![]() |
onda nek uzme samo jos jedan isti takav, 4gb je dosta za sve živo...i nema potrebe bacanja love. moze i ovo
|
Citiraj:
|
polovni se nadju za par kuna...
odakle si uopce?? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
AMD Phenom II X4 945, socket AM3 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Piše da dolazi bez coolera :O |
Citiraj:
Nek ti oni slože, javi im da ti samo zamijene, jer ti je kod njih najjeftiniji spire od 320kn za FM 3. Ili ih pitaj ako imaju neki viška u servisu, ne znam jel to uopće moguće. |
da nema ga...pa kupi neki kod njih koji odgovara i neka ti sloze odma konfu :S
|
Citiraj:
Dal taj paše i dal je dovoljno dobar za taj procesor? |
Citiraj:
|
ma ima keplera... KLIK
|
Citiraj:
EDIT: ok ok paše xD http://www.spire-corp.com/main/produ...sp?ProdID=1164 Samo da pitam još dal se taj AMD Phenom II X4 945 procesor može clockat i ako može do kolko se smije? |
smijes do neba....koliko ide sam ne pretjerati sa voltazom...
|
@Krešimir-ZG
Nema smisla natezati se s njuškalima kad se za ispod 100 kn nadoplate može dobiti u dućanu, mada osobno ne bi ni jedan od tih procesora vozio na toj ploči. Procesor: Athlon 640 Memorija: Mushkin 8GB DDR3 1333 Grafička: Sapphire HD7850 1GB DDR5 Napajanje: LC POWER LC6460GP3 =2.653,98 kn, dostava u cijeni, dućan Portio Procesor: Phenom 945 Hladnjak: Spire Kepler Rev.2 Memorija: Corsair 8GB DDR3 1333 Grafička: Sapphire HD7850 1GB DDR5 + Dirt Showdown Napajanje: Corsair CX430 =2.683,00 Kn, dostava u cijeni, dućan ADM Naravno, može i s ukupnih 4GB memorije. |
http://www.pohrani.com/f/2a/b9/4rK958lO/adm.png
Dajte mi samo recite dal će na ovoj konfi radit igre poput GTA 4, NFS The Run, BF3 i te neke novije? |
Da. Dosta dobro. Ne treba pretjerati sa detaljima i filterima, al i s time će ići fino do i uključujući 1680*1050.
|
Citiraj:
|
Pošto mi je ovo prvi post na ovom forumu, sve vas pozdravljam!
Trebam pomoć u vezi kupovine drugog kompa, naime želim kupiti drugi komp zato što je moj dosta star i nervira me kako je brz (sarkazam). Trebam pomoć u izabiru polovno/novo do recimo 3000kn. Uzimao bih samo unutarnje komponente bez vanjskog kučišta. Trebao bi preporuke i pomoć na što sve da obratim pozornost prilikom kupovine. Namjena kompa bi bila više-manje za multimediju i pokoju igricu. Trebam komp koji mi može dovoljno brzo pokretat AutoCAD, SonyVegas video editor i slicne stvari. Znam da se komp može slagat dio po dio i da ga se može složiti po svojoj volji ali isto tako mogu kupiti i složeni koji će me možda jefitnije izaći. Oprostite na možda glupim pitanjima no nisam baš ufuran u računala kao u biciklizam LP! Antonio |
Koje napajanje i kućište imaš?
|
Citiraj:
|
Kako plačaš keš/kartice?
Koja ti je rezolucija monitora? Koje igrice su ti u planu? Baviš se 3D ili 2D-om u Cadu, i koje su to još "slične stvari" od ostalih programa? Kućište koje posjeduješ je ATX, mATX ili nekog drugog formata? Hdd od 500 GB je dovoljan ili je poželjno od 1TB-a? Napajanje ćeš dobit novo ak veliš da ti je sve što imaš jako staro. Komp koji je već u startu složen treba izbjegavat osim ako se radi o nekoj dobroj polovnoj ponudi. Novo ako se uzima slaže se po komponentama po mogučnosti u dučanu koji besplatno slaže jer ćeš tako sveukupno bolje proči za svoj novac. |
Citiraj:
Kako funkcionira garancija kod njih - dobiješ posebno za svaku komponentu ili na kompletnu konfu ? Koliko iznosi garancija ? Pozz |
12mj na komplet sastavljenu konfu, besplatna dijagnostika u tih 12mj
te posebno za svaku komponentu ovisno koliko koja komponenta ima garancije 12-60mj |
Za početak pozdrav,
Trebao bih konfiguraciju do 3k, namijenjena je za muziku, filmove i igranje WoWa i još nekih MMOeva,uvjet je 8GB RAMa i 4x CPU! hvala unaprijed eh da, trebam od kučišta sve do optike, znači komplet bez monitora |
Kako plačaš keš/kartice?
Koja ti je rezolucija monitora? |
Može li neka balansirana conf. bazirana oko Athlon II X4 FM2 proca ?
Bez periferije i monitora sa pristojnom graf. i 1TB diskom. Do 3500 kn. |
Nisu još stigli, trebaš se strpit za FM2 Athlonce ;)
|
Citiraj:
|
Pozdrav ljudi...ovako izgleda da mi je otišla matična P35C DS3R...s obzirom na proc koji imam i s obzirom da sam grafiku već pekao u špakeru:D...očito je da tribam sve minjat...ovako kućište trenutno imam ovo Thermaltake Xaser V http://prohardver.hu/dl/cnt/2004-02/7910/tt_xaser_v.jpg,napajanje je Corsair HX 650 modularno,uz to mogao bih još iskoristit i ram,jer sam na ploči koristio 2x2 gb Gskill DDR3 1333 PC3-10666..sad neznam ni sam šta bih dalje...ajmo reć da mi je limit nekih 2000,2500 kn...monitor,zvučna i ostala periferija su svi iskoristivi! bili mi isplativije bilo uzet neki q6600 i neku polovnu matičnu ili da odmah mjenjam sve...i da grafika radi ispravno,sad hoću li je moć iskoristit s novom matičnom i procesorom ili trebam i nju minjat? btw. plaćanje bi išlo Maestro karticom na rate....
|
Antonio_DH
Izvoliš: A10 X4 5800K SPIRE KEPLER REV 2.0 AS ROCK A75 DGS KINGSTON 8GB 1600 MHZ HGST DESKSTAR 500 GB LG DVD-RW SATA SS STRIDER 400W 80+ ZALMAN MATX Ukupno: 2992 kn besplatno slaganje i dostava *Zbog male rezolucije nemaš potrebe za zasebnom grafičkom, i integrirana će te odlično poslužiti povremeni gaming. MeanBoss ovo nije za tebe slagano. |
ok...ovako hard imam....dvd imam...samo me interesira,ali moje kućište više nemože poslužit ? napajanje imam....pa nije ovo napajanje valjda jače od mog corsairovog ?
i ne kužim ovo zbog male rezolucije ...pa ovaj samsung podržaje 1680*1050..? edit: sry..mogao sam i pretpostavit !:D |
..mislim da se to ne odnosi na tebe, nego za @Antonio_DH
|
Citiraj:
Kakvi su ovi integrirani Graf.sustavi npr Trinity A10 X4 5700, Radeon 7660D, jel valja to čemu(uštedio bih na grafici, pošto igram uglavnom WoW i gledam filmove) |
Citiraj:
Inace sad sam se vratio jer me jos jedan frend pito za istu konfu, tako da zahvaljujem ShanTech-u jos jednom za savjet. |
@kposa
Kad su u pitanje male rezolucije (uključujući i tvoju) do cca 1440x900 i igrice poput Wow-a takva integrirana je odlično rješenje + dobiješ željeni quad. Nemoj me krivo shvatiti radit će WOW i kad uzmeš full hd monitor al sa malo skresanim detaljima. Moj prijedlog ti je sljedeči: A10 X4 5700 AS ROCK A75 DGS KINGSTON 8GB 1600 MHZ HGST DESKSTAR 500 GB LG DVD-RW SATA SS STRIDER 400W 80+ ZALMAN MATX Ukupno: 3114 kn na kartice - malo sam prekoračio da imaš pošten kejs, a ako je previše ubaci NAVIATEC ATX pa će biti 3 soma. |
@MeanBoss
Koja ti je uopće namjena kompa? Preporučio bi ti da se strpiš dok ne dođu jeftinjak quad FM2 Athlonci, ili ako si zadovoljan s trenutnom grafičkom možeš ići na A10 5800K/5700 pošto imaju integriranu slične jačine. |
@MeanBoss
e sad zavisi jel si zadovoljan dosadasnjom snagom konfe ili ti treba gejming stroj ... tj, ostavljas grafu ili uzimas drugu (to mozes i kasnije dok vidis sa parama) u svakom slucaju nova platforma, cpu, ploca i ram ... mislim da sad najvise za malo para nudi amd x4 750K i neka pločka za kloking, 8gb ddr3(200-250kn) osobno bih ostavio kuciste, psu, optiku i hard (ako je pata-na prodaju, samo sata, da se ne zajebajes kasnije) ako ti ne treba jace od stare konfe, jednostavno uzmes s1155 novo za male pare, cak mislim da sa par sto kn ulaganja mozes proć g550 proc(300kn), h61 mbo(300kn) i 4gb ddr3(150kn max) i ima se para za jacu grafu pocevsi sa HD7770 (850kn) pa nadalje ... kasnije i3 proc, ili odma bolju maticnu pa kasnije neki Ivy Bridge sve zavisi jesi li AmD ili Intel fan :P |
Citiraj:
|
Ako je sata hoće.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:28. |