![]() |
Citiraj:
Mislim ne bi htio kvariti raspoloženje ali mene je taj program potpuno razuvjerio u deklarirani kapacitet. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo meni će ovaj kosookoi refundirat pola love. Player za sad radi samo kapacitet hebe i treba pazit da se ne ide preko 2Gb. Uglavnom nedajte se zajebavat makar i za 100 čuna.
|
Imam jedan problem:
kupio sam ovaj item: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...ht_2045wt_1137 ali kad zelim platit pojavi se ovo: This payment cannot be completed because your credit card has been denied by your credit card issuer. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. You may want to try using a different credit card or choose eCheck instead. To do this, please click the More Payment Options link. U cemu je problem,imam love na racunu i u proteklih tjedan dana sam napravio jedno 10 transakcija preko paypala,doduse ne za ebay. |
koja kartica??i si ikad kupovao preko ebaya tom karticom??
|
nvm,bio sam maloprije na bankomatu,imam 3 kn manje nego sto je potrebno,a uplatio sam jos 100kn prije 8h,valjda novci jos nisu sjeli.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ukratko, da. Transakcije obavljene u petak poslije 13h, obično završavaju na računima u ponedjeljak.
|
meni je preko internet bankarstva novac na kartici za 15 min u pbz-u.
|
Ovisi u kojem razdoblju. Govorim za fizičke uplate, znači na šalteru. A zna se nerijetko dogodit i ovak da sjedne drugi dan, znači ako je uplaćeno prethodni već kasno popodne.
|
ma uplaceno je u slatinskoj banci na erste racun,ocito treba vremena.Inace mi uplate sjedaju u roku od par sati max.
|
narucio neki s-video kabel i stigao iz kine za 6 dana :D , rekord
|
Hmm question jedno, na paypalu mi piše balance 0.0USD, a kartica je normalno linkana i imam jos dolara na računu (provjerio u banci) ?
|
0,00 USD ti je stanje paypala a ne kreditne/devizne kartice
|
Pitanje za znalce. Naručio sam stvar iz Hong Konga koja ima relativno malu vrijednost (par $), ali poštarinu debelo veću od vrijednosti (cca. 5x). Kako će to tretirati naši na carini, kao pošiljku male vrijednosti ili će u vrijednost zbrojiti i poštarinu?
Moja pretpostavka je da je to 'igra' za bisere poput naših carinika jer isti prodavač nudi istu stvar za višu cijenu, ali uz gratis dostavu. |
u tvom slučaju:
carinska osnovica = vrijednost robe + poštarina Moguće je da su to "igre" kako ti kažeš, za neke druge zemlje u kojima ne vrijede isti carinski propisi kao i kod nas. |
Sreća da je vrijednost u pitanju manja od 150kn (čini mi se da je limit nekih 300kn) pa nemaju razloga da me oderu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jedino problem može biti kada bi dokoni carinici išli istraživati koliko to košta pa vidjeli da se stvari ne poklapaju, ali tu je već puno ali u priči. Ne brini biti će dobro. :) Limit je veći ili sam ja u zabludi već mjesecima. Treba provjeriti |
Ja sam se služio forom da kad kupim preko ebay stavim adresu dostave u sloveniju kod prijatelja koji je tamo radio pa on prenese preko granice kad podje kući.
Kad prenosiš osobno onda možeš do 1000 kn bez carine, ako se nevaram |
tocno tako preko carine je 1000kn po osobi, a sto se tice postarine mozes kontaktirat prodavatelja da ti zasebno naplati postarinu tako da kod carine imas samo vrijednost same robe, tako mi je frend kupio neke felge iz amerike i na carini je bila samo prikazana njihova vrijednost bez postarine.
|
Ima li neka dobra duša iz Pule i okolice koja bi mi kupila stvar vrijednu 10£.
:care: Pripadnik starije generacije i praticiram solarno plaćaanje ako je moguće i neidu mi ove stvari a u ljepoj našoj sve mnogo skupo. |
jel tko u zadnje vrijeme kupovao kakve sitnice za mobitel?
jel se popravila ta kineska posta ili se opet ceka po 3-4 tjedna i vise? |
Kupio sredinom 8. mjeseca 2 stvari. Jednu dobio nakon 2 tjedna, drugu čekam već 30. dan. Isto sr* :)
|
Citiraj:
ja iz hong konga sve dobivam u 2 tjedna |
znaci nije se bas puno toga promijenilo otkad sam zadnji put narucivo...hvala na odg :chears:
|
Meni je iz Hong Konga flat kabel za mobitel stiga za 6 dana, a ona alfa wlan kartica za 8-9 dana...
|
Iz amerike čekam 5,6 paketa iz raznih saveznih država već 20 dana, a inaće stignu za 7 do 14 dana preko USPS-a. :S
|
Citiraj:
|
Šta da radim?
Nakon 39 dana nisam primio item iz Kine.Poslao sam selleru mail da ću pričekati još par dana,a onda u slučaju da ne bude stigao otvoriti dispute. On mi vraća da će ponovno poslati ili refundati lovu ako se slažem. Ja bih najviše volio kad bi on poslao mi item,ali šta ako mi opet ne stigne da li mogu onda otvoriti dispute pošto će onaj rok od 45 dana isteći. |
Narucio sam cetku za pse (tocnije Furminator) sa ebaya. Na slici je u kutiji zapakiran, a pod opisom ima neke specifikacije od neke komponente za komp (valjda greska u copy/paste). Gore pise "new, unopened...". Ali meni je stiglo samo zamotano u neki papir u koverti. Poslao sam mu mail, ali kaze da potrazim kutiju u lokalnoj trgovini. To je trebao biti poklon, ali ne mogu tako dati. Jel to vrijedno otvaranja Case-a?
radi se o ovome: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...=STRK:MEWNX:IT |
Citiraj:
|
znam da ima toliko feedbacka, ali stvar je u "laznom prezentiranju". Na slici je lijepo s kutijom, a njega sam izabrao bas zbog toga. Prije 3 mj. kupio sam sebi isti takav Furminator (od drugog prodavaca, koji vise nema taj item) i dosao je u tvornicki zapakiranoj kutiji. Smeta mi tu sto nisam dobio zapakirani, kako je u opisu i na slici
|
Citiraj:
|
Citiraj:
mislim da ti je bolje uzeti refund, eto... :) |
Citiraj:
sačekaću još do ponedjeljka,ako do tad ne dođe otvaram dispute... |
Citiraj:
uplati lovu na bankovni racun i roba stize |
Ljudi nemojte se dogovarati za ponovono slanje jer vam u 99% slucajeva nece stici. Radije uzmite refund u kupite ponovo. Ja sam se par puta tako zeznuo. Nikad ne dodje ono sto se ponovo posalje jer se uopce ne posalje. Uzmite pare i kupite ponovo.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:00. |