![]() |
5:0 :goood:
|
I evo i petog :D
Očekujem bar još 3 :D |
Ko zna, mozda ih na kraju na kornere dobijemo. :D
|
Ma bude nas Dammir spasil :D
Bude opet maminjo napravil dernek za doček ekipe i sve budemo zaboravili :p |
5 komada 5 komada to je nasa nada . :D
|
znali smo da ce dinamo dobiti nekoliko komada,sad je bitno da daju 1 gol,ako ništa drugo...
|
Mogu dat jedino autogol :D
|
Čekam, kao malo dijete sisu, kraj utakmice da cujem Krunu Jurčića i njegovo viđenje utakmice.. pa nevjerojatno..
|
Žao mi je Vide, vidi se da mu je muka :D
Barem padaju golovi :D |
Prikazali su sad Murinja u krupnom planu. Faca mu je bila u stilu : koji k... sam se danas uopće dizao iz kreveta.
|
6:0 :roller:
|
:goood::goood::goood::goood::goood::goood:
|
Ako se potrude mogli bi napumpat kakvih 10 komada.
|
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL!!! :D:D
|
Ovo se je cekalo. :D
|
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!! :D
|
Ipak nisu najgora momcad u povijesti LP-a :D
I sjebali su murini namjeru o ne primanju gola, bar nesto. |
E yebiga sad. Opet će mamiću narast krila :nono:
|
Evvoooo gaaaaaa
|
Zabili gol, nije puno, ali čovjeka veseli :)
Ali nakon gola Bernabeom se ori :"i naprijed plavi, pjesma se ori..." Neprocjenjivo :) |
:fuming: Manchester Un. I City =:hitthewal:
|
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
|
Evo i drugog!!!!!!!! :D:D
|
Jos samo 4 komada. :P
|
Sad ih imamo!! :)
|
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! :D
pas ti ribu, makar nije vrh reala u igri, svejedno! |
Citiraj:
|
Bravo za Manchester i bravo za City!! Ma jel to City ispao iz LP. Živjeli engleski milijuni i eng nogomet.
|
Budi žena Krunu Jurčića jutro nakon utakmice Real- Dinamo.
-Ustaj Kruno, sedam je! Jurčić skoči i reče: -Jel opet Higuain? Frisko s utakmice :chears: :roller: |
Citiraj:
Dobar vic :D |
united igrao bez pol glavnih igraca, a man city u skupini smrti, sta bi drugo trebalo ocekivati
ova grupa s citijem se znala od pocetka da ce biti jaka i da se do zadnjeg kola nece znati tko ide dalje bayern je siguran i vjerovatno ce zadnju rundu cuvat igrace i city ce tamo uzet bodove, i nadat se kiksu napolija u vilarealu |
Citiraj:
|
Samo Dinamo može stavit Realu dva gola, ne može to ni Ajax ni Lyon:-)
|
Čestitam mojim momcima, a golovi su ionako statistika.
|
Kasnim 5 minuta na prijenos tekme, upalim telku, vidim odmah Callejonov gol i rekoh počelo je. Onda skužim da su već popili jedan :D
Fina utakmica stvarno, šteta za Dinamo, ali tko je očekivao bolje je lud ;) Moglo je biti samo gore, a od ovakvog protivnika uopće nije sramota tako izgubit. Upravo ovakva utakmica nam je trebala da se vidi gdje smo. A vidi se da je ponajbolja europska momčad triput bolja u svakom segmentu i tu uopće nema dvojbi. Sad bi bilo lijepo da naguzimo doma Lyon :) Inače, s ovakvom domaćom ligom i europskim utakmicama svakih godinu dana, ne znam kako bi Dinamo trebao igrati. Osobno još uvijek mislim da bi regionalna liga podigla malo razinu kvalitete nogometa (na stranu problem sa navijačima), jer igranje protiv Inkera, Pule, Lokomotive i pizdematerine samo opušta igrače. To su samo kondicijski treninzi, sa izuzecima. I Sammir uopće nije igrao loše danas, čak bih rekao da je bio možda i najbolji naš pojedinac danas prije nek kaj smo dali golove. I mislim da ne gine izjava Mamića da Sammir može komotno u Realu igrat, dam se kladit u to :D |
28837 RealMadr(rbg)-DinamoZ 6+ 4,50
:D |
Leko je odlično zadnjih 20 minuta tukao po nogama, mislim da im nije bilo svejedno :D . I svaka mu čast :)
U biti jedva čekam Lyon- |
Citiraj:
Sta se tice stranaca,niti jedan nije za repku:) |
Piše na txt-u potop ali nije,Dinamo je zabio 2 gola i to je super,Partizan je popio 6-1 ako se ne varam.
Mourinho je malo promijenio sastav,bili su tu mladi igrači koji grizu. Dinamu zamjeram jedino slab pritisak na igrače,trebali su stajat puno bliže igračima. Dinamo ako zadrži igrače i dovede pojačanja može biti samo bolji iduće godine,ovo je veliko iskustvo.Iduće godine može biti 2. u skupini vrlo lako. Potrebno je samo žestoko trenirat. |
Ma kakvi drugi u skupini, ako se s ovom istom strukom dovucemo do lige prvaka, svaka nam cast.
Pa mi nemamo trenera u dinamu vec duze vrijeme, svako zna odredit 11igraca koji ce istrcati, ali to nije trener. Pa dinamo ( kao i repka ) igra bez stila, to je ono, decki vas je tu 11 odite igrat nogomet, nema strategije, nema nicega, bezglavo dodavanje na temelju individualne kvalitete. I zato se dogada ovo sto se dogada, imaju nelosu hrpu igraca, samo sto je to rastimani orkestar jerbo nemaju trenera. Dinamo je na srecu prosao u ligu prvaka, i to radi individualnih bljeskova u kvalifikacijama, da je pravog trenera nebi se dogodio malmo u uzvratu i slicne tekme, jednostavno je nemoguce da igrac toliko oscilira iz utakmice u utakmicu ako ima pravog trenera, i da ekipa malo igra malo ne igra nogomet. Ako sada pocnu s kvalitetnim trenerom, mozda cemo iduce godine biti konkurentni u europi, ovako ce to bit samo jos jedan u nizu potopa |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:00. |