![]() |
Mislim da je sad ovaj helic u bf3 najteže vozit.. u bc2 / bf2 je bilo puno lakse. :(
|
meni je vožnja aviona onak, blago smiješna, a helić mi je ko da igram Re-volt iskreno :)
|
Citiraj:
|
skida se
jedva cekam :D |
jel se još nekome dešava bug da nemože aimat oružje ?
ubijam i aimam sa m16 i odjednom neće aimat pa moram prešaltat na pištolj i nazad na m16 i onda hoće... |
Citiraj:
|
Pričaš gluposti, po ćemu je to najmanji problem? Hoću li no aim gađati lika 50 metara od mene? Ako je i on mene vidio neću stići promijeniti na pištolj i opet vratiti...
Igrao sam malo ovaj caspian border, ne znam jesam li ja to nesposoban ili je jet takvo golo govno da ne možeš s tim ubit nikoga, a tebe svaki pišoplotan pogodi raketom? |
Citiraj:
Inače, bolt snajpere moraju nerfat, odnosno barem otežati rukovanje istima. Dragshot-am k'o profesionalac, a inače sam vrlo prosječan snajperist :D Headshootovi lete na sve strane. DMG im je OK ali moraju nešto napraviti po pitanju ostaloga, igra izgleda ima dragshot kao feature. Također sam upravo otključao AEK 971, puška nema recoila a ima velik DMG, moraju i nju malo srediti. Prejaka je. |
Citiraj:
Procitaj bilo koji moj post il ovaj na koji se osvrces, samo kazem zasto su neki "emocionalniji" od drugih....pricas najgorem bf3 optimistu.... |
|
Kad ne mozete aimat, samo ispalite 1 metak, reload, i opet se moze...
|
Citiraj:
No nije u tom problem, nego u tome da se često desi u trenutku kad ti baš treba ADS. |
da, uzasno iritira i često poginem radi toga
|
Citiraj:
Onda ili suicide ili se pokazat da te netko rokne. |
Jedan lucky shoot. Volim ovaj MediaShow Espresso. 3gb samelje u 60mb u manje od jedne min..
|
Direkt pogodak tenkom i dobiješ kill assist... kakva igra...
|
pliz da mi neko kaže iz kojeg razloga sam sad banan sa servera?!?!?!? jer sam došo četvorici sa leđa i pobio ih odjednom?! fof
|
Citiraj:
A evo još jednog cheatera :fuming: http://www.pohrani.com/t/d/hp/36vVa4Jd/cheat.jpg Spawn ==> dead ==> spawn ==> dead... |
Citiraj:
Vidi se da je beta još :D |
Valjda sam unistio 30 vozila do sad a nema ni jedno u statsima. Odigram partiju i srusi se taman kad upisuje statse. Sva sreca pa nisam osjetljiv na to..
|
Nesto mi tenkovi premalo dmg rade, mislim razumijem da su armor piercing shell po default ali sto je previse previse je, pogodis na metar od covjeka dobijes samo da si ga hitao on pobjegne. Oni AA gunovi pa ja ne vidim gluplje mjesto na mapi gdje su ih mogli postaviti. Avioni su letece tvrdjave, nema sanse da ces ga sa AA skinit. Takodjer malo je glupavo sto tenk ne prima sa ledja vise dmg, nego isto kao i sprijeda treba hitova (inace je zadnji kraj tanji oklop).
|
meni je fascinantno sto je lakse pjesadiji skinut avion, nego avionom pjesadiju.
malo su stavili moderne nadzvucne mlaznjake naoruzane samo strojnicom kakvom je pucao crveni barun iz svog trokrilnog fokkera :lol2: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Trebaš ti ubit nešto s tim sranjem da dobiješ neki unlock. Dok ne dobijem rakete ću valjda glumit kamikazu...
A malo su pretjerali s tim stingerima i ostalim sranjima. Trebali su staviti kao u BF2 da imaš montirane protu avionske rakete i gotovo, a ne da svaki kreten ima stinger i samo cilja na tebe u avionu. |
Potez naučen u BC2 :D
http://youtu.be/X_D6wernRFw?hd=1 Stavljena muzika u pozadinu jer mi afterburner još uvijek odbija snimati zvuk ako u pozadini je neki prog koji prelicira zvuk, npr TS :fiju: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim da finalne verzije uopće ne podržavaju snimanje zvuka, right? |
Kužim, hvala ;)
|
Citiraj:
U bf2 se AA zvao "death chair" s razlogom, a iole kompetentan jet pilot je pratkticki provodio cjelu partiju u istom jetu i redao kilove. Tako da se slazem s nerfom. A da su mi unlockovi debilni (da su bar flerovi defoltni), jesu. |
Citiraj:
|
Ok..sinoc san igra normalno cak i capsian border a danas nikako nemogu upalit igru u full screenu...odma se ctd...
Nista novo na kompu nije napravljeno. Zna li itko do cega bi moglo bit? |
|
Drago mi je da sam otkazao preorder. Nakon ekstenzivnog testiranja, misljenja sam da je igra neispolirana sto ce se rijesiti prvim patchevima, ima sanse da bude genijalana, jos to nije, a dok ju ispechiraju, moja konfa ce bit na razini, eto, drago mi je da su dali ovu betu. Inace, vidim puno hatea za igru, ljudi su ocekivali previse, i ja skupa s njima, budimo iskreni, ispunila je dobar dio onoga sto su ONI rekli, a dosta manje onoga sto smo MI misili da ce bit al vjerujem da ce se jos dugo igrati, i bad company je banana s nekim bagovima pa svi i dalje uzivamo kad se helic raspolovi na dva dijela 10 metara iznad nas nakon sto smo ga jedva skinuli aa gunom i tako dalje :)
|
Ovo je BETA,a NE DEMO...vidim da nekim ljudima to nije jasno
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
umirem od smijeha na ovakve postove |
Citiraj:
|
kako ekipa brije pa to nije istina ;D daj strpite se do full-a pa onda neš govorite o igri a ne donosit neke odluke na beti.Isto je jedan lik napiso kao tipa da bugovi nebudu popravljeni jer se na beti ništa ne vidi za sada.Mislim koji je to isto mozak naravno da neče betu popravljat več na beti vide di je problem!!!!
|
Citiraj:
@ kixzor Odlićnosrocenpsot!!! Bez uvrede, ali mogao bi se malo više potruditi oko pisanja posta. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:21. |