![]() |
Mene vise zanima hw nego cijena. :)
|
Imam oba i smatram da je S2 bolji. Unatoč činjenici da ima brdo bloatwarea i debelo više aplikacija u odnosu na S3 Mini, brže se boota i fluidnije radi. Vidi se da je Exynos čipset moćniji.
|
S2 je još uvijek tata mata, posebno ako još planiraš i nešto flashnuti. Ako ne, uzmi s3 mini sa stock Jelly Beanom
|
Definitivno Galaxy, ma tko šta kaže, taj mobitel je pakleno brz, a i da se fino sredit, po meni Galaxy is the way to go!?
|
Galaxy je malo siri pojam. :D
|
|
Da, oba su Galaxy :D . Vjerojatno je kolega mislio na S2, al eto, zaboravio da je Galaxy malo raširenije ime kod Samsungovih pametnih telefona kao što vidimo iz linka iznad.
|
Koji smartphone uzeti za pocetak?
Ovo bi mi bio prvi, do sad sam imao Samsung s5230 :S Hvala |
Koji ti je proračun? Novo ili rabljeno? Oglasnik ili trgovina?
|
Uzeo bih novo, u Tele2.
Cijena nije tolko bitna, no opet htio bih dobar omjer ulozeno-dobiveno |
Xperia U možda? Mislim da novo nejde bolje od ovog.
|
Trebam za starog mobitel, samo da se može javiti, i pročitati poruku, najednostavnije što može biti? Za 200-300kn?
|
Tražim best buy 1000-1200kn
- oglasnik - novo - minimalno 4" - android - autofocus - GPS Neće se izvoditi neke zahtjevne aplikacije, niti igrati igrice... EDIT: Bitnija mi je kvaliteta ekrana nego procesorska snaga, sve dok ne šteka... |
Evo, žena mi danas poklonila LG Optimus 4X HD iz tele2. Za istu cijenu sam mogao dobit SGS 2 ili Xperiu S. Prevladao je quad pod haubom i veličina ekrana. Nisam baš ljubitelj mega ekrana, al kad sam usporedio s ženinim SGS 2, ispada da je LG samo malo veći telefon. Ionako imam veliku ruku tak da nije problem. Dosad nosao Huawei u8650 tak da mi je razlika drastična. Jedino što je telefon bijele boje, al nigdje po tele2 dućanima nisam uopće mogao nać taj model, čak ga više nema ni u ponudi. Jel to samo trenutno, nemam blage veze. Što je tu je, bijeli je. Nisam još uspio pročačkati ništa, mali igra hero factory na njemu već. :D
|
Citiraj:
Nije mi bitna marka... Gledao sam Xperiu J i LG Optimus L7, njih se može naći otprilike za tu cijenu na oglasniku. Valjaju li išta ova 2? Ima li nešto bolje za te novce? |
Mislim da je jedan PCEkspertovac imao L7 i da mu se nije svidio. Čini mi se da je uređaj bio dosta spor... Za J iskreno ne znam ali komponente su tu negdje, za GSMAreni sam čitao review kad je izašao i tamo spominju lag koji se dosta primjeti.
Ja bi za te pare gledao LG Optimus 2x - odličan omjer uloženo/dobiveno i ako pogledaš stranice unazad ove teme, vidjet ćeš često preporuke za njega. Ili slabijeg Galaxy S ili Nexus S. Ova dva zbog super podrške od developera, Nexus S imam i sam. Možda da pogledaš i HTC 8S, znam da nije Android ali jako zanimljiv mobitel, tu i tamo se nađe neka ponuda iz oglasnika koja ti upada u taj raspon, a nov je model. |
Citiraj:
Ova Xperia J to je kao mob sa ics-om i single core procom? ako je bjezi od toga, da kao sto i vidim je: http://www.gsmarena.com/sony_xperia_j-4930.php Pogledaj za LG x2 ili mislim da se da naci vec i htc sensation za nekih 1400kn (iako pomogucnosti sensation zadrzati na gingerbreadu jer osobno se sa njim nisam dobro proveo na ics-u :))... Bome mozes pogledat i Xperiu U ukoliko te nesmeta 3.5 incha ekran, koliko vidim krecu se od 1000-1200kn stari po par mjeseci sa garancijom, bome za tu lovu tesko je naci neki bolji dual core mob.. |
Xperia U moja preporuka, najbolji omjer cijene i kvalitete!
|
Xperia U je smeće, fakat kome je danas dosta 4GB memorije? Taj fail na tom mobu je dosta da pobije sve ostalo što valja.
LG 2X je definitivno preporuka tog ranga, super mobitel, a i Sensation kako je kolega gore spomenuo je odličan izbor no teže ih je nać po toj cijeni. |
HTC Sensation, zna ih biti i po 1100 samo treba biti strpljiv.
|
Citiraj:
Zaobici. |
na ajfonu sam od dvojke i dosadio mi, prelazim na android, 99% sam za Nexus 4, S3 nebih, pa da tu pitam jel ima kakvih preporuka ili da idem na N4 :)
|
Citiraj:
Dobar mobitel, odlična podrška. Sa Nexusom je teško pogrješiti. Ukoliko bi dao dosta para za njega (znači ne preko google trgovine), ja bi osobno sačekao još mjesec dana i razmotrio Xperiu Z ili HTC One. No to sam samo ja, ako ti se baš sviđa Nexus - svaka preporuka, nemoj razmišljat nego ga pikni ;) |
Frend me pitao posto visim po forumima,jel dobra ponuda HTC One X za 2tkn,garancija i svi papiri uz to da je neotvoren ?
|
da.
|
@blava ja ću dodati samo da je to malo i predobro, neka se pazi prevare frend :)
|
Nego, gledao sam malo ponudu u talijanskom media world i upalo mi u oko da im za par dana dolazi u Huawei G615 po 299 eura. To je u stvari malo prepakirani D quad i za te pare se čini kao vrhunski Best buy :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
evo ga u ruci, odličan je, pomalo naspram drugih (GS III) malo ''isprane boje'', inače, svaka pohvala
|
Boje su realnije daleko više na bilo kojem telefonu naspram sgs3, a vjerujem i svih sa OLED tehnologijom.
Je li imao tko prilike isprobati Gigabyte pametne fonove? Moj SGS3 će u prodaju pa tražim budget zamjenu. GS202 mi se sviđa. |
Baš gledam neke njemačke reviewove mobova, i zaključili su da samsungovi amoledi imaju white point na oko 10000K :lol2:
|
Može pomoć?
Nedoumica između Sony X Miro, Huaweii Ascend Y200, ZTE Blade III, LG Optimus L5. Svi su skoro isti po pitanju hardwera, jedino Ascend ima Androdi 2.3, svi ostali imaju ICC, a npr. ima isti procesor i sve ostalo. E sad, meni treba neki malo "izdržljiviji" mobitel, i znam da smartphoni su sve samo ne to, al ako se ova 4 usporede koji bi bolji bio? Hvala. |
preporuke za neki 4g mobitel??? osim iP5
|
Citiraj:
|
koji mobitel ima jednako dobar ekran kao iphone 4s ili približno jedanko dobar ? mislim na svijetlinu, živost boja itd... ?
odnosno koji podatak mi je bitan da bih mogao tražiti mob s takvim ekranom ? hvala ! |
Citiraj:
Ajde ovako, iPhone 4 i 4s više manje imaju isti ekran. Znači to je IPS LCD ekran kakvu tehnologiju koristi dosta proizvođača. Pretpostavljam da to tražiš. Primjerice Lumia 920. E sad, što se tiče živosti boja, tu je su najjači ekrani s AMOLED tehnologijom (OLED), primjer je Galaxy serija ili Lumia 920... Što se tiče oštrine ekrana odnosno famozne "retina" gustoće, trebaš potražiti ekrane sa što više PPI (dpi), +300, ako tražiš oštrinu prikaza kao na iPhonu 4s... Nadam se da sam ti barem malo pomogao? |
Lumia 920, HTC One X, HTC One S...ti mi ovako padaju napamet. :)
|
zanimaju me mobiteli koji imaju bar 5mpx kameru,dobro snimanje videa,i wifi.naravno i da cijena nije neka velika,može biti i neki stariji mobitel
razmišljao sam o samsungu s5560 ali mu je loše snimanje videa.možda i samsung jet kupio bi iz nekog oglasnika,do 500kn |
Ne znam kakva kvaliteta vide ti treba, bi li posluzila Nokia N95?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:00. |