![]() |
Bogme se Radman i Perusko opako soraju..
|
kako dobre borbe!
nisam pogledao zadnja 3 finala,di da nadjem to..? |
Jel IMA danas direktni prijenos Mirka?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kakav fini krose Zhuravleva.... uopce nije lose... prethodna borba tvrda al malo dosadna...
Badr rutinski... |
Imam feeling da ce Mirko dobit mare. Ovaj ne zgleda bas nest impresioniran..
|
|
Mirko ulazi u ring, kazem dok pocme mec idem utrat auto u garazu, odem, vratim se za tri minute, sjednem za komp i vidim svi pisu da je izgubio. :D :lol2:
|
Baš ga je fino zagutil.
|
Zagutil ga je skoro i ranije vec je Mirkec imal ruku u stand buy spremnu za tapkanje a onda nakon svega povuce guard da njemu. Mislim stavrno, taj frajer je tolko jaci od njega dolje da bi ga zgutil i prek gurada. Sambo prvak, ni zajebancija.
Tek sad sam vidio da nam je sutra Igor na cardu. Ima jedan NC i dva proaza u zadnje tri borbe i ova mu je jako bitna.. Po meni mu se ne pise dobro jer je Feijao zvijer, pogotovo u parteru ali i gore. MAIN CARD (FOX Sports 1, 8 p.m. ET) • Vitor Belfort (204) vs. Dan Henderson (204) • Cezar Ferreira (185) vs. Daniel Sarafian (186) • Rafael Cavalcante (205) vs. Igor Pokrajac (204) •Brandon Thatch (170) vs. Paulo Thiago (170) •Ryan LaFlare (170) vs. Santiago Ponzinibbio (171) •Rony Jason (146) vs. Jeremy Stephens (146) PRELIMINARY CARD (FOX Sports 2, 5:30 p.m. ET) •Godofredo Pepey (146) vs. Sam Sicilia (146) •Omari Akhmedov (182) vs. Thiago Perpetuo (185) •Justin Salas (155) vs. Thiago Tavares (156) •Daron Cruickshank (155) vs. Adriano Martins 155) •Jose Maria (126) vs. Dustin Ortiz (125) Vaganje, http://www.youtube.com/watch?v=xm8_dP7cGzM#t=96 |
nadam se da bu mirko gledal vitora i henda..
|
Borba starih TRTovaca... Hendo je stariji i ima manje zubiju pa navijam za njega.
|
jel gledao tko ovu smijuriju stojnica i rizza? hahahahahahahha ovo ima samo u bosni :D
|
odlične borbe, K.O.-a ko u priči :D
|
|
a kada je na redu naš miočić ? Od Nelsona ni traga mu ni glasa.
|
Prvo se pričalo da će Stipe u 12.mj ići na Brownea, ali to je očito otpalo pošto je dogovoren Browne vs Barnett u 12. Negdje sam pročitao neki dan da bi početkom 2014. trebalo biti Miočić vs Gonzaga.
Malo je čudno da se niš ne čuje o njemu već više od pol godine. |
Pa baš zato.. mislim makar se borio protiv nelsona, mislim da mu je performance bio na stvarno visokoj razini..
|
On više nije najmladji. Velasquez je istih godina, a sjeti se kad je već bio prvak. Stipe mora jako mudro odabrati ili potrefiti sl. protivnika, ako hoće šansu za velasqueza jednog dana. Vjerojatno kalkulira koliko može i čeka dobru šansu. A i lova je u igri. Gonzaga bi bio dobar izbor, pošto je i on trenutno u uzlaznoj putanji. Ako Gonzagu izdominira kao Nelsona, e to je onda posao. Ali to neće biti tak lako.
|
OMG. Truscek legendarni high kick. Prvi udarac i KO. Truscek je super decko,meni jedan od najdrazih nasih decki.
|
Prognoze za GSP-a vs Hendricks......???
Da li će bit KO sa strane Hendricksa, ili će to opet GSP tehnički odradit kao i do sad...? Tako je i bilo kod Velasquez-a i JDS-a... KO ili gameplane??? |
GSP, bit će 100% pripremljen i ja mislim da će to biti sasvim dovoljno da se uspješno izbjegne svaki KO pokušaj od strane hendricksa. Ali naravno u drugu ruku, ako to hendricks uspije, bb GSP :D
|
Trlja ruke na vaganju, jedva čeka da ga zvekne..... moždea ga takva psiha bude koštala........
|
Citiraj:
|
Pickovi:
Hendricks - zbilja se nadam da ce zavrsiti GSP-a, ne volim uopce njegov dosadni stil borbe Sonnen - isto se nadam da ce iznenaditi Koscheck - mislim da je predobar wrestler za Woodley-a Cerrone - ajmo Cowboy! |
Citiraj:
GSP - dosadan.... ne znam kakav ti pogled na MMA imaš , ali OK |
.............................
|
Bas mi je drago kaj su ova dva zgubili. Pogotovo ovaj drugi. Trebala mu je lekcija..
|
a sad ono što se čeka dugo, gsp i bigg rigg napokon u oktogonu
|
Dobra borba za sad. Ovaj ko da je stal na kocnicu mada mislim da ima jos toga za pokazat.
I jos jedan |
jako dobra borba, a sad da vidimo kakvu borbu su suci gledali.
|
fuj kakva krađa
|
Citiraj:
|
To je sve samo business. Odlicna prilika za jos jedan buduci jako iscekivani rematch i prilika za odlican PPV i brdo para za UFC. Trebam pogledat opet ali imam feeling da se ovaj zahebo jer je prerano zabrijal da je napravil dosta. Ne mrem skuzit zakaj ga je pustil gore u 3coj a imal ga je u grdoj poziciji.
|
šteta samo što će o stvarnoj dobroj borbi se dugo pričati samo zbog odluke sudaca.
|
Bili bi dobro Gus vs Jones i ova dva opet na istom cardu da se to sve raspetlja u istu vecer.
Dosta mi je potorseno izgledal GSP i nebu on jos dugo sigurno. |
32 su mu tek doduše,ali jako dugo je na vrhu. dobra je bila post konferencija.
|
Citiraj:
Sto se borbe tice odvratna odluka... |
bili su tu negdje, samo što je hendricks u svojim udarcima imao duplo više snage. Očito to suci ne mjere, i tu je problem. Samo se nadam da nema puno politike i špekulacija jer ufc nikad nije bio takav sport.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:21. |