![]() |
Ko što sam an onom drugom rekao ja imam skinut taj SP1 koji je valjda (tako je lihto mislim rekao) RC2 a ne RTM ali sve radi kako treba Vista je x64 i sve je instalirano kaj postoji od updatea na WUu, sam SP1 nije od tamo jer ja nisam imao za skinuti, a nemam ga niti sada...
|
RC me ne zanima jer ga imam već neko vrijeme (btw čini mi se da je beta bolje radila od RC, tipično za MS) jer ima vremenski rok do kraja 6. mjeseca. Naravno da ti radi sve kako treba, vjerojatno imaš vodeni žig u donjem desnom kutu.
|
Nema žiga...
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pazi sad ovo probaj ja otići na sleep i on odmah "zaspi":D i odem na restart i zamisli restarta se,a sve isto bilo,a je ova vista misterijozna:D(možda zato što sam slušao Money:D) idem malo kopat ak ništ napiši točno kad dođeš doma za vistu:)
PS. Poslao sam ti mail u vezi SP1 Final ako bude šta nejasno javi se na PM |
Citiraj:
|
Evo poslao sam Vistu u listopad i ništa nije prestalo raditi niti je izbacilo bilo kaj... :)
|
Citiraj:
|
Dosad još nisam vidio da u windowsima samima ima ikakve metode osim vezane uz datum ali nema veze do 6mj će izaći valjda na "javni" WU a sve i da mi neda updateati imam image... ;)
|
Gdje si onda gledao?! Vista ima takozvani timer koji nakon instalacije odbrojava vrijeme koje ti je ostalo do aktivacije.
Nakon instalacije a prije aktivacije ukucaj u adminov cmd: slmgr -dlv pa ćeš vidjeti o čemu pričam. |
Ma znam to da "odbrojava" ne računam aktivaciju govorim inače kad je na datum određeno kad treba prestati raditi... :stoopid:
Uostalom jednostavnije je napraviti date trigger nego kod instalacije ić autokonfigurirati reg i ini ra naprave tolko i tolko dana za odbrojavati... Stvarno neznam kaj ti meni sad pokušavaš dokazati s ovim pres... ali nek ti bude - u pravu si u svemu kaj veliš a ja sam glup i EOD... :nono: |
Evo isprobah ja Vistu x64 sp1 i mogu reci da dosta dobro radi ali jedino kaj mi miš se vuce tj.lag-a uzas .Ne kuzim u cemu je fora,možda zbog ATI drivera 8.2
|
Citiraj:
|
Ja sam skroz zbunjen, je li ovo oznaka za SP1 Final - Windows6.0-KB936330-X86?
Sad gledam u File Properties i piše mi 6.0.6001.17028, a svugdje piše da treba bit .18000. |
Citiraj:
|
Inače kad se stavi SP1 final da se zna treba ovak pisat i to je onda to
http://img204.imageshack.us/img204/870/vistalb9.th.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Tnx sad je bolje :goood: |
Jel taj SP1 itko probao na hrvatskoj verziji dotičnog OS-a?
I 2. pitanje je: Kako da isključim dopuštenja koja me traži kad želim napravit bilo što. Sto puta moram DA,DOPUSTI,DA....? |
Control panel>user accounts>turn uac on ili off> isključiš i obavezno restartaj komp
|
Citiraj:
|
Jel 32 bitna vista ultimate vidi 4GB rama?
Sad sam malo tražio po googleu,piše da nakon SP1 vidi sva 4GB,ali i dalje koristi samo oko 3,2GB. Jel ima neka caka ili moram ići na x64? |
Vidi (nakon SP1), al ne koristi.
|
Citiraj:
|
losa mi je vista. snimio sam ulitmate 32-bit. i javlja mi blue screen. valjda nekompaktibilnost. i malo mi je nekako kao nepregledna.
|
Zanimljivo, ali ja sam ful zadovoljan sa vistom... Ultimate 64x
Niti jedno rušenje do sada, radi mi brže (doduše brza mašina, ali opet) nego XP, a još nisam stavio niti SP1 čekam da bude baš final final, sumnjive su mi ove verzije koje kruže uokolo... Nego, zanima me da li postoje neki tweakove da se ugase neki nepotrebni programi, jer mi u normalnom modu vista guta oko 1GB rama... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
snimio je u četvrtak i nisam je stigo izbrisat pa sam to u petak napravio :D u dual boot je bila. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:16. |