze da je Drama, a ja sam se pokidao od smijeha u par navrata. najbolji likovi Tom i Conor. HAHAHA p.s. kraj 2 sezone i pocetak prve se snimao u Hrvatskoj, odmah se osjeti drugaciji zrak. |
From 2022
Izašle su prve 3 epizode. Zapravo, jako ugodno iznenađenje. Vidjeti ću kako će se odvijati dalje |
Harold Perrineau vječito zatvoren negdje :D
|
Dok čekam na slijedeću epku From, završio sam Reachera.
Filmovi sa Tomom su mi bolji, ali Reacher je neloš. |
https://m.imdb.com/title/tt11311302/
Iako je ocjenom dosta lošiji, podjednake je kvalitete ovaj stand alone nastavak koji pričom prati događaje 100 godina nakon originalnih Vikinga. |
el inocente
netflix produkcija espana mini serija od 8 epki krimi/drama/napetica vrhunski |
Pogledao prvih 8 epizoda Vikings: Valhalla. Preporuka. :chears:
|
pogledali zadnju/novu sezonu the clone wars.
vau. zao mi je samo sto je proslo tolko puno vremena pa se vecinu toga nisam sjecao i tesko slozit cjelu pricu u glavi kad je toliko toga zbrda zdola izbacivano. svaki star wars fan ovo treba pogledati. po meni najbolji dio star wars-a. jel gledo ko Star Wars - The Bad Batch? sad tek skuzio da je i to pocelo izlazit. jel prica nakon zavrsetka clone wars-a ili je opet neki prequel? |
Citiraj:
|
Zašto na EU Netflixu nema Peaky Blindersa? Zna netko gdje se još može pogledati da nemoram kemijati sa skidanjem, VPN-om.
|
Jednostavno, zbog novaca (prava prikazivanja).
Imaš ga na BBC1 za UK i na Netflixu za US i to je to koliko znam. |
Nema EU netflixa, imas po drzavama, u Hrvatskoj imaš i imat ćeš još bar 5 godina:
https://hrflix.eu/detalji/peaky_blinders |
Citiraj:
|
|
Tu seriju From, mi je jucer napomenuo Pogi na poslu, stavljam na listu gledanja.
|
Poceo je i The Endgame, vuce na slicnu foru kao The Blacklist ali cist solidno za pogledat, trenutno 2 ep vani.
https://www.imdb.com/title/tt14507354/ |
Citiraj:
Citiraj:
Totalna preporuka sa moje strane. |
gledao tko Snowfall ? izgleda zanimljivo
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sinoć naletio na HBO da je počela peta sezona, a bio sam uvjeren da je gotova serija :D |
Vidim da se From preporuca, mene malo muci IMDB rating 7.9/10 i nikako da krene gore, imam neki osjecaj da bi moglo krenuti prema gore, nisam jos ni jednu pogledao, pusem na hladno sa serijama ispod 8/10
Neznam jel tko spominjao Euphoria seriju, dosta se prica o njoj na netu posebno zbog ove nove sezone koja je dfinitivno bolja od prve. Najaci lik, japa. hahaha, tko je gledao zna koji je, hahaha |
Citiraj:
|
Pratim i epizode pa da vidim jel kvaliteta nakon pocetnog hypea pada, i izgleda da ova zadnja epizoda je malcice zakazala tak da vjerojatno ova serija nece doc do 8, pa se necu morat muciti. Ali upala mi druga u oko: Severance
Isto kaze da je Sci Fi, i vec je na 8.1 plus ima top glumce kao Christopher Walken, Patricia Arquette, mislim da cu radje gledat Severance dok cekam ovaj From da padne malo dublje ispod 8 pa da ga zaboravim da postoji... |
A zašto išta komentirati i dolaziti ovdje pisati kada imate jedan jedini kriterij za gledanje?
Prati imdb i gledaj što je iznad 8. Čemu traženje ičeg drugoga.... Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
Citiraj:
|
The Legend of Vox Machina - meni odlična animirana serija, dobar miks zafrkancije i ozbiljnosti. Tko voli DnD i crtane neka baci pogled.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:39. |